BİR KONUDA BİLGİNİZE İHTİYACIM VARR.....

Başlatan nonono, Nisan 12, 2010, 06:16:17 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nonono

arkadaşlar benm bugün  istanbulda konsoloslukta randevum vardı . gittim ve evrakları verdim .almanca olarak soru sorucam dedi tbi eddim. ve bikaç bişi sordu . aralarında ama bilmediğim kelimelerde vardı.ve  dil bilginin yetersiz olduğunu söyledi  aslında iyidir de. sınavdanda 75 puan almıştım. ve sonra tekrrdan çağrılcaksınız dedi.çalşmanız lazım dedi.evraklarıda aldı. acaba ne için çağrıcaklar bidahaki sefere bilgisi olan varmı. eve gldiğimdede telefonuma msj gldi.
__________ nosuyla taşınıcak gönderiniz konsolosluktan  teslim alınmıştır die.gönderinin teslimatı 13.04.2010 tarihinde yapılıcaktır die. bu ne demek oluyo acaba . sizlerede görüşmeden sonra böle bi msj geldimi. lütfen yardımcın olun. çok kafama taktımmm

berlin01

sizden evrak talebinden bulunacaklar demektir...müracatınız yeni olduğundan evraklarınızı kontrol etmişlerdir ve ekstra evrak talebinde bulunacaklardır...

belki eşinizin türkiyeye giriş çıkışını gösteren havaalanından evrak olabilir..

sizin ve eşinizin durumuna göre değişebiliyor..

nonono

anladım peki evrak isterlerse ekstradan ogün  bu çapraz sorgu falan olmaz sanırım dimi bunnla alakalı değildir yni.hemenmi isterler evrakları yoksa bir süre verrlermi

berlin01

çapraz sorgu çok farklı bir olay eğer çapraz sorgu için olsaydı en az 15-20 gün sonraya randevu verirlerdi...

ama bu kadar erken ups geliyorsa eksik evrak talebidir..bundada zaten zaman problemi olmaz..

Mutim

Sevgili berlin , konsoloslukdaki memur  biri için öksürse siz yine , aynı şeyi belirtiyorsunuz ve eminmiş gibi. sizin durumunuzla bu arakadasın durumu aynımı sence? lütfen  iinsanların kafasını  karıstırmayın, bilmediniz konularada tahmini cevaplar vermeyin... Bu gibi durumların ne kadar stresli olduıgunu kendiniz de biliyorsunuz..Kişilerin kişisel durumuna göre, konşmaya göre, evlilik sayısına göre, kimi zaman aradaki yaş durumuna göre , değişik işlemlerde bulunubiliyorlar. Burada bir çok kez gördük, sizden ricam kendi durumunuzla ilgili sorunu olan arkadaslara yardımcı olunuz . Çünkü bende acıkcası sizin durumunuzu bilmediğim için bilgilerinizden yararlanmak istedim, çok farklı seyler belirttiniz. (askın yanlıs anlamayın Allah razı olsun yardımcı olmak için elinizden geleni yapıyorsunuz) fakat lütfen dediğim kendi durumunuza göre tahmini cevaplar vermeyiniz. Umarım ben, yanlıs anlamassınız 

Mutim

sevgili kardesşim ekksik evrak durumu vardır, dert etme hele bi gelsin

nonono

umarım öyledir. uyuyamadım gece bi türlü düşünmeten. bugün gelcekti.ama hala gelmedi bekliyorum sabırsızlıkla.

Mutim

KARDEşİM GÜN İÇERİSİNDE GELİR BÖYLE SIKINTI YAPMA KENDİNE KARDEşİM, BİZLER VARIZ DUALARIMIZ VAR ALLAH VAR SEN YÜREĞİNİ FERAHLAT DUALARINI EKSİK ETME