Dgeri yoksa emek vermeninde bir anlamı yoktur!!!

Başlatan hosibaba, Şubat 26, 2010, 10:11:59 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hosibaba

Pek muhterem Almancax üyeleri .
Bilmiyorum burda bukadar konu acarak insanlara yardım etmek isterken yanlışmı yapıyorum?
Bunca zamandan beri sizlere yardım edebilmek icin elimden geleni yapıyorum.
ancak görüyorumki verilen emegin insanların gözünde hic bir degeri yoktur bu vesile ile bir anlamıda yoktur
onlarca konuyu sizlere sunabilmek icin geceler boyu uyumadan çalıştım internet üzerinden kaynaklar aradım linkler verdim Alman okullarında cocuklarına ögrettikleri stilde ödev sahifeleri ekledim bütün bunlar sizlerin en güzel şekilde Alman dilini ögerenmeniz içindir
Ama söyle bi konuları takip ediyorumda yüzlere insan konuları incelemiş fakat konulara yorum yapanların sayısı yok denecek kadar az.
biz demedikki bizi pofpoflayın Aksine olumlu veya olumsuz yöden yorumlarınızı yapınızki sizlere daha güzel örnekler çalışmalar sunalım .
Ama anlayana sivri sinek saz Anlamayanada Davul zurna Az demişler Atalarımız
Bütün bunları bir kenera bırakın
Adamın biri bunca emeklere karsılık Profil resmimizle alay etti ve siteden (Tesekkürler Mutim) Mutim harici kimselerden ses cıkmadı 
site  üyelerini esefle kınyor bugün Almancaxtan Ayrılıyorum
Umarım Herkes sevdigine en hızlı sekilde kavuşur
Hepiniz saglıcakla kalın

Mutim

Sevgili Hosibaba , gerçekten cok değerli bir insansınız , Yaşçada oldukça bizden büyük oldugunuzu biliyorum siz sitede hem öğretmenlik hemde abilik yapıyorsunuz. Birilerinin cahilliklerini , kendinize sıkıntı olarak ölçüştürmeyin. Bazen olgunluklarımızı, hoşgörülü davranışlarımızı böyle  durumlarda göstermeliyiz. Kaile almamak gibi. Çalışmalarınıza gelince elinize , emeğinize sağlık. Allah binlerce kez razı olsun. Fakat sunu düşünmenizi isterim , tabii ki insanlar yaptıgın emeğin değerini görmek için teşekkür bekler , ilgi bekler, görüş ister.. Fakat bu siteninde kendine göre kişi sayı vardır. Bu demek değildir ki , bugun alamadıgın taktiri yarın almayacaksın. Sunu unutmayınız, yaptıgınız herşey takip ediliyor ve taktir ediliyor.. Ve bugun için , yarın için kalıcı şeyler bıraktıgınızı yaptıgınızı unutmayınız. Bugun alamadıgınız takdiri yarın alacanızı bilmenizi isterim. Sizden rica ediyorum , burada o kadar çok insan var ki sizin gibi değerlere ihtiyac duymaktadır. Böyle zorlu , sıkıntılı bir yolda , sizin gibi değerlerin kaybolması bizim için  bir hayli üzücü olur. Lütfen düşünmenizi , bizi bırakmamanızı istiyorum. Siz gerçekten çok değerli  bir Abisiniz..

endoplazmikretikulum

sevgili kardeşimiz değerli abimiz
daha öncede size soyledıgım gibi
meşhur bir söz vardır ben sonunu zikredicem
her ne olursa olsun kervan yürür
bir saygısızlık olduysa affetmekte buyuklugun şanındandır

sen bızlerden buyuk gormüş gecirmiş birisin

size ögüt vermek ne haddimize

ama unutmayın ki olgun başaklar boyun eğer

senin katkıların ve çaılşmaların ortada ve gun gibi aşıkardır

gormemek ve baltalamak için kör sagır ve dilsiz olmak gerekir..

bile göniller ve gözler en derinden saygı ve hürmetleriyle sizi takdır etmektedir.

ama sonucta karar size kalmış ama daha uzun sureler sizi aramızda görmek bizi bahtıyar kılacaktır..

Hani Mevlana nında dediği gibi

Kör cehalet çirkefleştirir insanları,
Suskunluğum asaletimdendir.
Her lafa verecek bir cevabım var
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye.

sen bu kervanda durma yürü her zaman yanındayız

Mutim

Kör cehalet çirkefleştirir insanları,
Suskunluğum asaletimdendir.
Her lafa verecek bir cevabım var
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye