Soy isim tutması gerekirmi

Başlatan engelli83, Şubat 21, 2010, 12:43:57 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

engelli83

ben türkiyeden eşimin yiğenini turist olarak getirecem. fakat evimiz küçük ve yardım aliyoz devletten. başka birisi yani almanyadaki tanıdıklarımızdan birisi onu davet edebilirmi (Akrabalık derecesi olmasada)
yani soyisim tutması gerekiyormu?

Genel olarak davet hususundaki tercübelerinizi paylaşırmısınız?

teşekkürler

yasin demir

herkes herkesi davet edebilir soy isim tutması diye bir şey söz konusu değil ama soy isim tuttuğu zaman kons memura karşı daha çok güven sağlanıyo yoksa soy isim tutması önemli değil maaşı evi yeterli olsun okey

engelli83

peki türkiyeden gelecek olan kişi türkiyede sigortalı bir işte çalışmış olması gerekirmi? Çiftci yada ev hanımı olması gelmesi için sorun yaratırmı?

engelli83

Alıntı yapılan: engelli83 - Mart 10, 2010, 09:23:55 ÖS
peki Türkiyeden gelecek olan kişi Türkiyede sigortalı bir işte çalışmış olması gerekirmi? Çiftci yada ev hanımı olması gelmesi için sorun yaratırmı?

neden kimse cevap vermiyor?

EL-TURCO

sevgili arkadasim konsolosluk sayfasina girdiginizde vize almasi gereken kisiden istenen belgeler vardir!vize alacak kisi eger sigortali ve üzerine tapulu mali mülkü oldugu sürece olumludur.ama kesin sonuc vermez.ciftci ev hanimi olmai isi biraz zorlastirir.  davetiyeyi siz göndermis olursaniz daha iyi oludu ama devletten yardim aldiginiz icin bunu maalesef pek mantikli bulmazlar!size dolayisi ile devlete yük olacagindan siz davet ettiginiz zaman vizei vermezler. saygilarimla..