ALMANYA VİZEM ONAYLANMIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Başlatan Mutim, Haziran 17, 2010, 07:11:05 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

roman

gözün aydin mutim arkadasim vallaa cok sevindim senin adina.insAllah passin en kisa zamanda gecer elinede gelirsin esinin yanina.

Mutim

Alıntı yapılan: hakim - Haziran 21, 2010, 04:24:57 ÖS
Ben sana demedimmi? gec olsun temiz olsun bak sonunda nasil hayirli haberini aldin Allah yolunu acik etsin

abi seni görmek çok güzel :) yarın için upseden mesaj geldi umarım passım gelir :)

Mutim

Alıntı yapılan: roman - Haziran 22, 2010, 12:43:40 ÖÖ
gözün aydin mutim arkadasim vallaa cok sevindim senin adina.insAllah passin en kisa zamanda gecer elinede gelirsin esinin yanina.

Teşekkür ederim sevgili roman...  Varlıgınızı görmek ve sevincime ortak olmanız çok güzel. Allah mutluluk ve hayır kapılarını cümlemize açar insAllah.

Alp_eReN

bende tum arkadaslarima tesekkur ediyorum darisi vize bekleyenlere insAllah..ben bu sabah itibariyle kolne geldim ve buradan bu duygularla sizleri selamliyorum ve dua ediyorum...Allah cumlemize rizasina uygun dunya ve ahiret mahcup olmayacagimiz bir hayat bahsetsin insAllah..bu duygu ve dusuncelerle GUZEL GOREN GUZEL DUSUNUR,GUZEL DUSUNUN DE HAYATINDAN LEZZET VE ZEVK ALIR.... BAGI SELAM vesselam..............