HİÇ BİRşEY BİLMİYORUM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

Başlatan zamannnnn, Ocak 20, 2010, 03:26:25 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zamannnnn

Merhaba Arkadaşlar ismim Serkan. Dünyada en nefret ettiğim dil almancaydı ve birgün başıma geleceği aklımın ucundan geçmezdi. Ben kursa gidemeyeceğim 20 gün kadar bir sürem var ve ben hiçbirşey bilmiyorum nereden başlayım en kısa yoldan tavsiyeleriniz nedir bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Birde sınava girdikden sonra tekrar girmek için aradan ne kadarlık bir süre geçmesi gerekiyor kazanamadığımız zaman? şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ediyorum ve beni çalıştırabilecek bi arkadaşımız varsa çok mutlu olurum söylediğim gibi hiçbirşey bilmiyorum azda olsa bilmiyorum valla çok dua ederim size..

canımsın_

slm kardesım ben 25 ocakta sınava gırcem ılk sınavı kaybettım cok acele davranıp 1 ay kursa gıdıp sınava gırdım olmadı sımdı tekrar gırcem demek ıstedıgım telas yapıp aceleye getırme sonra pısman olursun sınavı kaybettıkten 1 ay sonra gırebılırsın ancak 1 ay sure verıyorla ALLAH  yardımcın olsun hepımızınde

Mutim

Alıntı yapılan: canımsın_ - Ocak 20, 2010, 01:40:05 ÖS
slm kardesım ben 25 ocakta sınava gırcem ılk sınavı kaybettım cok acele davranıp 1 ay kursa gıdıp sınava gırdım olmadı sımdı tekrar gırcem demek ıstedıgım telas yapıp aceleye getırme sonra pısman olursun sınavı kaybettıkten 1 ay sonra gırebılırsın ancak 1 ay sure verıyorla Allah  yardımcın olsun hepımızınde

Kardeşim yüce Allahdan sana kolaylıklar nasip etmesini diliyorum, inşAllah güzel sonuclar alır , bizleride mutlu edersin, güzel bilgilerini de paylaşır sınava girecek olan tüm kardeşlerimize de morel olursun bende dahil.. Allah zihin açıklıgı ve kolaylık nasipetsin

zamannnnn

Yardım edebilecek arkadaşlar lütfen beni msn adresine eklesinler tşkler.  serkandurna@hotmail.com

Mutim

Alıntı yapılan: zamannnnn - Ocak 21, 2010, 12:36:03 ÖÖ
Yardım edebilecek arkadaşlar lütfen beni msn adresine eklesinler tşkler.  serkandurna@hotmail.com

sevgili serkan kardeşim, neyi bilmek istiyorsun yazarsan yardımcı oluruz Allahın iziniyle

Mutim

Kardeşim nette öğrendiklerinle ne yapabilirsin ki , senin kursa gitmen şart mutlaka, fakat aksi halde sıkıntı olur senin için, severek yapmalısın, kimse istemez zorluk görmeden ama ne yapalım kader meselesi seni ekledim ben, insAllah yardımım dokunur inşAllah.. sınavı kaybedersen sanırı m 1 ay kadar bekliyorsun. daha ben girmedim ama inşAllah kazanmak için giricez

canımsın_

tskler mutım kardes ınsAllah sızlere ıyı haberler verırım Allah herkezın yar ve yardımcısı olsun ınsAllah nolur bızlerıde unutmayın dualarınızda

Mutim

Alıntı yapılan: canımsın_ - Ocak 21, 2010, 08:54:07 ÖÖ
tskler mutım kardes ınsAllah sızlere ıyı haberler verırım Allah herkezın yar ve yardımcısı olsun ınsAllah nolur bızlerıde unutmayın dualarınızda

Allah razı olsun kardeşim bizim en büyük temenimiz daularımızın kabulüdür.. Başka çaremizmi var , tek yapmamız gereken Allahdan yardım istemek daima, bizlerde çalışmalarımızı,çabalarımızı ihmal etmememiz gerek. Daularım seninle kardeşim, yüce yaradan zihin açıklığı ve kolaylık versin. Sevdiklerine kavuşmayı nasip etsin en kısa zamanda.

canımsın_

cok tsklerr mutım kardes Allah razı olsun ınsAllah herkez en kısa zamanda sevdıklerıne kavusur benımde dualarım sızınle ıns.Allaha emanet.

Mutim

Alıntı yapılan: canımsın_ - Ocak 21, 2010, 10:18:41 ÖÖ
cok tsklerr mutım kardes Allah razı olsun ınsAllah herkez en kısa zamanda sevdıklerıne kavusur benımde dualarım sızınle ıns.Allah'a emanet.

KARDEşİM SEN TÜRK VATANDAşIMISIN, ORADA KİRA İş DURUMUNA GÖRE EVRAKLARINI FALAN VERDİN DEMİ. SİMDİ BENİM EşİMDE ORADA ÇALIşIYOR MARTDA 3 AYLIK SON MAAş KAGIDINI ALACAK AMA EVİ NE KADAR BİR ZAMAN İÇİNDE TUTTUN SEN BİLGİ VERİRMİSİN

canımsın_

valla mutım kardes evet turk vatandasıyım nısanlıyım ben butur konularda ınan hıc bılgım yok sana yardımcı olabılmeyı ısterdım ama malesef hıc bılmıyorum cunku calısan bırı de degılım kusura bakma yardımcı olabılseydım cok mutlu olurdum ama malesef...

Mutim

Alıntı yapılan: canımsın_ - Ocak 21, 2010, 10:36:57 ÖÖ
valla mutım kardes evet turk vatandasıyım nısanlıyım ben butur konularda ınan hıc bılgım yok sana yardımcı olabılmeyı ısterdım ama malesef hıc bılmıyorum cunku calısan bırı de degılım kusura bakma yardımcı olabılseydım cok mutlu olurdum ama malesef...

:) ANLADIM desteki konularda önemli tabii, mutluluklar

canımsın_

valla derstekı konular bırazda mecburıyetten onemlı oluyoo :) tskler ıns herkez mutlu olurr