HAMBURG HAKKINDA BİLGİ İHTİYACI

Başlatan djunn, Ekim 30, 2009, 09:38:19 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

djunn

Tüm dostlara selamlar, kısa süre içerisinde Hamburg da yeni bir yaşama başlıyacam, internetten Hamburg hakkında biraz bilgi sahibi oldum fakat çok tatmin etmedi, siz güzel dostlardan da Hamburg hakkında tavsiye,bilgi alırsam çok mutlu olurum. Hamburg da yaşam, ne yapılır, ne yenir içilir ne biliyim bildiğiniz her türlü bilgiyi paylaşırsanız sevinirim
şimdiden teşekürlerrr....

duygu_0354_duygu

canim bunu sadece hamburg icin düsünme! almanyada ne mi var? hic birsey yok! havasi desen öyle insanlar desen öyle_! tamamen monoton bir hayat ve devamli calis calis calis! pazar günleri vardir ki ölü gibi! disarda canli bir kul bulamazsin! tr gibi dostluklar yok hepsi sahte! almancan yoksa hele tamam burada yasayan bir ölüsün! ehliyet te olmadan olmuyor! ha ben alistim mi daha alisamadim! ama esimi cok seviyorum! zaten onun icin katlaniyorum_! ama elimde olsaydida keske evlenmeden önce tr ye gelmesi icin zorlasaydima ama artik cok gec! kizsan tamamen cöküntü halindesin heleki cok yakin tanidiklarin yoksa hergün gözyasi senin icin! hele ki erkeke sen gelir gelmet calisman gerekiyor dil bilmeden! evine mektuplar gelecek zarflar gelecek ama ne yazdigini bilmeden o kagit parcasina öylece bakakalcaksin! herzaman bir yere gittiginde birilerinden yardim dileneceksin! ilk baslarda buralar sana cazip gelecek hosuna gidecek farkli evler farkli mekanlar ama birsüre sonra hersey gözünde sönük kalacak! ve unutmaaa  birgün bu gerceklerle yüzleseceksin! VE DIYECEKSINKI KESKEEEE......

xmcraex

walla ben geleli 4ay oldu berline simdiden keske demeye basladim :((((((

djunn

duygu_0354_duygu  teşekür ederim yorumun için, dediğin gibi sıkılırsam çok problem değil benim için geri dönerim, kaybedecek birşeyim yok. iş konusunda (Türkiye için) burda da bir sıkıntım yok ne zaman gelsem rahatlıkla bir iş bulabilirim, aslına bakacak olursan bir değişiklik istiyorum hayatım da, yani kalıcı olmak düşüncesi içinde gitmiyorum Hamburga, kısmet bakalım, umarım seninde herşey istediğin gibi olur ve eşinle birlikte mutlu, huzurlu bir hayat sürersin

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: djunn - Kasım 03, 2009, 05:52:29 ÖS
duygu_0354_duygu  teşekür ederim yorumun için, dediğin gibi sıkılırsam çok problem değil benim için geri dönerim, kaybedecek birşeyim yok. iş konusunda (Türkiye için) burda da bir sıkıntım yok ne zaman gelsem rahatlıkla bir iş bulabilirim, aslına bakacak olursan bir değişiklik istiyorum hayatım da, yani kalıcı olmak düşüncesi içinde gitmiyorum Hamburga, kısmet bakalım, umarım seninde herşey istediğin gibi olur ve eşinle birlikte mutlu, huzurlu bir hayat sürersin
tesekkür ederim! Allahima sükür rahatim ama tr gisi yok !