köln için yardım lütfen..

Başlatan Sevgi02, Eylül 27, 2010, 11:32:24 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sevgi02

Arkadaşlar benim ilk başvurum red olmuşdu gelir yetersizliğinden dolayı şimdi tekrar basvurdum ama Köln 'nün istediği gelir tutarını biliyor musunuz ?
Eşim 2 işte calısıyor 1.cisinden net: 1.243 Euro 2. cisinden 400 euro alıyor ama 2. işinde daha 6 ay calısıyor sorun olur mu sizce gelirde. Kefil vermeye gerek varmı acaba ??

Mutim

Alıntı yapılan: Sevgi02 - Eylül 27, 2010, 11:32:24 ÖS
Arkadaşlar benim ilk başvurum red olmuşdu gelir yetersizliğinden dolayı şimdi tekrar basvurdum ama Köln 'nün istediği gelir tutarını biliyor musunuz ?
Eşim 2 işte calısıyor 1.cisinden net: 1.243 Euro 2. cisinden 400 euro alıyor ama 2. işinde daha 6 ay calısıyor sorun olur mu sizce gelirde. Kefil vermeye gerek varmı acaba ??

kardesim kalbimi kiriyorsun bak :) mail atsana bana... buralarda bilgi bekliyorsun.. Köln 1.200 istiyor.. son 3 aylik kagidinin olmasi yeterlidir diye biliyorum..

Sevgi02

Kardeşim doğru diyosun ama çoktandır görmüyordum seni rahatsız etmim dedim ay stresler içindeyim birazdan konsolosluga gidicem eşimin maaş bodrolarını istediler heyecandan çatlıcam resmen :))

ozkancan20

stuttgart ne kadar ıstıyor esım alman gelır belgesı ısterlermı hıc calısmadı bugune kadar oyle bı durumda abılerının kefıllıgı yetermı kayınpeder merhum.kayınvalde kayınpederın emeklılıgını alıor.abılerı daımlerde calısıor maasları ıyı 2000 3000 cıvarı evlerı kendılerının evı.

Mutim

Alıntı yapılan: ozkancan20 - Eylül 28, 2010, 01:13:42 ÖS
stuttgart ne kadar ıstıyor esım alman gelır belgesı ısterlermı hıc calısmadı bugune kadar oyle bı durumda abılerının kefıllıgı yetermı kayınpeder merhum.kayınvalde kayınpederın emeklılıgını alıor.abılerı daımlerde calısıor maasları ıyı 2000 3000 cıvarı evlerı kendılerının evı.

alman vatandaslarindan istisnai bir durum olmadigi sürece , gelir belgesi istenmemektedir..

Köln-Bonn

Alıntı yapılan: Mutim - Eylül 28, 2010, 02:55:28 ÖÖ
kardesim kalbimi kiriyorsun bak :) mail atsana bana... buralarda bilgi bekliyorsun.. Köln 1.200 istiyor.. son 3 aylik kagidinin olmasi yeterlidir diye biliyorum..

Usta cevap vermis bize söz dusmez. evet aynen 1200

Mutim

Alıntı yapılan: Köln-Bonn - Eylül 28, 2010, 10:22:37 ÖS
Usta cevap vermis bize söz dusmez. evet aynen 1200

estafurAllah kardesim , bildiklerimiz neyse onu paylasiyorum.. sizin asla yanilmanizi ve yalniltmayi istemem.. arastiririm, sorarim. mümkün oldugunda kardeslerime dogru bilgiler verme gayretindeyim. cunku yasadiginiz SIKINTIYI cok iyi anlyiorum..

Sevgi02

Teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınızdan dolayı... Allah hepimizin yardımcısı olsun.