26.03'DE VİZE BASVURU YAPILDI, İşTE SİZE BİLGİLER!

Başlatan Mutim, Nisan 01, 2010, 10:04:21 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tugce_doerjer

bu capraz sorgu nedır? benım esımde turkıyede oturuyo nasıl almanyada sorguya cekılcek kı :D

Mutim

sevgili hakim abi, insAllah sevinçlerimize arttıracak güzellikler nasip eder Allah bize, sonucunun ne olacanı bilmediğin sey için beklemek ayrı bir stres gibi ama Allah kolaylık nasip eder insAllah

endoplazmikretikulum

OLUR OLUR
SIKMA TATLI CANINI
HERSEY SIRASIYLA GUZELIKLE OLUR İNşALAAH

Mutim

İnşAllah araya hep hafta sonu Alman başbakan merkel ve almanların izinleri girdi insan ister istemez merakda kalıyor :)

kesmeseker

ya tabi basvuruda kibar olmak gerekiyor ama cok da abartmamak lazim... illegal birsey yoksa zaten vizenizi verecekler, hem zaten vize kararini buradaki ausländeramt veriyorki.

Mutim

aRKADaslar evraklar hakkın bilgi almak için sizler nereyi arıyorsunuz? konsolosluğumu ? yani bilgi veriyolarmı?

endoplazmikretikulum

sabır kardeşim sabır

sabırla olgunlasır meyveler

inşAllah yakında mukafatını alıcaksın

cuma gunu dualarımız sızınle

Mutim

Allah razı olsun dostum insAllah , insAllah Allah gönlümüzü ferahlatacak güzellikler nasip eder, sabır herşeyin ilacıdır sabrediyoruz. İnsAllah seninde burada mutluluklarını paylaşacağız. Duaların için Amin,Allah razı olsun

Mutim

Bugünle beraber 14. gün Allahdan herşeyin hayırlısını nasip eder , insAllah biran öncede buradaki üye arkadaşlarımın ve benim evraklarım işleme girer de,  sevdiklerimize hemen kavusuruz.

Bugün konsoloslugu aradım ama ulaşamadım,  artık p.tesi arayıp sormak istiyorum acaba evraklar halen tr de mi diye

tugce_doerjer

Allah yardımcın olsun inşAllah en kısa sürede kavusursun  okey:)

canımsın_

ya ne kadar güzel sana soru sorduklarında çok rahatmışın bende bu ayın içinde 15 gune kadar vizeye başvuracam ama çok tedirginim  :(

Mutim

kardeşim  hiç tedirgin olacak bir durum yok,eksiksiz evrakla git,kişisel bilgilere sahip ol yeterlidir. bir arkadasının sana soracağı sorular gibi düşün merak etme,Allahada dualarını et, yüce Yaradan herşeye kadirdir.

Mutim

Arkadaslar biraz önce konsolosluğu aradım ben basvuru yaptıkdan sonra 1 nisan da evraklar almanyaya kölne gitmiş.. Çok erkenden gitmiş ama, bayramlar falan olmasa daha iyi olurdu demek.. Allahdan herşeyin hayırlı sabırla cevap bekliyoruz..