Almancax Sohbet Mekanı

Başlatan Mutim, Nisan 20, 2010, 11:40:18 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mutim

Ben buradayım diyen herkese "Selam" :) Kıssa kısa sohbetilerimizi, hatır sormalarımızı , merak ettiklerimizi, burada paylaşabiliriz..

Bu bölüm Sadece sohbete  acıktır :)

Mutim

Endoplazmikretikulum dostum, ne yapıyorsun okul nasıl gidiyor :)

f_tuba26

sohbet mekanina hosbulduk ozaman.... okey:)

roman

sohbet mekanimiz sayin mutim arkadasimiz tarafindan hizmetinize acilmis bulunmaktadir hayirli ugurlu olsun vatana millete  clap:)

Mutim

;) AÇILIşIDA yaptık ne güzel oldu :)

Mutim

cofe:) Günaydın Almancax'ın emektar insanları :)

f_tuba26

canımsın_

günaydınlar arkadaslar yeni sohbettimiz hayırlı ugurlu olsun eeee nasılsınız umarız ıyısınızdırr :) :)

Mutim

KİşİSEL OLARAK şÜKÜRLER OLSUN KEYFİMİZ YERİNDE ,KAFA OLARAK DA , AKLIMIZ VİZE DE :)

Mutim

Alıntı yapılan: canımsın_ - Nisan 21, 2010, 12:47:25 ÖS
günaydınlar arkadaslar yeni sohbettimiz hayırlı ugurlu olsun eeee nasılsınız umarız ıyısınızdırr :) :)

TEşEKKÜRLER SEN NASILSIN "canımsın_"... Hepimize hayırlı olsun , bundan sonra sürekli buradayız :)

canımsın_

şükür bızde ıyız tek derdımız sızın derdınıze ortak olmak  :) ;)  sızlerı de bu dertten kurtarmak  ;)

Mutim

;) Valla kardeşim tek tesselim  önce Allah sonra sizlersiniz :) Dualarınızla , varlıklarınız yavas yavaş dertlerimizden kurtuluyoruz , en büyük derdimiz var işte şu vize illetinden kurtulmak :)

sen neler yaptın :)

canımsın_

inşAllah da kurtulursunuz sıra bana geliyor mayısın 6 yada 8 vizeye basvuracam sıkıntı cekme sırası bende ;)

Mutim

canımsın_

günaydın arkadaşlar oooo coktan sabah oldu şükür koca bir gün daha sar selamet biti  yuppi:) alkis:)

Mutim

:):) Hayatı en güzel yaşamanın yolu sabah erken kalkmak, koca bir günü yaşayarak görmek :)

f_tuba26

ewet özelliklede insan vatanina gidince...mümkün oldugu kadar erken kalkiyor...gece oldukca gec yatiyor....sahsen ben öleyim...kisa zamani uyuyarak bosa harcamak istemiyorum :D ;D :P