YENİ VİZE BEKLEYENER KERVANI OCAK 2010 DAN BAşLAYAN MÜRACATLAR İÇİN.

Başlatan berlin01, Şubat 22, 2010, 10:35:53 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erescan

Alıntı yapılan: berlin01 - Mayıs 23, 2010, 02:08:27 ÖS
herhangi bir sebeb yokkki söylemiyorlarda.zaten 7 aylık resmi nikahlıyız.evraklar ve yeni mail zaten yabancılar şubesinde bu hafta cevap çıkacak insAllah.eşim alman vatandaşı.eşimin ve benim daha önce bir boşanmamız var.
konsoloslukta bilinen soruları sordular ama çapraz sorgu olmadı ayrı ayrı tarij,hlerde görüştük ve normal sorulardı..

ben eşimle yaklaşık 20 yıldır tanışıyorum yazlarıklarımız aynı yerde ve şu an 34 yaşındayız.bana çocukluk fotoğprafınız varmı diye sordular.bende nerden bulayım dedim.ama arkadaşmışsınız dedi olması lazsım dedi..komik ya..)))

ama sorulan sorulara eşimde bende aynı yanıtları verdik zaten evlilişğimiz yasal kişisel sorunlarda yok.sabıka,sınır dışı filan olayları yok.herşey normal yani..

bence cok sacma cocukluk resimleri falan vs tamamen insan haklarina ayri resmi olarak evlimisin gerisi senin ozelin kimseyi ilgilendirmez

HamzaD

Merhaba Ya bırı Yardımcı olursa çok sevınırım ??? Ben certıfıca yı aldım vıze muracatı yaptım ama bende hesabında para olması lazım dıo bu yuzden vıze cvb nı veremıyorlar benım ne yapmam lazımmmm Lutfen cvb versenız çok sevınırım

ACILLLLLLLLLLLLLLLL :embarassed:

Mutim

Alıntı yapılan: HamzaD - Mayıs 24, 2010, 11:08:50 ÖÖ
Merhaba Ya bırı Yardımcı olursa çok sevınırım ??? Ben certıfıca yı aldım vıze muracatı yaptım ama bende hesabında para olması lazım dıo bu yuzden vıze cvb nı veremıyorlar benım ne yapmam lazımmmm Lutfen cvb versenız çok sevınırım

ACILLLLLLLLLLLLLLLL :embarassed:

Sevgili kardeşim , sanırım istinai bir durum söz konusu olabilir, senin askerlikle alakalı bir problemin varmı ? neden istediklerini bilmiyorum fakat , sanırım gidip orada kendi menfeaatin için kalabileceğini düşünebilirler.

kösem

eşime mektup gitmiş başvuru tarihi 10.05.2010 ve sadece kimlik ve vükuatlı nüfus kagıtının almanca tercümesi ve herhangi tarih yazmamışlar.Hayırlısı olsun Rabbim tüm bekleyenlerin yardımcısı olsun.AMİN ya:)

Mutim

Arkadaşlar Eşim tüm evraklarını tamamlayıp bugün Köln yabancılar polisine teslim etmiştir. Konsoloslukdaki görevli memur 2 hafta içinde size olumlu olumsuz haber veririz demiş umarum güzel haberi veririz demiş, iki hafta sonra gelin demişler.. İNşAllah Allah BİZİMDE SEVİNCEMİZ GÜNÜ BİZE GÖSTERİR, DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN ARKADAşLAR

kösem

mutim senin adına çok sevindim demek sende kölne gideceksin bende kölne gidecegim nasipse eşimde bu hafta içi evraklaı götürecek hayırlısı bakalım.Rabbim cümle bekleyenlerin yardımcısı olsun inşAllah... clap:)

Mutim

Alıntı yapılan: kösem - Mayıs 31, 2010, 12:23:13 ÖS
mutim senin adına çok sevindim demek sende kölne gideceksin bende kölne gidecegim nasipse eşimde bu hafta içi evraklaı götürecek hayırlısı bakalım.Rabbim cümle bekleyenlerin yardımcısı olsun inşAllah... clap:)

AMİN KARDEşİM, ALLAH YUVA KURMAK İSTEYEN HERKESİ SEVDİĞİNE KAVUşTURUR İNşALLAH. NE OLACANI BENDE BİLMİYORUM 2 HAFTA SONRA İNşALLAH ALLAH YÜZÜMÜ GÜLDÜRECEK GÜZEL HABERLER ALMAYI BİZE NASİP EDER, SENİ VE BENİDE İNSALLAH EşLERİMİZE KAVUSTURMAK İÇİN ÖNÜMÜZDEKİ BU ENGELLERİ AşMAMIZA YARDIM EDER. İNşALLAH SİZ DEĞERLİ KARDEşLERİM İLEDE ORADA DA BİR ARADA BULUNMAK İSTERİM.

kösem

AMİN KARDEşİM İNşALLAH BU ZORLUKLARIDA ATLATIRIZ EşLERİMİZE HAYIRLISI İLE KAVUşUR BİR ÖMÜR MUTLU OLURUZ BENDE KÖLNE GELECEK ARKADAşLARLA ORADA DA İLETİşİMİ DEVAM ETTİRMEK İSTERİM NEDE OLSA TÜRKÜN TÜRKTEN BAşKA DOSTU YOK HERşEYİN HAYIRLISI RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN HEPİMİZİN...

