SİZLER İÇİN HAZIRLANMIş KART SORULARI HEPSİ!!!!

Başlatan Mutim, Mart 19, 2010, 03:15:00 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

inan84

dostum benim mailimede atarmisin bu kartlari danke schön !!!

Mutim

Alıntı yapılan: inan84 - Eylül 03, 2010, 10:29:38 ÖS
dostum benim mailimede atarmisin bu kartlari danke schön !!!

sevgili inan84 arkadasim mail adresini ileti olarak gönderirsen sana da kart sorularini gönderebilirim. sevgiler.

emiroglu52

dostum benim mailimede atarmisin bu kartlari pazartesi sınava giricemmmmmm

etto

merhaba ,
Ben uzun zamandır almancax'e kayıtlıyım ama bu ilk mail 20-09-2010 tarihinde kursum başlıyor artık burdan sor çıkarım sınava direcek arkadaşlara başarılar:)

Mutim

Alıntı yapılan: etto - Eylül 18, 2010, 10:47:35 ÖÖ
merhaba ,
Ben uzun zamandır almancax'e kayıtlıyım ama bu ilk mail 20-09-2010 tarihinde kursum başlıyor artık burdan sor çıkarım sınava direcek arkadaşlara başarılar:)

sevgili kardesim mail adresini gönderirsen sana da kart sorularini iletirim. sevgiler..

iborotti

Tesekkurlerr bende mailime rica etsem zahmet olmazsaaa :)

volkan_aky

arkadaşlar bu kart sorularını banada gönderebilirmisiniz çarşamba günü sınavım var    " volkan_akyuzz@hotmail.com" teşekkür ederim.

Mutim

Alıntı yapılan: iborotti - Eylül 20, 2010, 09:43:51 ÖÖ
Tesekkurlerr bende mailime rica etsem zahmet olmazsaaa :)

sevgili kardesim mail adresni gönderirsen sana da kart sorularini yollayabilirim... sevgiler.

Mutim

Alıntı yapılan: volkan_aky - Eylül 20, 2010, 03:23:56 ÖS
arkadaşlar bu kart sorularını banada gönderebilirmisiniz çarşamba günü sınavım var    " volkan_akyuzz@hotmail.com" teşekkür ederim.

sevgili kardesim mail adresine gönderdim. bi kontrol edersen sevinirim.. iyi calismalar.

gokin

Selam Muti kardesim uzun zamandir takip ediyorum bende bu siteyi Allah rayi olsun yardim eden herkesten tabiki sendende. Sana zahmet banada yollarmisin bu güzel calismalarini ( seyyah_gokin@hotmail.com ) adresim?

Vielen Dank im Voraus. ;)

gokin

Bu arada Ekim 4 te sinavim var yani 12 gün sonra Benim icin Dualarinizi eksik etmeyin olurmu.. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insAllah herkes sevdigine kavasur...

tuncer

selamlar bende a1 sınavına gireceğim rica etsem banada elinizdeki bilgleri gönderirmisiniz. tunc.aksu19@hotmail.com       teşekkür ederim şimdiden.

Mutim

Alıntı yapılan: gokin - Eylül 21, 2010, 02:50:09 ÖS
Selam Muti kardesim uzun zamandir takip ediyorum bende bu siteyi Allah rayi olsun yardim eden herkesten tabiki sendende. Sana zahmet banada yollarmisin bu güzel calismalarini ( seyyah_gokin@hotmail.com ) adresim?

Vielen Dank im Voraus. ;)

sevgili kardesim mail adresini kontrol edersen sevinirim.. kart sorularini ve mektup örneklerini sana da gönderdim..

Mutim

Alıntı yapılan: gokin - Eylül 21, 2010, 02:52:50 ÖS
Bu arada Ekim 4 te sinavim var yani 12 gün sonra Benim icin Dualarinizi eksik etmeyin olurmu.. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insAllah herkes sevdigine kavasur...

kardesim ALlah yar ve yardimcin olsun... dualarimizda olacaksin insAllah..

Mutim

Alıntı yapılan: tuncer - Eylül 21, 2010, 07:42:29 ÖS
selamlar bende a1 sınavına gireceğim rica etsem banada elinizdeki bilgleri gönderirmisiniz. tunc.aksu19@hotmail.com       teşekkür ederim şimdiden.

sevgili  tuncer kart sorularini gönderdim mailini kontrol edersen sevinirim..

mahmudesad

s.a kardeş. şu kartlardan benim msn adresime de yolllayabilri misin ?

atemurtas80@hotmail.com

program06