A2 Sertifikası almak isteyenler buraya

Başlatan naber31, Aralık 04, 2009, 10:17:28 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

naber31

Öncelikle site yönetimi ve arkadaşlar, lütfen yanlış anlaşılmasın, burada kurum reklamı yapmak amaçlı değilim fakat isim vermek zorundayım.

Biz Goethe enstitüsünde 6 kişilik A2-1 YOĞUN sınıfıyız (yani bir aydan, hafta içi 4 gün ve her gün 4 ders saati) ve gelecek hafta en az 2 veya 3 kişi bulamazsak enstitü A2 yoğun kursu açmayacak, keza işleri nedeniyle kursu bırakan 2-3 kişi olacak. Yani yine en az 6 kişiyi tutturmamız gerekiyor.

Sınıfta ben de dahil yurt dışına çıkacak arkadaşlarımız olduğu için kursun yoğun olarak en az bir ay daha devamı açısından katılıma ihtiyacımız var, A2 sertifikası almak isteyen varsa lütfen enstitü ile iletişime geçsin. Son 1 veya 2 hafta başvuru için.

Tekrar belirtiyorum kurs hafta içi ve yoğundur, ve kurs "yoğun" olarak bizim ricamızla sürüyor, yanlış bir bilgi de vermiş olmayayım, normalde Goethe'de yılda 1, hadi olmadı 2 kez yoğun kurs açılıyormuş.

Herkese iyi çalışmalar.

naber31

Mesajımı editleyemediğim için tekrar yazıyorum kusura bakmayın, İstanbul enstitüdeyiz. (Ankara'da vardı bildiğim kadarıyla)