sahte evlilik kararı yüzünden çile

Başlatan MACİLLİ, Şubat 07, 2010, 02:25:04 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MACİLLİ

slm sevgili arkadaşlarım.benim size bir sorum olacak şöyle bir göz attım benim durumumdaki kişilerin yazdına ama benimki farklı sanırım.şimdi soruma gelince ben 18 aylık evliğim.biz 2hafta bir otelde tatil yaptık ve o tatil sırasındada evliliğimizi gerçekleştirdik.eşim tc vatandaşı bende tc vatandaşıyım.karımın 3. evliliği benimse ikinci evliliğim.biz geçen sene 02.04 tarihinde başvurduk aile birleşimi için.bizi 4 ay sonra çapraz sorguya çağırdılar .ben fotoraflar falan götürdüm beraberlimizi kanıtlamak için.ama bikaç kelime uyuşmadı eşimle farklı sölemişiz.bunun sonucundada 2 ay sonra ret geldi sahte evlilik diye nitelendirmişler.tabi biz bunu kabul etmedik itiraz ettik avukat aracılığıyla kabul ettiler itirazı.ama 2 ay sonra yine itiraza ret verdiler.şimdi avukatla konuştu karım işimizin çok zor oldunu mahkemede %50 şansdan daha az oldunu sölemiş.çocuk yapmak istedik olmadı.sizi tam aydınlatmak için eşimle benim sorunlarımızı söylicem.1. si eşim iki kez daha tr den evlenmiş ilk eşiyle 5 ikinci eşiyle 7 sene evli kalmış ayrılmış!.2. si karım benden yaklaşık 7 yaş daha büyük.3.sü çapraz soruda 4.5 şey yanlış belirtilmiş tabi bu yanlışlar onların yüzünden bilmediğin şey hakkında illa ısrar edip söyletmeleri.4.sü ise benim konsolosluğa giderken eski eşimin ismini içinde yazan bir yüzük takmam tabi karıştırmam yüzükleri.ikiside aynı yüzüklerin çünkü.ama ikici sefer çapraz sorguya gittiğimde kanıtladım.gerekçe olarak bunlardan ret verdiler.şimdi benim ne yapmam gerekli.bir çocuğumuz olsa ben vize alabilirmiyim.yada mahkemede hakkımımı savunmam gerekli.sizden bir fikir istiyorum.çok uzun oldu özür dilerim ama sizi tam aydınlatmak istedim.şimdiden verdiniz bilgiler için tşk ederim.((ama acil bir cvp verirseniz sevinirim çünkü eşim avukatla ona göre konuşacak))tşklerr

MACİLLİ

Alıntı yapılan: MACİLLİ - Şubat 07, 2010, 02:25:04 ÖS
slm sevgili arkadaşlarım.benim size bir sorum olacak şöyle bir göz attım benim durumumdaki kişilerin yazdına ama benimki farklı sanırım.şimdi soruma gelince ben 18 aylık evliğim.biz 2hafta bir otelde tatil yaptık ve o tatil sırasındada evliliğimizi gerçekleştirdik.eşim tc vatandaşı bende tc vatandaşıyım.karımın 3. evliliği benimse ikinci evliliğim.biz geçen sene 02.04 tarihinde başvurduk aile birleşimi için.bizi 4 ay sonra çapraz sorguya çağırdılar .ben fotoraflar falan götürdüm beraberlimizi kanıtlamak için.ama bikaç kelime uyuşmadı eşimle farklı sölemişiz.bunun sonucundada 2 ay sonra ret geldi sahte evlilik diye nitelendirmişler.tabi biz bunu kabul etmedik itiraz ettik avukat aracılığıyla kabul ettiler itirazı.ama 2 ay sonra yine itiraza ret verdiler.şimdi avukatla konuştu karım işimizin çok zor oldunu mahkemede %50 şansdan daha az oldunu sölemiş.çocuk yapmak istedik olmadı.sizi tam aydınlatmak için eşimle benim sorunlarımızı söylicem.1. si eşim iki kez daha tr den evlenmiş ilk eşiyle 5 ikinci eşiyle 7 sene evli kalmış ayrılmış!.2. si karım benden yaklaşık 7 yaş daha büyük.3.sü çapraz soruda 4.5 şey yanlış belirtilmiş tabi bu yanlışlar onların yüzünden bilmediğin şey hakkında illa ısrar edip söyletmeleri.4.sü ise benim konsolosluğa giderken eski eşimin ismini içinde yazan bir yüzük takmam tabi karıştırmam yüzükleri.ikiside aynı yüzüklerin çünkü.ama ikici sefer çapraz sorguya gittiğimde kanıtladım.gerekçe olarak bunlardan ret verdiler.şimdi benim ne yapmam gerekli.çocuğumuz olmuyor eşimin kullandığı ilaçlar yüzünden.yada mahkemede hakkımımı savunmam gerekli.sizden bir fikir istiyorum.çok uzun oldu özür dilerim ama sizi tam aydınlatmak istedim.şimdiden verdiniz bilgiler için tşk ederim.((ama acil bir cvp verirseniz sevinirim çünkü eşim avukatla ona göre konuşacak))tşklerr

yasin demir

senin işini ancak konusunda uzman bir avukat çözebilir kardeş çünkü sana takmış durumdalar mutlaka eşinin diğer evliliıklerindende şüpelenmişler çocuk olursa tabiki herşeyi ispatlamış sayıyosun hemde çocuk üzerinden çok basit gidiyosun ama almanyada bu işlerle uğraşan konusunda uzman bi avukat bulmanız lazım