Hamile iken esinizi A1 sertifikasi olmadan almanya ya getirebilirsiniz!!!

Başlatan DeLiyanginiM, Şubat 27, 2010, 02:38:43 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

roman

yasin abi esim ankaradan basvuru yapacak,ben izmir konsoloslugundan kendi adima yazili belge aldim bu kanunun tam aciklamasi.ankara alman konsoloslugu sorun cikarir mi ,aldigin belge de izmir ama burasi ankara dermi.kanun heryerde gecerlidir ama yine de tedirginim.
bi sorum daha olacak.insAllah evraklari kabul ederlerde.diyelimki almanca bilip belmedigini sordu.kursa gittigini fakat kazanamadigini söylerse bu nasil etkiler konusmayi???

tugce_doerjer

Alıntı yapılan: yasin demir - Nisan 12, 2010, 02:29:30 ÖS
farketmez aynı durum geçerli eş bayanda olsa erkekde olsa alman vatandaşı olduğu için çocuk alman vatandaşı olur mesale erkek almansa ve kadında tr deyse ve tr de doğum yaptıysa erkek Almanya'dan gelir çocuk annesi ve kendi hep beraber alman konsolosluğuna giderler çocuğun vatandaşlığını alırlar

tugce_doerjer

roman

evet arkadaslar vizemizi aldik bugün.bu sekilde basvuruda bulunduk ankradan ve 16 gün icinde hersey bitti onaylandi.benim durumumda olan arkadaslar basvurusunu yapabilir.

yasin demir

dediklerimizin doğruluğu bir kez daha doğrulandı yani arkadaşlar hakkınızı garayın araştırın olmaz demeyin kulaktan duyma şeylere inanmayın lütfen bilen arkadaşlara itibar edin lütfen hayırlı uğurlu olsun kardeş

roman

Allah razi olsun yasin abi senin de emegin cok var,deliyangin arkadasim,mutim,tuba ve herkese tüm arkadaslarima desteklerinden,yardimlarindan dolayi cok tesekkür ediyorum.Allah tekrar razi olsun hepinizin gönlüne göre versin

f_tuba26

DeLiyanginiM

Roman arkadasım cok sevındım vızenızın cıkmasına hayırlı olsun. halayy:)

Bızde oglumuz uzerınden bas vurduk ınsAllah hayırlı haberler alırız.

Canım tekrar hayırlı ugurlu olsun.

roman

Cok saol deliyanginim arkadasim senin de emegin var Allah razi olsun.InsAllah esininde vizesi cikar,siz de kavusursunuz.