O mu, Ben mi Basvuru yapıcam??

Başlatan Mutim, Kasım 02, 2009, 12:33:05 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mutim

Arkadaslar kurs vs vs işlem bittikden sonra eşimmi bana basvuru yapıcak yoksa benmi eşimin yanına gitmek istiyorum diye basvuru yapıcam.. anlamadım bir türlü bu işlem nasıl olacak ??

kadriye_01

slm siz bağlı bulunduğunuz konsolosluğa aile birleşiminde bulunmak için başvuracaksınız siz başvurduktan sonra eşiniz ondan istenen evrakları götürecek bulunduğu yerdeki yabancılar polisine

duygu_0354_duygu

arkadasim sen basvuracaksin. ilk önce telefon edeceksin konsolosluga ama önce para yatirman gerekiyor bankaya ve sana verilen bir numarayla konsoloslugu arayacaksin. senden istenen evraklari söyliycekler ve randevu alcaksin. randevuya gidip evraklari teslim ettikten sonra almanyadan esine mektup gelcek ve istenen evraklari söyliycekler. esinde orda herseyi halletikten sonra tekrar bilgiler türkiyeye gönderilecek ve insAllahhh vizenii almis olacaksinnnn :)

Mutim

Canlar Allah razı olsun vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı,herkes farklı bişiler söylüyor kafamız alt üst oldu..

kadriye_01

slm MUTİM herzaman diyorum her kafadan çıkan sese değil bizzat yaşayanların yazdıklarını dikkate alın diye, aynen duygu arkadaşın dediğini yapacaksın ALLAH yar ve yardımcımız olsun

gülümse35

Mutim arkadasim burda sana ciddi olarak cevap yazan insanlar bu yollardan sabirla gecmis kisiler ve deneyimler,,zannimca muallakta kalmana hicbir sebep yok..hatirladigim kadari ile sertifika ile ilgili de sen cogu arkadasimiz tarafindan iyi niyetle bilgilendirildin ve sonucta onlarin dedigi cikti cunku bunlar gercek deneyimler,,kisacasi sen basvuracaksin arkadasim ama bence ilk once sinavi hallet sertifikani al inanki vize yolu nasilsa uzun bol bol yardimm alirsin arkadasim,bu arada esinin yanina sen gidecegine gore bu aile birlesimi oluyor yani sen basvuruyorsun  :) ,Kolay gelsin

Mutim

gülümse çok teşekkür ederim sağolasın,buradan gidenler var acayip acayip anlatımlar yapıyolar çok tedirgin oldum.. işte konsoloslukda sorguya cekiyolarmis bilmem uyugn görmezlerse samimiyet hissetmezlerse vizeni iptal ediyolarmis diyolar:S doğrumu böyle bişey varmı ben eşimle 4 yil önce nette tanısdım