ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: 07.10.2010 Vize Müracatı Ve İşlemler Hakkında Gelişmeler

Sayfa: 1 [ 2 ]

Kopanze 28.12.2010 18:48:46

Alıntı yapılan: c3t1n - Aralık 27, 2010, 02:14:19 ÖS
"...Almanya'da evlendigimizi gösteren evlilik belgesi..."

siz Almanya'dami evlendiniz Türkiyedemi?? Türkiyedeyse istenilen belge uluslararasi evlenme kayit örnegi(formül b) miydi?
degilse o dedigin belgeyi nerden aliyorsun ben burda benim evliligimi onaylattim ama elime belge felan vermediler sadece medeni durumumu evliye dönüstürdüler

cetin benim o dedigim belge esimin soy isim degisikligi ile ilgili belge sen formul b aldiysan problem yok bu arada belirtiyim esim alman vatandasi turkler icin neler isteniliyor bilemem sadece yaptiklarimi yaziyorum sizlere

Kopanze 09.01.2011 19:47:05

Merhabalar degerli arkadaslar

Almanyada bulundugum sure zarfinda yaptigim bazi islemlerden bahsetmisdim suandada oturum ile ilgili islemlerden bahsetmek istiyorum

oncelikle oturum icin bize verilen 3 aylik vizede uzatma islemleri 3 er ay devam edebiliyorsunuz ancak bizlerden istenen sey sudur yeniden kursa yazilip kursa yazildigimizi gosteren belge ile oturumu 1 yillik ayrica calsma iznide verilmesi hususudur

Dikkat etmenizi istedigim birles var arkadaslar ben kursa yazilirken benim a1 bir ise yaramadi oylesine kucuk bir sinav yaptilar yanimda bulunan yakinima siz yardim etmeyin oylesine bir sinav denildi fakat sinav sonrasi ben fazla ustune dusmedim oylesine isaretledim kadin sonuclari cikardi ve a1 den tekrar baslamalisin denildi a1 a2 devam edecek subat 21 de kursum basliyor boyle bir islem sirasinda yaninizdakinden eger a1 den baslamak istemiyorsaniz yardim alin 100 euro para verdik 2 ay surucek kurs tam hafta gidecem ben

yarin oturumla iliskin islemleri baslaticam nasipse gelismelerden haberdar edecegim

gelenler varsa bu konulara ozellikle dikkat etsinler simdilik  bu kadar salicakla kaliniz-

Engin BAS

c3t1n 10.01.2011 05:14:48

sana yapilan test almanca seviye belirleme testiydi(goethenin sayfasindada kendiniz yapabilirsiniz nekadar iyi almanca bildiginizi ögrenmek icin)...seni o teste göre kursa baslatiyorlar yani eger a1 seviyesinde olsaydi sonucun a2den baslatirlardi

Kopanze 10.01.2011 11:55:21

Alıntı yapılan: c3t1n - Ocak 10, 2011, 05:14:48 ÖÖ
sana yapilan test almanca seviye belirleme testiydi(goethenin sayfasindada kendiniz yapabilirsiniz nekadar iyi almanca bildiginizi ögrenmek icin)...seni o teste göre kursa baslatiyorlar yani eger a1 seviyesinde olsaydi sonucun a2den baslatirlardi

Evet cetin bende onu demistim zaten A1 seviyesinde olmasam burda olmam buda var burda yapilan sinav hepsi test turkiyede A1 sinavi 4 bolumden olusuyor hepside ayri bolumlerde ve ona gore sorular karsina cikiyor dinleme olsun okuma soru sorma vb.  burda tek test seklinde olunca isin boyutu degisiyor bende yazimda zaten dedim  biri sizinle olucagi icin gerek duydugunuzda ondan yardim alin A1 den baslamamaniz icin acikcasi neden burda zaman harcayip size bilgi veriyorum bilmiyorum ama basima gelenlerle size zaman icinde sorun ve sikinti yaratmasin diye ama sen oyle basit birsey diyorsun ki goethe nin sayfasinda var madem var bu basima gelen seyi de biliyorsundur bundan sonra Aile birlesimi icin benim yerime yazarsin iyi gunler

c3t1n 10.01.2011 20:50:27

test burda
https://www.goethe.de/cgi-bin/einstufungstest/einstufungstest.pl

burda almancan nekadar iyi odugunu ögrenioyrsun sonunda a1den iyi felan yazmiyor sadece iyi veya kötü oludugunu yaziyor
bu sayfada birisindede okumustum oturum icin gidildiginde ufak bi test yaptiklarini yani yeni bisey degil

benim sadece anlamadigim simdik senin benden ne istemen evet goethenin sayfasinda var örnek bi sinav gibi düsünün tipki a1 icin olani cünkü adamalr size almanyada ayni sorulari sormicaklar
sen fazla üstüne düsmeden cevaplamissin biraz dikkatli olsaydin a1seviyesinden yüksek olurdun suc kendi sucun bence
yaninizdakide yardim ederse ne ise yariyacak bilmiyorsaniz bilmiyorsunuz ögreneceksiniz nekadar maddi güc oldugunu herkez burda biliyor ve bence evlenmeden önce bakicaklardi acaba nekadar tutar diye...benim esim daha buraya gelmedi gelince bizim burda nasil oldugunu yazarim ama buraya gelene kadar öyle oturmuyorum hergün bilgi topluyorum sonradan sasirmiyalim diye...

Sayfa: 1 [ 2 ]