SİZLER İÇİN HAZIRLANMIş KART SORULARI HEPSİ!!!!

Başlatan Mutim, Mart 19, 2010, 03:15:00 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mutim

BU KARTLAR ÇOĞUNLUKLA SEVGİLİ ARKADASIMIZ "SİMS"İN EMEĞİYLE OLUşMUşTUR. BEN İSE BİRAZ DAHA GÖRSELLİK VE EKLEMELER DÜZENLEMELER YAPARAK SİZLERİN DAHA KOLAY ÖĞRENMESİ İÇİN PAYLAşIYORUM.. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEşEKKÜR EDERİM..

NOT: BASKA HİÇ BİRYERDE BULAMAYACAĞINIZ VE TÜMÜNÜN GEOTHEDE CIKTIGI KESİNLEşMİş VE GOETHE ALMAN ÖGRETMENLERİNİNDE YARDIMIYLA DERLENMİş KART SORULARI. İYİ BİR CALISMAYLA %100 DE 100 BAşARILI OLACAĞINIZA İNANIYORUM.

İndirmek İçin BURAYA TIKLAYINIZ

Mutim

ARKADAşLAR SAYFALAR WORD 'DE ÖZENLE HAZIRLANDIĞI İÇİN , BURAYA YAYINLAMAKDA PROBLEM OLUYOR TAM ANLASILIR BİR şEKİLDE CIKMIYOR EĞER İSTEYENLER VARSA

leonil

Mutim

Alıntı yapılan: leonil - Mart 19, 2010, 03:29:35 ÖS
yardimlarin ve emegin için tesekkurler mutim  alkis:)

KARDESİM TEşEKKÜR EDERİM İSTEYEN HERKESTE BULUNMASI GEREKEN KONULAR

endoplazmikretikulum

endoplazmikretikulum

rica etsem bana gönderebilirmisin dostumnm

şimdiden teşekkürler

Mutim

Alıntı yapılan: leonil - Mart 19, 2010, 03:29:35 ÖS
yardimlarin ve emegin için tesekkurler mutim  alkis:)

kardeşim isteğin doğrultusunda eğer mailini doğru yazdıysan sana gönderdim bir kontrol et

A1 Kart Sorularını İndirmek İçin BURAYA TIKLAYINIZ

Mutim

Alıntı yapılan: endoplazmikretikulum - Mart 19, 2010, 03:37:44 ÖS
rica etsem bana gönderebilirmisin dostumnm

şimdiden teşekkürler

DOSTUM BENİM , İSTEĞİN ÜZERİNE TÜM ÇALISMA KARTLARI MAİLİNE GÖNDERİLMİşTİR BİR KONTROL EDERSEN SEVİNİRİM

leonil

Alıntı yapılan: Mutim - Mart 19, 2010, 03:40:18 ÖS
kardeşim isteğin doğrultusunda eğer mailini doğru yazdıysan sana gönderdim bir kontrol et

cok saol gelmiş baktim...

Mutim

Ufucuk kardeşim isteğin üzerine kartlar mailine gönderilmiştir. Kontrol edersen sevinirim

Sevgi02

Mutim devamlı takip ediyorum bu siteyi 30 nisanda benimde sınavım var hazırladığın listeyi bana da gönderebilirmisin rica etsem.

Mutim

Alıntı yapılan: Sevgi02 - Mart 19, 2010, 05:25:42 ÖS
Mutim devamlı takip ediyorum bu siteyi 30 nisanda benimde sınavım var hazırladığın listeyi bana da gönderebilirmisin rica etsem.

Sevgili Sevgi02 mailinizi ileti olarak gönderirseniz size de kart sorularını gönderebilirim sınıfınızdaki arkadaslarınızla birlikte calısırsınız

hale_tm

selam bende yeni uye oldum martın 30 da ankarada sınavim var muti senden rica etsem bana da gonderirmisin konusma kartlarını birde elilnde varsa
cikan mektuo örneklerini simdiden tsk ederim herkese de basarilar dilerim

Mutim

Sevgili Hale adresini iletime gönderirsen sana da istediğin bilgileri gönderirim kardeşim

Mutim

Sevgili Sevgi02 İSTEĞİN ÜZERİNE TÜM ÇALISMA KARTLARI MAİLİNE GÖNDERİLMİşTİR BİR KONTROL EDERSEN SEVİNİRİM

Mutim

Sevgili Sela , İSTEĞİN ÜZERİNE TÜM ÇALISMA KARTLARI MAİLİNE GÖNDERİLMİşTİR BİR KONTROL EDERSEN SEVİNİRİM