dogrumu yanlismi ?aile nufüs kayit örnegi

Başlatan roman, Nisan 04, 2010, 01:06:20 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

f_tuba26

Alıntı yapılan: roman - Nisan 10, 2010, 03:15:13 ÖS
yok istenilmedi.yani iks de gecmiyo bu evrak benim icin istenilmedi alman vatandasi es icin.ama okuyorum alanlar var ve ankranin sayfasinda yaziyo bu sekilde.benim babam o zamanlar cikartmis bu belge yeni tarihli istiyorum yoksa baska bisey degil.simdi bu sekilde cikarmalilar sorunsuz.
istenilmediyse bu kadar sorun etme cünkü bende artik konsolosluga sorduktan sonra vazgecmistim
bu nüfus kayt.örn.davasindan...konsolosluk sayfasindaki liste geneldir...
ama randevu icin arandiginda basvurcak kisi ve onun esine göre söylüyorlar istenilen evrakalari tekrar...soruyorlar esinin bosanmismi daha önce yada sizin ilk evliliginizmi diye..yada esiniz alaman vatandasimi diye ona göre isteniyor evraklar..

bide saten her iki estede önceden bosanma gibi bir durum olsada bunu tr ye bildirmislermi diye yani nüfus kaydina gecmismi diye ögrenmek icin illaki kesin bir sekilde isteseler anliycam bu evragin senden de istenmesini ama...istenmiyorsa sorun etme konsolosluga sormak en iyisi derim tekrar söleyim sorun konsolosluga bilgi verirler evraklar konusunda...

roman

bu belgeyi almak bu kadar zor olmamali.cikarilmasi cok basit olan belgeyi yapamiyoruz cikmiyo demesinler.1,5 haftadir ugrasiyolar ama bi türlü olmuyo.artik pazartesi belgenin aynisini cikaramiyolarsa pes yani ordaki memurlara.hayir ben illaki alicam yok varsiyilan belgeyi görsünler.

roman

slm tuba arkadasim.babamin o zamandan cikartmis oldugu nufüs kayit örnegini anca dün fakslayabildim.bugün gidecekti esim daha aramadim noldu diye.bitek eksik belge o kaldi iste.pazartesi randevusu var esimin cocuk üzerinden basvurcaz(hamileyim daha)cok tedirginim.Allahim sen herseyin hayirlisini nasip et.

f_tuba26

anladim randevu pazartesi ise bisey kalmamis umarim yarin halleder esin...
bide hamile hamile bunca stresi cektin yaaa yazik sana bir kagit icin...illa yok yok demeleri yani anlamadim gitti yaaa
hayirlisi olsun en önemlisi kolaylikla olsun...insAllah bebekte anali babali büyüsün insAllah babasi yaninda olur tez zamanda ya:)

roman

insAllah aminn arkadasim.pazartesi evraklari isleme alsinlar da böyle bi kanunun oldugunu kabullesinler de baska bisey istemiyorum.

roman

vukuatli nufüs kayit örnegini alabilmisler bugün cok sükür.evraklar tamam.insALLAH evraklari kabul ederler pazartesi.

f_tuba26

Alıntı yapılan: roman - Nisan 15, 2010, 05:34:54 ÖS
vukuatli nufüs kayit örnegini alabilmisler bugün cok sükür.evraklar tamam.insAllah evraklari kabul ederler pazartesi.
iyi olmus sükür yani sonunda