İsmetÇağrı
22.03.2011 23:24:03
Arkadaslar benim askerliğim war ama tescilli 30 ekım 2011 e kadar vede mayıs ayına gun aldım turk vatandasıyım esım ıse almanvatandasi esımın durumu iyi evimiz var esımın 3 yıllık maasbordosu bıle duruor 1200 euro maas i war vede ben1m hıc bır sabıkam hıc bır borcum yok ! acaba vize basvurudan sonra kac ayda gelir ! esımızle severek evlendık peki tecrubelı arkdslar durum sızce ne olur ? kac ay surer
İsmetÇağrı
22.03.2011 23:37:50
Esımın kaldıgı yer Stuttgart waiblingen ! burda ıslemlerımızı nasıl hızlandırabılırız !
hakan hakan hakan
23.03.2011 13:35:26
selam ismet ben waiblingen i ii biliyorum kücük yer oldugu icin vize islemleri cabuk sonuclanir sen vizeyi dert etme sadece konsoloslukta sana sorulacak olan sorulara dogru cevap ver gerisi kolay bende stuttgart ost a gidicem insAllah ama dügün olana kadar waiblingen de kalicam sen daha önce gittin mi oraya ? sana sukadarini söylim güzel yerdir sessiz sakin bir yerdir ve stutgart hauptbahnhofdan s bahn a bindin mi 4 durak sonra variyorsun

10 dak sürüyor hem is sorunuda pek yok oralarda
berivan..
23.03.2011 15:37:23
Bana kalırsa önce vize başvurunu düşün kardeş sonrasını sonra stres yaparsın inş. görüşmen iyi geçer ne zamana aldın gününü hangi konsolosluğa acaba
hakan hakan hakan
23.03.2011 16:50:25
berivan sen yaptin mi müracat ???İİ
İsmetÇağrı
23.03.2011 16:55:55
waiblingene daha once hıc qıtmedım ama gordum resımlerde felan esım orda cok gusel seyler oldugunu festivaller karnavallar qibi cok etkın 1 yermıs dogrudur ordası kucuk 1 yer oldugu ıcın vıze ıslemleri cabuk sonuc verırı dıorsunuz da arkdslar

Esım bu sureci nerden takip edıcek yardım

edınde su kardasınızda qitsin ozlem war hasret war ıcınde !
İsmetÇağrı
23.03.2011 16:56:48
Ankara da 1 ay sonra ya verıorlar sate .( yogun oldukları ıcın bakal1m belgeleri hazırlıcaz gorusmeyede qıdıces !
İsmetÇağrı
23.03.2011 16:59:22
Ben1m dogme war parmagımda esımın adı yazıor ondada ole yazıor sevmesek bırbırmızı bu dogmeleri yapmazdık demek kı b1rbırımızı sevdık vede evlılıqi bolece kanıtlamıs oluruzz vede 2 agız olursa agızımız sorun cıkmaz ama askerlıkle ılıgılı 1 se soracaklar mı ! bılmıorum ! vede korkuom sorarsalar yapmadım tescilliyim dersem 1 se olurmu acaba !
hakan hakan hakan
23.03.2011 17:13:41
ismet benim askerligimde seninki gibi bilader dert etme askerlik sorunu sen le türkiye arasindaki bir olay almaya karisamaz buna. hangi sehirdesin bilader . ben istenbuldan müracat ettim bak ikamet i ni istanbula aldirma sansin varsa istanbulda bir adres verebilme sansin ben öle yaptim normalde aydin da yasiyorum ama istanbul rahat oldugu icin ikameti oraya aldirtttim gittim müracat ettim . waiblingen e gelince kücük yer sakin yer ama ben karnawal görmedim

karnawal stuttgar tda vardi ben bahnhof str de kaliyorum. esine mektup gelicek sen müracat ettikten sonra
berivan..
23.03.2011 19:21:16
hakan hakan hakan
23.03.2011 19:27:21

sakin olun steres yaparsaniz sonu kötü olur
berivan..
23.03.2011 19:29:10
almanca sorulardan korkuyorum umarım heycanlanıp da bildiğimide unutmam
ben 11 Mart'da başvuru yaptım. Diğer arkadaşların da söylediği gibi sakin olun. Rahat tavırlar sergileyin. Tabi rahat tavırlar derken de lakayıt tayırlar değil:) emin olun sorular çok basit gelecek ve görevli sordukça siz daha da cesaretleneceksiniz. Umarım herşey gönlünüzce olur.
hakan hakan hakan
23.03.2011 19:41:02
kardes kagitlarin almanyaya vardimi bilgin varmi bu arada ismet msn ye gel kardes seni bekşliyorum
İstanbuldaki konsolosluktan 14 Mart tarihinde evrakların Almanya'ya gönderildiği haberini aldım. Hemen ertesi günü yani 15 Mart'ta da Almanya'dan sorgulama yaparak evrakların Köln'de olduğu haberini aldım. Fakat Köln'den yaşayacağım yer olan Sigmaringen kasabasına evraklar ne zaman gönderilecek inan acayip sabırsız bir şekilde bekliyorum dostum. Forumda bazı arkadaşlar 1 ay diyor. Bazı arkadaşların da 1 hafta içinde evrakları yaşayacağı şehirin yabancılar şubesine ulaşıyor. Bu işin herhangi bir püf noktası var mı sizce? Yoksa tamamen şans işi mi?