ALMANCA A1 SINAV ÜCRETİ

Başlatan zuzuma, Ağustos 25, 2010, 03:32:04 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zuzuma

a1 sınavı için 150 tl yatırmam söylendi.. eşi alman vatandaşı olan bu ücretten muaf diye duydum, doğrumu acaba?? bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlar ?? ??? ???

ask kızı

sınav ücreti 140 diye biliodum ben 2 sefer girdim ve 140 ödedim benm esimde alman ama hiç bişe fark etmedi....

zuzuma

hadi ya neden öle oluyoki  ::) ??? ben izmirde giricem ..sen nerde girdin ve  yakın bi zamanda mı girdin???

ask kızı

zuzuma

hepsi ayrı fiyat uyguluyo olamaz dimi?? ee sınavlar zormu?

ask kızı

bence aynıdır zorda degil sınav

dodo4132

eşi alman olanlar sınav ücretinden değil. vize ücretinden yani 60 euro vize ücretinden muaf.

ask kızı

ama arkadasımız sınav ücretini sormuştu .....

dodo4132

Alıntı yapılan: zuzuma - Ağustos 25, 2010, 03:32:04 ÖS
a1 sınavı için 150 tl yatırmam söylendi.. eşi alman vatandaşı olan bu ücretten muaf diye duydum, doğrumu acaba?? bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlar ?? ??? ???
Alıntı yapılan: ask kızı - Ağustos 25, 2010, 06:56:31 ÖS
ama arkadasımız sınav ücretini sormuştu .....
ben soruda bulunan sınav ücretinden muhaf olmadığı kısmını açıkladım. sınav ücretine zam gelmiş olabilir. bu konu hakkında fikrim yok.

adana1903

Eşinizin alman vatandaşı olmasının hiç bir faydası yok arkadaşım sınavda o bir tek vize başvurunda fayda gösteriyor 60 euro para alınmıyor eşi alman vatandaşı olanlardan...

zuzuma

Alıntı yapılan: dodo4132 - Ağustos 25, 2010, 06:49:14 ÖS
eşi alman olanlar sınav ücretinden değil. vize ücretinden yani 60 euro vize ücretinden muaf.

teşekkür ederim dodo okey:)