DUALARINIZ VE ALLLAHIN TEVEKKÜLÜ İLE Kazandım

Başlatan Mutim, Mart 16, 2010, 04:43:20 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

canımsın_

gercekten cok sevındım mutımmm yasasın bır kısı daha kurtuldu  halayy:) halayy:)   

sevdacicegi

Hayirli olsun kardesim, Rabbim en kisa zamanda sevdiklerine kavustursun,bundan sonrasi da sabir isi, dedigin gibi ALLAH c.c siginmak tevekkül etmek her yolu aciyor...

Mutim

Alıntı yapılan: canımsın_ - Mart 17, 2010, 11:59:48 ÖÖ
gercekten cok sevındım mutımmm yasasın bır kısı daha kurtuldu  halayy:) halayy:)   

KARDEşİM BENİM ALLAH RAZI OLSUN BENDE COK SEVİNDİM İNSALLAH VİZEMDE DE BÖYLE GÜZEL HABERLER İLE SİZLERE GELİRİM

Mutim

Alıntı yapılan: sevdacicegi - Mart 17, 2010, 12:07:50 ÖS
Hayirli olsun kardesim, Rabbim en kisa zamanda sevdiklerine kavustursun,bundan sonrasi da sabir isi, dedigin gibi Allah c.c siginmak tevekkül etmek her yolu aciyor...

Allah razı olsun kardesim , dua herşeyin anahtarıdır bunu da görüyoruz , Allahın mücizileri kolaylıkları bitmek tükenmek bilmez evlilik yolunda ALLAH evlenene yardım eder insAllah sıkıntılarımızı giderir. Hepimiz bu evlilik yolunda muradımıza eririz insAllah.. duaların için ALLAH razı olsun kardesim

canımsın_

insAllah mutım vıze haberınıde alırız senınle aynı puanı almısız okey:)   Allah herkeze boyle sıkıntılardan kurtarır ınsAllah 

Mutim

Alıntı yapılan: canımsın_ - Mart 17, 2010, 02:13:33 ÖS
insAllah mutım vıze haberınıde alırız senınle aynı puanı almısız okey:)   Allah herkeze boyle sıkıntılardan kurtarır ınsAllah

:):):)

gamzee

mutim kardeşim gözün aydın..darısı vizeye inşAllah..

endoplazmikretikulum

Mutim

Alıntı yapılan: gamzee - Mart 17, 2010, 03:02:56 ÖS
mutim kardeşim gözün aydın..darısı vizeye inşAllah..

KARDEşİM SANA DA COK TEşEKKÜR EDERİM. AZ ÖNERİLERDE BULUNMADIN BANA. ALLAH İşLERİNİ SENİNDE KOLAYLAşTIRACAK MERAK ETME