Öneriniz nEDir Arkadaşlar..

Başlatan Mutim, Ocak 09, 2010, 11:53:06 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mutim

Arkadaşlar ben yoğun bir şekilde kursa gidiyorum hem hafta sonu hemde hafta içi kursuna,  hafta sonu kursunda ileride oldugumuz için hafyta iiçinide arkasından tekrar takib ediyor gibiyim..

Fakat herşey iyi cümle kurmakda zorluk cekiyor ve bazı cümlelerin cümle içinde değişmesini zor anlıyorum. Hoca sürekli yeterlisin,free siz geçeceksiniz cok iyisiniz diyor 1 ay sonra sınav varç. siz ne önerirsiniz

haberci

selam;

Cümle kurmakta zorlanman cok normal,yeni bir dil ogreniyorsun,ve kursa baslayali belkide en fazla 1,5 ay olmustur..tabiki zorlanacaksiniz..Benim tavsiyem düzenli bir sekilde sinava yonelik calismandir..ozellikle mektup yazma konusunda devamli pratik yapin(dogru bir mektubun puani 25 )..her gün bir ikitane mektup yazin..internette mektup ornekleri mevcut..almnca cumle kurmaya gelince,sinavda "sprechen" bölümünde sizden oncelikle kendinizi tanitmaniz istenecek,(name,alter,land,sprahen,hobby..)daha sonra kartlar cekilicek ve yanindaki kisiye cektigin kartla ilgili soru yonelticeksin..zaten kursa devamli bununla ilgili pratikler yapiyor olmalisiniz..stres yapmaya gerek yok bence..biraz gayretle rahatlikla gecebilirsiniz sinavi..

saygilar..

Mutim

Allah razı olsun senden önerilerin için, kursa bol bol yapıyoruz bu tekrarları evet kursa baslayalı 2 ay falan oldu iyyiz yani kendimizi tanımatma vs temel seyler falan yerinde , biraz ödevlerde zorlanıyoruz o kadar :) hoca sen takma diyor, iyisiniz diyor. hayırlısı artık. ben herşeyi yaptırıcam acele etmeyin diyor bakalım hayırlısı. tşkler.