Almancax Sohbet Mekanı

Başlatan Mutim, Nisan 20, 2010, 11:40:18 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

f_tuba26

cidden mi 100.salavat banami nasip olmus...sevindim yuppi:) alkis:)

Mutim

Mutim

Güzel bir sabahın başlangıcında herkese Günaydın.... Bugün Leonil kardeşimizin sınavı var , inşAllah dualarınızı eksit etmezsiniz kardeşimizden...

Hadi Leonill :)

Libahse

Hayirlar diliyorum, gecer insAllah.

Mutim

Bugun Sevgi02 kardeşimiz sınavını kazandıgı haberini benimle paylasdı msneden sizlere bildirmis olayim :) 70 puan almıs :) hadi darısı leonil kardeşimizin basına  ve sınav için emek veren kardeşlerimize gelsin :)

canımsın_

hayırlı akşamlar arkadaşlar 1 buçuk haftadır bilgisayar bozukdu hiç giremedim nasılsınız napıyorsunuz mutim kardeş vizenden haber var mı ?   herkeze iyi akşamlarrrr

Mutim

sevgili canımsın_ kardeşim, hoşgeldin forumda bir canımız eksik diyorum meğerse senmissin bu :) şuan beklemekteyim kardeşim , eşim evraklarını tamamlaması gereiyor bazı eksikleri falan var onları tamamlayınca sanırım Allaha nasip ederse en kısa zamanda içeri verecekir. Ondan sonrası Allah kerim insAllah buradaki tüm kardeşlerimizin işlerini Allah kolaylaştırır ve yuva kurmayı ve hasretleri dindirmeyi imanlı bir hayat yaşamayı nasip eder.

Mutim

Hayırlı geceler Almancax Aile dostları..

Mutim

roman

slm arkadaslar,nasilsiniz??tubacim sen nasilsin ??

canımsın_

inş. mutim kardeş herkez için hayırlısı olur. bende randevuyu aldım haziranın  3 den sonra bende bekleyecem artk. aminn Allah herkeze imanlı birşekilde yaşamayı nasip eder inşAllahh

Mutim

Mutim

Günaydın Almancax Ailesi, bugun hem güzel bir gün ve mübarek bir gün. Allah ettiğiniz dualarını kabul eder insAllah.. Dualarınızı eksik etmeyin :) aranızda 1 hafta olmayacağım tatile çıkıyorum, görüşmek dileğiyle.

endoplazmikretikulum

hayırlı cumalar kardeşim
demek tatil olayına gırdın

gusel olmuşş sevindim :))

eglenmene bak

hayırlı haberlerınle gorusebılmek umuduyla

hayırlı yolculuklar

Mutim

Allah razı olsun dostum, ama kardeşin çok büyük bir kazık yedi :) parasız pulsuz kaldık :D

endoplazmikretikulum

ne kazıgı dostum hayırdırr yaaaa
uzuldum bak şimid ne oldu 3 kagıda mı geldın

yoksa yufka yuregın yuzunden dayanamadın vıcdanına yenık dusup kazık mı yedın

:?