ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Aile Birlesimi vizesi hakkında soru

Sayfa: 1 [ 2 ]

tugce_doerjer 05.03.2011 10:41:39

Alıntı yapılan: c3t1n - Mart 01, 2011, 10:04:15 ÖS
cogununki öyle ama tugcede nedense ilk önce almanydaki esi davet etsin demisler yani eyalete göre gine sanirim...

almanyaya ben bugun sertıfıkamı yolluyorum ve onlar orda ıstedıklerı evrakları verıcekler sonrada ben burdan basvuruda bulunucam. almanyaya evrakların verılmesı ıslemın daha kısa surmesı ıcın. esım almanyaya gıttıgınde ıstedıklerı evrakları soylemısler ve kayınpederım pazartesı gunu evrakları almanyada teslım edıcek bende burdan basvuruda bulunucam. bızım ızledıgımız yol bu sekılde esım gıttı kendısı konustu bu sekılde yonlendırdıler. ama dedıgın gıbı her eyalet farklı yonlendırıyorsa bılemıcem. herkesın yasadıkları yerıne ben ılk agızdan soylenenı yazdım  okey:)

hakan hakan hakan 05.03.2011 11:34:40

dün randevu aldim bana 8.mart.sali günü sabah 7.15 e verdiler randevuyu. mina tercüme bürosua gittim dün evraklarimi düzenlediler.tam tekmil vukuatli
nüfus kayit  örneklerinin tercümelerini yaptirdim.ama bende 2 adet evlenme kayit örnegi var birtanesi almanyada evlendigimde verdiler digerinide burdan tr den aldim ve apostle yaptirip aldim evlenme cüzdani yok evlendigimize dair alman evlendirme dairesinden kagidimiz var. diger istenen tüm evraklarim tamam.
dil ile ilgili her müracatciya soru soruyorlarmi ?? ne tür soru soruyorlar ??

Sayfa: 1 [ 2 ]