Alp_eReN

muti kardes senin adina sevindim..Allah hayretsin insAllah..bizimde kagitlarimiz bugün köln yabancilar polisine verildi ve 2 hafta sonra haber alirsiniz denmis...hayirlisi bakalim

Alp_eReN

randevu tarihi: 4 mayis
evrak teslimi:1 haziran
hedef süre:haziran
sabir:inadina........

Mutim

Alıntı yapılan: Alp_eReN - Haziran 01, 2010, 10:16:04 ÖS
muti kardes senin adina sevindim..Allah hayretsin insAllah..bizimde kagitlarimiz bugün köln yabancilar polisine verildi ve 2 hafta sonra haber alirsiniz denmis...hayirlisi bakalim

Hemen hemen arada birgün var kardeşim , Allah gönlümüze ve kalbimize göre verir inşAllah. Biran önce güzel haberler almayı sabırla bize nasip eder insAllah.. Bakarmısın ikimizin de aynı günde güzel haberleri veriyorlarmış , ne güzel olurdu :)

Secondvirus

07/06 da izmirde sınava gireceğim haftasına bende buradan sizinle beraber bekleyeceğim vizemi. Tez ulaşır inşAllah hayırlı haberleriniz.

Alp_eReN

amin cümlemizin insAllah muti kardes..Allah tez elden gecici olarak ayri düstügümüz sevdiklerimize kavusmayi nasip etsin..hayirlis bakalim sabrediyoruz..

berlin01

Arkadaşlar benim durumumda olan arkadaşlar varsa yorumlarını yazabilirler...  eşim alman vatandaşı ev ve iş problemi yok berlin de yaş farkımız yok ben 1 ay büyüğüm eşimin 6 yaşında bir kızı var 2-10-2009 resmi nikahımızı yaptık akraba değiliz eşim ve benim daha önceden bir defa evlenip boşanmalarımız var yaşımız 31 HERHANGİ BİR SABIKA VEYA BUNA BENZER İLLEGAL BİR DURUMUMUZ YOK  başvuru                                                                    15-01-2010 eksik evrak tamamlama                                                27-01-2010 konsolosluk görüşme talebi yaptı                                    23-02-2010 evraklar yabancı polisinin elinde                                     17-03-2010 eşim yabancılar polisi görüşmesi evrak vermesi                  14-04-2010 ups den gelen mektup ve benimle tekrar görüşme talebi      11-05-2010     bu işlemlerden sonra konsolosluk tekrar yabancı polise mail atıyor 20-05-2010 da yabancılar polisi tekrar değerlendiriyor ve 25-05-2010 da tekrar bizim konsolosluğa mail atıyor benden daha önce gençlik dönemlerimize ait resim istemişlerdi bende buldum kargo ile 31-05-2010 da ellerine ulaştı ve ben 2 gün önce aradım  evraklarım konsolosluk müdüresi masasındaymış. artık bu hafta olumlu veya olumsuz bir cevap bekliyorum....  valal çok sabır gösterdik insAllah Allahım bunun karşılığınıo verir...hayırlısı artık...  ARKADAşLAR KONUYLA İLGİLİ BİLGİSİ OLAN ARKADAşLAR VARSA YORUMLARINI BEKLİYORUM.  HERKEZE BOL şANSLAR...

berlin01

Arkadaşlar benim durumumda olan arkadaşlar varsa yorumlarını yazabilirler... 
eşim alman vatandaşı
ev ve iş problemi yok
berlin de
yaş farkımız yok
ben 1 ay büyüğüm
eşimin 6 yaşında bir kızı var
2-10-2009 resmi nikahımızı yaptık
akraba değiliz
eşim ve benim daha önceden bir defa evlenip boşanmalarımız var
yaşımız 31
HERHANGİ BİR SABIKA VEYA BUNA BENZER İLLEGAL BİR DURUMUMUZ YOK 

başvuru                                                                  15-01-2010
eksik evrak tamamlama                                               27-01-2010
konsolosluk görüşme talebi yaptı                                     23-02-2010
evraklar yabancı polisinin elinde                                     17-03-2010
eşim yabancılar polisi görüşmesi evrak vermesi                  14-04-2010
ups den gelen mektup ve benimle tekrar görüşme talebi      11-05-2010     

bu işlemlerden sonra konsolosluk tekrar yabancı polise mail atıyor 20-05-2010 da yabancılar polisi tekrar değerlendiriyor ve 25-05-2010 da tekrar bizim konsolosluğa mail atıyor benden daha önce gençlik dönemlerimize ait resim istemişlerdi bende buldum kargo ile 31-05-2010 da ellerine ulaştı ve ben 2 gün önce aradım  evraklarım konsolosluk müdüresi masasındaymış. artık bu hafta olumlu veya olumsuz bir cevap bekliyorum....  valal çok sabır gösterdik insAllah Allah'ım bunun karşılığınıo verir...hayırlısı artık...  ARKADAşLAR KONUYLA İLGİLİ BİLGİSİ OLAN ARKADAşLAR VARSA YORUMLARINI BEKLİYORUM.  HERKEZE BOL şANSLAR...

Mutim

Sevgili berlin ALLAH SABRININ MÜKAFATINI ALMAYI SANA VE BİZE NASİP EDER İNşALLAH.