ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: almanya'da hala dosyama bakılmamış.

Sayfa: [ 1 ] 2

hilal_gh 20.12.2010 15:38:26

arkadaşlar eşim evrakları polise vereli 2 haftayı geçti eşim bugün bizim dosyayla ilgilenen polisi aramış ve dosyanız hala masamda,henüz bakamadık bir evrak eksikliği olursa sizi ararız demişler. bu iyimi kötümü benim ilk başvurumda evrak tesliminden sonra 10 gün sürmeden cvp gelmişti ret oldugundanmı erken gelmişti bilmiyorum.araştırması uzun sürüpte ret alan arkadaşlarımız varmı paylaşırsanız  sevinirim... :-\ :-\ ??? ??? ??? ???

kaleli 20.12.2010 15:46:35

sanırım gıdecegınız yerdekı yabancılar polısı cok yogun bı yer.ondan kaynaklanıyordur.en azından bı problem oldugunu soylememısler.esınız yınede yabancılar polısını arada yoklasın

Sevgi02 20.12.2010 17:10:47

Arkadaşım benide lk baş. red edildi eşim evrakları verdi ve 32 gün incelemeleri sürdü almanyanın en snunda eşim gidip sordu kadın tamam bakıyorum 2 gün sona gel demiş sonra eşim gitti vizniz onaylandı hayırlı olsun dedi tam 32 gün sürdü. Eşin 1 hafta daha beklesin ve bence gidip bi sorsun.
Ve hala cekiyorum kons görüşmeye cagırdı beni carşanba günü böle yani .....

kaan59 20.12.2010 17:32:23

çok zorluyorlar gerçekten benim eşim de almanyada hala bekar görünüyor evli olduğunu belirtmezse bana da ret verirlermi aceba yada ne yapmak lazım ben evrakları teslim ettim ama hala ulaşmamış almanyaya bekliyoruz bizde bakalım...

kml_polat 20.12.2010 18:40:59

bende bekliyorum  2.5 ay oldu hanım aramış ordaki yabancılar polisini demiş biz gönderdik evrakları bekleyin dahha nekadar bekliyecez bilemiyoorum  hayırlısıyla bi cıkaydı su vize

yasemink 20.12.2010 19:01:30

hılal arkadasım merak etme o yogunluktandır aynı sey bızımde basımıza geldı esım arayıp sordugunda ve hatta gıdıp bızzat görusup sordugunda dosyamızı getırp gösterms ve bızden öncekı dosyaları da yanı cok yogunum sırayla ınceleyebılıyorum sıze su gun bu gun dıyemem demıs sırası gelen dosyayı acıp ıncelıyorlar normal bı durum yanı meraklanmanı gerektırecek bı durum yok bence!!

hilal_gh 20.12.2010 21:47:18

inşAllah vize gelirse bunca beklediğimin önemi yok ama okadar zamandır ayrıyız ki bu devede kulak yani.beklicek sabır kalmadı ki...inşAllah vize gelsin hayırlısıyla bunu istiyorum beklediğimide unuturum.şimdilik bir sorun yok ama dosyayı incelerken bi evrak gerekirse sizi ararız demişler.bukadar bekleyipte ret gelirse çok zoruma gitcek.ewet biraz yogun bir yer aslında eşim berlin de oturuyo.nufusu kalabalık bir yer belkide ondandır. ??? ??? ??? ???

yasemink 20.12.2010 22:03:57

ondandır arkadasım merak etme ınsAllah gelır vızen en kısa zamnda ıkıncı basvurundu bu sanırım bu sefer sorun cıkmadan esıne kavusursun hem ret gelmesındense ılla sorun cıkaracaklarsa eksık evrak olsun tek sorun sıkma canını hayrlısı olsun özlem ve sabır konusunda hıc kımsenın söyleyecek lafı olamaz aynı seylerı bızlerde yasıyoruz vızem cıktı ben hala kavusamadım esıme ınsAllah bıter bu bekleyısler !!!

hilal_gh 20.12.2010 22:08:23

inşAllah yesemin arkadaşım sende kavuşursun inşAllah bazen bitiyo sabır felan kalmıyo beni anlıcanı bildiğim için söylüyorum.hepimizin hedefi aynı aslında Allah herkesin günlündeki hayalini versin.ewet 2. başvurum onda erken gelmişti cvp ondan dolayı biraz umudum var bu gecikiyo belkide hayırlı bi haber gelcek.destegin için saoll

c3t1n 20.12.2010 22:13:45

bisey soracam eger problem degilse

nezamandir ayrisiniz?
ben hanimdan 1 ay oluyor ayrilali cok özlüyorum 1nci ve 2nci sinavi alamadi simdi 24de ankaraya gidecek insAllah ozaman alir benimde burda islerim oldugu icin gidemiyorum cok özledim...böyle olacagini hic düsünmemistim demekki sevince oluyormus

yasemink 20.12.2010 22:17:42

sende sagol hılal umutlu ol tabıkı de demkkı sorun yok ınsAllah olmıcakta en kısa  zamnda hayrlı hbrlerını sende ıleteceksın bıze...cetın arkadasım hangımıze sordun anlayamadım ama ben 4 aydır esımden ayrıyım dugunden 15 gun sonra ayrılmak zorunda kaldık ıslerı yuzunden o da gelemıyor bakalım pazartesı yanımda ınsAllah!!!Allah en kısa zamanda nasıp etsın eslerımıze kavusmayı !!!

c3t1n 20.12.2010 22:20:35

ikinizede sordum diyelim :)

siz iki hafta sonra ayrilmissiniz ben ise 3 ay onunla orda kaldim 1nci sinavi alipta vizeye basvururuz diye ama olmadi ve 3 ayda hergün beraberdik bi anda yok olunca kötü oluyor insan bisey eksik sanki

hilal_gh 20.12.2010 22:20:57

4. senenin içindeyiz ayrı kalalı ama 3 sene nişanlıydık 1 buçuk senedirde evli bekliyoruz.inşAllah eşiniz kazanır budefa. ben sınavı geçersem hemen giderim diye düşünüyodum ama olmadı.inşAllah bir problem çıkmaz ve kavuşursunuz herkez için en büyük temennim bu,çünkü nekadar zor oldugunu biliyorum..

c3t1n 20.12.2010 22:23:20

insAllah herkez en kisa zamanda sevdigine kavusur baska diyecek yapacak bisey yok böyle seylerde beklemekten baska...ama senin esin berlinde kaliyormus orasi uzun sürer yani vize onayin gec gelir cünkü cok türk ve baska ülkelerden gelenler var orda baskent oldugu icin...

hilal_gh 20.12.2010 22:28:46

yasemincim biraz aynı şeyi yaşamıışız sanki bizde evlandiğimizin tam 15. günü eşimden ayrılmak zorunda kaldım ondan 6 ay sonra görebildim tekrar.

Sayfa: [ 1 ] 2