aile birleşimi

Başlatan ttyy, Ocak 14, 2010, 02:23:30 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ttyy

evet gerçekten öyle yeşim kardeşim tek güvencemiz yüce Allah ve onun izniyle inşAllah herşey yolunda gider ve en kısa zamanda vizemizi alırız yeterki dua ve tevekkülü unutmayalım

Mutim

yesim kardesim, bizim burada dua kardeşliğimiz senin işlerine de yansır insalllah, dualarımız seninle.

öyle de abi takmamak elde değil ki, bulundugumuz konum kahrediyo insanı

Mutim

iyi dileklerin için ALlah razı olsun, kalbine ve gönlüne göre versin Allah. msn acık benim. jetzt

ttyy

evet mutim kardeşim gerçekten kolay bişey değil bende geçen ay aldım sertifikamı bende senin gibi çok stres yaptım ama gerçekten umduğumdan daha kolaydı onların sertifika sınavı varsa bizimde yüca rabbimiz var dediğim gibi kardeşim benim sen çalış yeter dua ve tevekkül herşeyi hallediyo içini rahat gönlün ferah olsun hiç merak etme Allahın izniyle alacaksın o sertifikayı ilk sınavda

yesim üzülmez

aranıza aldıgınız icin teşekkür ederim kardeşlerim
evet mutim anlıyorum seni hepimiz aynı şekilde canımızdan bile cok sevdigimiz eşlerimize sadece bir pembe kagıttan dolayı kavusamıyoruz can acıtıyo günler gecmek bilmiyo acı cekiyosun sizinde aynı durumdu oldugunuzu düşünüyorum

Mutim

evet yesim kardeşim, bende hep buradayim, hep arkadaslara dua ediyorum bildiklerimi onlarla paylasıyor sıkıntılarının giderilmesi için ugrasıyorum, inşAllah rabbimde benim sıkıntılarımı giderir...

TTYY adres gönder ekleyim seni

Mutim

Alıntı yapılan: ttyy - Ocak 16, 2010, 01:48:02 ÖÖ
evet mutim kardeşim gerçekten kolay bişey değil bende geçen ay aldım sertifikamı bende senin gibi çok stres yaptım ama gerçekten umduğumdan daha kolaydı onların sertifika sınavı varsa bizimde yüca rabbimiz var dediğim gibi kardeşim benim sen çalış yeter dua ve tevekkül herşeyi hallediyo içini rahat gönlün ferah olsun hiç merak etme Allah'ın izniyle alacaksın o sertifikayı ilk sınavda

AMİNNNNNNNNNNN İNşALLLAHH....

murgani

Merhaba Canlar

Gece Gece Kaynatıyorsunuz Bakıyorumda :)  halayy:)
Bu Arada Yabancılar Dairesini Aramış Eşim Listede Adım Çıkmış... alkis:)  alkis:)  alkis:)
Bakalım Beklicez ARtık Hayırlısı..
İnş Bu Vize Olayından Tertemiz Bi şekilde Kurtuluruz.Allah Yar Ve Yardımcımız Olsun..

ttyy

nedemk yeşim kardeşim aramıza hoş geldin eğer sende kabül edersen sende mutim kardeşim ve benim olduğum gibi sende bizim artık dua kardeşimizsin

ttyy

tamam ekledim mutim kardeşim

ttyy

inşAllah tez vakitte vizen çıkar murgani kardeşim

yesim üzülmez

tabiki ederim ttyy Allah hepimizi sevdigine kavustursun insAllah bir an önce sizin icin daha zor olmuştur ama 4.5yıl evlilikten sonra ayrı kalmak

ttyy

sanada iyi geceler mutim kardeşim

ttyy

tşk ederim yeşim kardeşim evet gerçekten çoooooooooook zor oldu inşAllah sende çabucak eşine kavuşursun

yesim üzülmez

inşAllah abi hepimiz cabuk kavuşuruz zaten hasretlik bitiriyo insanı

ttyy

evet öyle gerçekten yeşim kardeşim ben 22 yaşımda evlendim ve şu an 26 yaşındayım eşimden hiç bu kadar ayrı kalmadım bu dahada zor geliyo insana

yesim üzülmez

inanırım ttyy o almanyada sen burda internettenmi tanıştınız internetten olunca yapıyolarmış ya