ARKADAşLAR SINAVI KAZANDIM VE VİZE İşLEMLERİ İÇİN GEREKLİ OLAN şEYLERİ ANLTRMSNZ

Başlatan nonono, Mart 27, 2010, 11:20:19 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nonono

SINAVI KAZANDIM VE PZARTESİ RANDEVU ALICAM RANDEVU ALINDIKTAN SONRA NELER YAPILMASI GEREKİYO HANGİ EVRAKLAR GEREKLİ KAÇ GÜN İÇİNDE RANDEVUYU VERİYOLAR. BUNLARI ACABA BANA ALATRIRMISINIZ. VE RANDEVU SIRAWSINDA SORU SORULUYOMU PAYLAşIRSANIZ SEVİNİRİM

gamzee

slm arkadaşım öncelikle tebrikler sınavı kazanmışın.bnde 18martta randevuya gittim vize için..bnm görüşmem gayet güzel geçti..sen ara zaten neler gerektiğini sana orda sölüolar.
arkadaşım sana tavsiye orada dürüst ol.küçücük yalan söleyen bile olsa çok kötü tepkilerle karşılaştı.orada gördüm.1kez yalan sölersen devamı gelir sonra kekelemeye başlarsın konuşamazsın ve anlaşılır..oradaki insanlar artk insan sarrafı olmuş.
ama Allah ı ma çok şükür bn hep doğruları söledim ve bni hiç zorlamadılar almanca olarak da sadece eşinin adı ne dedi.başka bişi sormadılar.bazı kişilerle görüşmeden sonra konuştuk onlara neler neler sormuşlar banada dedilerki neden sana hiç bişi sormadılar die..bn herşeyi açık açık dedim.bnden önce girenler görüşmeye neredeyse bnden 10dk sonra çıkanlar oldu..
şimdide sonucu bekliyorum işte..
Allah herkesin gönlüne göre versin..