ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Vize için gün aldım ama aklıma takılan vize görüşmesinden sonra vizenin durumu !

Sayfa: 1 [ 2 ]

hakan hakan hakan 23.03.2011 19:51:16

valla karde bir  standar t i yok ama senin belgelerirnin  orjinalleri vardimi almanyaya  ben onu merak ediyorum faxlar ellerindedir kesinlikle bize söylenen 2 ila 4 hafta icinde ellerine variyormus  ayrica eger kasaba da yabancilar dairesi yoksa daha büyük br yer e bagliysa orasi ozaman kasaba ile alakali bir sey yok  sorgulamayi nasil yaptiniz bana anlatsana bende  bu konuda bilgi  almam lazim

ysf 23.03.2011 19:53:32

eşim Almanya'dan köln'deki merkezi arayp takip numarasını vererek sorguladı.

hakan hakan hakan 23.03.2011 19:55:14

takip numarasiş sadece ups de var bu numara basvuru numarasi  mi acaba kac haneli ??

ysf 23.03.2011 20:12:22

hayır takip numarası o değil. Yani UPS kağıdındaki numara en son evraklar türkiye'ye geldiği zaman senin pasaportun adresine gönderilirken takip edebileceğin numara. Konsolosluktan A4 kağıt üzerinde yazılı 6 haneli bir numara verdiler. Kağıtta lütfen saklayınız ve sağ üst köşedeki numaradan vize başvuru numaranızı takip edebilirsiniz yazılı bir kağıt verdiler bana.

c3t1n 23.03.2011 20:21:24

burda illa takip no lazim degil esinin dogum tarihi isim ve soyismini verirseniz yetiyor adamlar hemen bilgi veriyor ve almanya icin baska bi numara oluyor onu bana verdiler 20 haneli felan islem numarasi bununla her aradiginizda islemin ne durumda oldugunu ögrenebilirsiniz dedi

hakan hakan hakan 23.03.2011 20:24:10

cetin kardesim sana birsey sorucam kagitlarim yabancilar dairesine gelmemis ama o merkeze gelmismidir sence 8 mart da müracat ettim ben istanbuldan 9 mart da yola cikarmislar kagitlarimi

c3t1n 23.03.2011 22:29:15

tmerkeze iki hafta icinde yabancilar dairesinede bi hafta icinde normalde

İsmetÇağrı 24.03.2011 10:22:06

5 MAYISDA RANDEVUMU ALDIM ESIM ALMAN VATANDASI OLDUGU ICIN SADECE ONUN KIMLIGININ YADA PASAPORTUNUN FOTOKOBİSİ 1 DE AİLCE CUZDANIN MUFURLU IMZALI YERLERININ FOTOKOBİSİNİ İSTIORLAR ! BUNU ESIM BANA YOLLAR HAZIRLAY1P BEN1M DE SU IKAMET MUSADESI ICIN FORM A IHTIYACIM WAR DIORUM KI  FORMU 50M VERIP YEMINLI TERCUMANLAMI DOLDURSAM ! ONU DOLDURDUM MU SU KIMLIGIN FOTOKOBISINI BİRDE CUZDANIN FOTOKOBISINI ALDIM MI ISLEMLERIMI DIGER KALAN KISIMLARINI GULE OYNAYA HALLEDERİM !
, AMA ANKARA KONSOLOSLUGNDA COK KOLAY SORULAR SORUORLARMIS WIE HEİSSEN SİE *  WOHER KOMMEN SİE ?  WİE HEİSST İHRE FRAU ? WİE ALT İHRE FRAU ?  QİBİ COK ZOR 1 SE SORMUORLAR ! YOK NE ZAMAN TANISDIN ALMANCA SORMUORLAR YANE KORKMAYA QEREK YOK BERIVAN SAKIN OL  MERABA DICEK MERABA DICEN ALMANCA SORCAK WİE GEHT ES İHNEN ? DICEN   DANKE DICEN SEHR  GUT SENDE SOR DEKI UND IHNEN ? SONRA O YAZDIGIM SORULARDAN SORACAK SONRA TUM KONUSMALARİN TURKCE OLACAK AMA DOGRU CVP VER 2 AGIZ OLUN SEN NE DERSEN ESINDE OLE DEMESI LAZIM ! ARKDSLARIM WAR QIDEN KURSDAN HEPSINE BOLE SORMUSLAR MUHABBET ETMISLER !

berivan.. 24.03.2011 11:38:24

evet benimde kursumdan gidenler oldu almancası cok kötü olanlar bile iyi geçti dediler umarım bizimde öyle olur.

Sayfa: 1 [ 2 ]