sirin
20.09.2006 14:24:55
merhabalar bende almanca ögrenenler arasindayim.yaklasik 3 aydir VHS ye gidiyorum.bu siteyi daha dun kesfettim bana yardimci olacagini umuyorum.hadi kolay gelsin hepimize.
kurtbey
03.10.2006 13:18:40
slm adım yusuf bende yeni üyeyim gerçekten çok faydalı oluyor bu forum yöneticilere çok teşekkürler almancayı öğrenmeyi çok istiyorum çok ihtiyacım var diğer arkadaşlarada
Arkadaşlar ben henüz çok yeniyim siteyi nceledim ve çok beğendim herkese emeği için teşekkür ediyorum.
ayrıca burda anlatılan dersleri bir word ve ya pdf indirebileceğimiz bir yer varmı bu şekilde bir çalışma kitabı hazırlamak istiyorum şimdiden yardımlarınız için teşekkürler:))
acecik
12.11.2006 21:47:23
ya bu site ne güzel olmuş böle çok beğendim ellerinize sağlık!
akildane
20.11.2006 20:31:16
arkadaşlar site gerçekten çok hoş ..daha bu akşam keşfettim ..hazırlayanlara çok teşekkürler...
Deryam
23.11.2006 15:36:34
Site bencede süper hem egitici hemde ögretici cok basarili tebrik ederim. Birsey sormak istiyorum arkadaslar ich gucke fernsehen yazilisi dogrumudur. Tesekkür ederim.
KelebekGibi
23.11.2006 19:16:50
Deryam televizyon bakiyorum demek istedin sanirim benim bildigim kadariyla Ich sehe Fern diyebilirsin. Senin cümlende iki tane fiil var qucken und fernsehen..Ama Fernseher dersen olabilir belki.
InsAllah daha iyi bilen bir arkadas cevaplar..
ich habe ferngesehen ben televizyona baktim
ich werde fernsehen ben televizyona bakacagim
ich sehe fern televizyona bakiyorum
ich gucke fern televizyona bakiyorum buda dogru bir kelime gucken bakmak fiili sehen da seyretmek bakmak fiili
Almanca öğrenmenin zorluğu anlatıldı hep.Meğer gerçektende güzel ve bir o kadarda kolaymış.Belkide konuların en başında olduğum için öyle geldi bana.Belkide hala;''Bildiğim tek şey var o da hiç bir şey bilmediğim''
ebrums_e
28.11.2006 16:17:01
bu ne tesaduf bende birsey bilmiyorum ama ins ogrenecegim
aydan
06.12.2006 14:06:15
herkese merhaba..tesadufte olsa burda olmam sans.tesekkurler emegi gecen herkese.
ich bin aydan
Ben almanca kursuna gidiyorum, yenigim daha. sizlerin sayesinde sanirim artim Kursu basariyla tamamliyabilirim. Dostlardan Allah razi olsun
basarilar ilke! aramiza hosgeldin
nisanur
25.12.2006 08:49:48
merhaba bende bu siteyi tevefuken buldum ama benimde almanca öğrenmem şart yardımlarınızı bekliyorum
gizem
27.12.2006 02:39:26
inanamiyorum nasil mutluyum anlatamam bu siteyi buldugum icin..yapanlara tekrar tekrar tesekkur ediyorum!ben almancayi ogrenmek zorunda oldugum icin ogrenmeliyim arkadaslar!!kursa gidiyorum we birazda zorlaniyorum!!ewet aslinda disardan gozuktugu gibi zor degil okumada we yazmada cok iyiyim fakat bu gramatikler beni maffetti wweee bilenlerden imdatttt istiyorumm bitte!!helf mir..