25 ocakta ankara sınavı KAZANDIMMMMM

Başlatan canımsın_, Ocak 27, 2010, 02:48:51 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

canımsın_

ARKADASLAR KAZANDIMMM 74 PUAN ALMISIM COKKKKK MUTLUYUMM INSALLAH DARISI BASINIZAAAA halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) hiihi:) hiihi:) alkis:) alkis:) yuppi:) yuppi:) dance:) dance:) clap:) clap:)

Mutim

Alıntı yapılan: canımsın_ - Ocak 27, 2010, 02:48:51 ÖS
ARKADASLAR KAZANDIMMM 74 PUAN ALMISIM COKKKKK MUTLUYUMM INSAllah DARISI BASINIZAAAA halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) hiihi:) hiihi:) alkis:) alkis:) yuppi:) yuppi:) dance:) dance:) clap:) clap:)

KARDEşİM TAHMİNLERİMİN ÜSTÜNDE PUAN ALMISSIN SENİ TEBRİK EDERİM:):):):):) CANIM KARDEşİM BENİM COK SEVİMDİM.. ALLAH KOLAYLIK VERSİN ARTIK SANA... HEHEHE  halayy:)  halayy:)  halayy:)

canımsın_

tsklerr mutımm ınsAllah darısı herkezın basına ohh sukurlerrrr olsunn ALLLAHIMA    alkis:) alkis:)

Mutim

Alıntı yapılan: canımsın_ - Ocak 27, 2010, 02:54:05 ÖS
tsklerr mutımm ınsAllah darısı herkezın basına ohh sukurlerrrr olsunn ALLLAHIMA    alkis:) alkis:)

Kardeşim dualarım seninle ve senin gibi olan tüm arkadaşlarımla , insAllah vizenide hayırlısıyla alırısn  kardşeim beni eklede bende sınava girmeden tiyolar alayım senden..

arrested_love@hotmail.com

canımsın_

tamam mutım kardes ekledım elımden geldıgı kadar yardım ederımmm :D

ÜFFF..

canımsın_

tsklerrr canımm ınsAllahh ben kurtuldum ama sızıde unutmammmmmm :laugh: :laugh:

Mutim

Alıntı yapılan: canımsın_ - Ocak 27, 2010, 02:57:39 ÖS
tamam mutım kardes ekledım elımden geldıgı kadar yardım ederımmm :D

kardeşim msn actım eklememissin sanırım sen bana özelden atabilirsen at adresini tamamı

esraaras

sınavı geçmene sevindim sertifikan hayırlı ugurlu olsun inşAllah.tebrikler darısı bize.

canımsın_

tsklerr  sende kazandın ınsAllah herkezın basına
:D