ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: almanya'da hala dosyama bakılmamış.

Sayfa: 1 [ 2 ]

yasemink 20.12.2010 22:38:19

galıba ...tabı öncesı de var nıkah su bu ama topu topu ıkı ay kalabıldım esımle ıkı yıl ıcınde:( gerckten cok zor ınsan ne yapacagını ne dusunecegını sasırıyor bende tek sorunun sınav oldugunu sanıyordum ama degılms vıze ıslemlerı daha zormus o caresızce ne zman ne olcagını bılmeden beklemek cok daha zormus!!tabı cetın arkadasıma  da uzuldum ınsAllah en kısa zamnda esın gecer de sınava ıslemlere baslarsınz!!

hilal_gh 20.12.2010 22:48:48

aslında şöyle değilmi senelerce yan yana da kalsan tekrar ayrı yaşamayı kabul etmeyiz edemeyiz.sevdiğimizden ayrı yaşamayı istemiyoruz isterse dün gitmiş olsun.elimden gelen bişey olsa 1 saniyemi bile onsuz geçirmem.ama elim mahkum.

adana-stuttgart 20.12.2010 22:51:52

ayne dert benimde basimda bende evraklari tam iki hafta önce verdim ve bu sabah aradim daha eline bile almamis kadin  :'(  be beklemek artik insani deli ediyor ben burda esim türkiyede  :'( Allah sonumuzu hayir etsin cok zor  :'(

c3t1n 20.12.2010 22:53:10

dogrudur belki bana simdik öyle geliyor cünkü hic göremiyorum(internet yok kaldigi yerde) nisan ve nikahdan(dügünden 3 ay önce olmustu) sonra internetden görüsebiliyorduk ozaman azda olsa özlem gidiyordu cünkü karsimdaydi görüyordum yüzünü gözünü bide biz görücü usulüyle evlendik yani nisandan önce gezip tozmamiz yoktu dügünden sonrada beraber yasayinca dahada bi baska oluyor...

@adana-stuttgart sanada aynisi gecerli stuttgartdada cok türk var

yasemink 20.12.2010 22:53:19

aynen öyle sen gıdemıyorsun vızen yok o gelemıyor ıs yerınden ıznı yok coook caresız bı durum mecbursun beklemek zorundasın hıc bısey gelmıyor eılınden dedıgın gıbı ama az kaldı hepımz ıcın!!

hilal_gh 20.12.2010 22:59:26

umarım az kalmıtır yasemin birgün bu sitede herkesin evimdeyim eşimle çok mutluyum yazılarınıda görürüz inşAllah herkesin sorunları çözülüp kavuşsak ne olurki. istegimiz sadece bir damlacık mutluluk:)))

adana-stuttgart 20.12.2010 22:59:28

evet malesef cpk türk var  :embarassed:  bende esimle 2 sene almanyada yasadim esim tir söförü olarak almanyada calisiyordu simdi 7 aydir türkiyede  :'(  evimizi herseyi birlikte hazirladik ama daha gelmedi  :'(

hilal_gh 20.12.2010 23:04:43

gelir inşAllah kavuşursunuz.bunca özlem bunca hasret aslında bizi dahada bağlıyo birbirimize komayızki bundan sonra.almanya gelmemizi istemediği için zorluyo ama bilmiyo ki bizim baglarımızı dahada güçlendiriyo. tek zararı tahammulümüz kalmıyo

kaan59 21.12.2010 08:47:34

herkez eşini çok özler tabiki 15 gün sonra eşim türkiyeye gelicek 10 gün birlikteyiz benim bu mutluluğum belki sizede dokunur üzülmeyin lütfen bende 3 aydır görmedim eşimi herşey gönlümüzce olsun nedeyelim amacımız ailemizle birlikte olmak almanya için gitmiyoruz ki çok zorlarsada burda yaşarız nabalım kendi memleketimiz sonuçta....

hilal_gh 21.12.2010 14:18:45

aynen kaan katılıyorum sana benim vatanım her yerden güzel ama kocamın yanında olmak zorunda oldugum için gitmeyi çok istiyorum.evet çok zorlarlarsa nasılsa yaşıcak bir ülkemiz var Allaha şükür:)))))

Sayfa: 1 [ 2 ]