YENİ VİZE BEKLEYENER KERVANI OCAK 2010 DAN BAşLAYAN MÜRACATLAR İÇİN.

Başlatan berlin01, Şubat 22, 2010, 10:35:53 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bärlin

Ben burda bir arkadasi oturum almaya getirdigimde direk ona yüzün nerde diye sormuslardi.
Alyans Evlilik Yüzügü nü  sakin takmayi sakin unutmayin,mutlaka yüzügün görünecek sekilde görünmesini saglayin...

afrooo

berlin01

eminee

berlin01

insAllah ya...bizde bekliyorz işte size gelmeyi evraklar geçen hafta yabancılar polisine varmış...henüz eşimden birşey istemediler....

benim ev charlottenburg da...

yabancılar polisi fazla uğraştırmaz umarım hanımda alman vatandaşı ve çalışıyor...

ranıs7843

inşAllah kardeşim kubilay;
bence uğraştırmazlar seni son dakkaları oynuyoruz ama işte bekle bekle bizim hanımdan tekrarmaaş bodrosunu ıstemişler  bizimkisi tekrar maaş bodrosunu versin ondan sonra bakacağız durumlara bir ıkı hafta içinde cevap gelır dıye dusunuyorum herkezden ıyı haberler dilegıylee

afrooo

afrooo

ama eminee ne güzel çaprazdan sonra 10 gün sonra vizesine kavuştu...
belli de olmaz bu işler .

ranıs7843

inşAllah emine ben friedrichshafen gideceğim oo belli olmaz bulundugunuz yerın polısıne baglı hızlı yavas ınssAllah bıran once gıderız..

ranıs7843

en ge bir ıkı hafta ıcınde beklıyorum amaaaa beklemekten baska yapacak bır sey yok

afrooo

bende kalrsruhe'ye gidicem.  beklemekten çok sıkıldım yhaaaaaaaaaaa.

sevdacicegi

Peygamber efendimiz (sav) buyurmus :

Hoşlanılmayan şeye sabretmekte büyük hayır vardır.[Tirmizi]

Allahü teâlâ, sabredeni sever. [Taberani]

o yüzden herzaman sabir kardesler, ne demis atalarimiz "Sabır eden derviş muradına ermiş" ....

eminee

gamzee

slm arkadaşlar..yarın konsoloslukta randevum waarrrr...heyecan yaptımm..dua edin bnm için..yarından itibaren bende bu kervana katılıyorum offf offf...gün sayıcaz artk :(

Mutim

Alıntı yapılan: gamzee - Mart 17, 2010, 03:05:21 ÖS
slm arkadaşlar..yarın konsoloslukta randevum waarrrr...heyecan yaptımm..dua edin bnm için..yarından itibaren bende bu kervana katılıyorum offf offf...gün sayıcaz artk :(

KARDEşİM BENİM ETMEZMİYİM TABİİ DUA EDERİM HİÇ SIKINTI YAPMA , YÜREĞİNİ FERAH TUT,EVRAKLARINI TESLİM  ET SORULAN SORULARA NET VE ACIK CEVAP VER KENDİNDEN EMİN OL KARSINDAKİDE İNSAN SONUCDA. Allah SANA BİR KOLAYLIK SAĞLAR MERAK ETME.. AKSAMDAN 7 AYET-EL KÜRSÜ BİR ELHAM OKU. VAKTİN OLURSA DA BİR YASİN şERİF OKU Allah'a DUA ET O SANA YARDIMCI OLUR KARDESİM BİZLERDE KALBİMİZLE DUALARIMIZLA SENN YANINDA OLACAZ

hosibaba

Arkadaslar 12 mart 2010 itibari ile almanyaya gris yapmis bulununmaktayim
ve ayrica hemen calisma iznide verdiler

Arkadaslar almancaya agirlik verin ve ögrenmeye calisin elinizden geldikce cabalayin
almanca kendini kurtaranlar hemen calisma izni alabiliyor ayrica almanyadada entegrasyonkursu falan olmuyor