ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Almanya da iS Bulmak ve Calismak..!!!

Sayfa: 1 2 [ 3 ]

tugce_doerjer 26.09.2011 23:14:37

yahu senle ne alakası varkı? sen nıye her yazılanı kendı ustune alıyorsun yazılanları okudum kendı dusuncemı soyledım. zaten sen her baslıgın her konunun altında muhakkak tartısan bırısın. senle aynı dusunceyı paylasmayanların vay halıne. burda kımse dusuncesını soylemıycekmı? ılla herkes senınle aynı dusunceyımı paylasıcak? nıye sureklı herkesı terslıyorsunkı sen ben anlamadım? senın dusuncen sana benımkı bana sana katılan katılır katılmayanda kendı dusuncesını soyler.

oyle bır yere getırıyorsunkı yazılanları herkes ozellıkle sana yazmıs gıbı!!! kımsenın senın adına soyledıgı bısey yok arkadasım bu kadar alıngan olma...

selametle

26.09.2011 23:40:59

bak kibarlığı bırakıyorum artık yeterrr...sen de her platformda hakaret eden birisin...sivri dillisin..çok bilmişlik yapma bana..laflarıda çevirmece yapma.yazdıklarını unutup lafı sana söylemedimki gibi dolambaçlı yollara gitme... sıkıldım artık hem kinayeli konuşmalar yapıyorsunuz, hemde sana söylemedikki ne üzerine alınıyorsun diyorsunuz..bırakınn bee.... kapatın artık bu konuyu tamammı..artık şikayete kadar gidecem çok sinirlendim... >:(
konu başlığına dönün lütfen dedikçe hala üstüme sıçramaya devam ediyorsunuz... üstüme alınırım, neye hitap edilerek yazıldığını anlamayacak kadar aptal değilimmmm... benimle tartışmayın artık..iyi dileklerimi sundum konu kapansın diye, hala devam ediyorsunnn... yeter bee

Baybars 27.09.2011 00:40:57

Alıntı yapılan: mera67 - Eylül 26, 2011, 11:40:59 ÖS
bak kibarlığı bırakıyorum artık yeterrr...sen de her platformda hakaret eden birisin...sivri dillisin..çok bilmişlik yapma bana..laflarıda çevirmece yapma.yazdıklarını unutup lafı sana söylemedimki gibi dolambaçlı yollara gitme... sıkıldım artık hem kinayeli konuşmalar yapıyorsunuz, hemde sana söylemedikki ne üzerine alınıyorsun diyorsunuz..bırakınn bee.... kapatın artık bu konuyu tamammı..artık şikayete kadar gidecem çok sinirlendim... >:(
konu başlığına dönün lütfen dedikçe hala üstüme sıçramaya devam ediyorsunuz... üstüme alınırım, neye hitap edilerek yazıldığını anlamayacak kadar aptal değilimmmm... benimle tartışmayın artık..iyi dileklerimi sundum konu kapansın diye, hala devam ediyorsunnn... yeter bee

- hanfendi siz bunu bilerek mi yapiyorsunuz, hem kendiniz konuyu bu noktalara getiriyor, hemde kibarligi birakiyorum diyerek insanlarla istedigin tonda konusurum bunun üzerine bana cvp yazmamalilar mi diyorsunuz? tarziniza bir bakarmisniz, KAPATIN BU KONUYU, SiVRi DiLLi BiRiSiN, LAFLARI CEViRME, COK SiNiRLENDiM, YETER BEE.. isz böyle konustuktan sonra insnalari bunlari sineye cekip birseyler yazmamasini mi bekliyorsunuz.. bakin ben size simdi assagida kim isim kullanarak alinganlik göstermis, ve konuyu buraya tasimak icin elinden geleni yapmis, konu hakkinda yazmak varken, kendine takilmis sizin ilk msj'inizi bu konuda yazayim.. bakin bakalim bu konuda sizin msj'inizdan önce bir kisi size direk bir ithamla sunlari sunlari yapmamissiniz siz böyle birisniz demis mi.. iste sizin tartismak icin elinizden gleeni yaptiginiz msj'iniz:

"boş boş oturmadım baybars bey..ben yıllarca onurlu çalıştım.vatanımada vergimi sonuna kadar ödedim" ( kim size bunu iddia ettiki bunu yazma geregi duydunuz? )

"  yorumlarımı iyi okumamışsınız belliki. tepkinizi doğru bulmadım.. " ( burda itham ederek yargilamaya baslamaissiniz bile)

" önce yazdıklarımı iyice okuyun " ( burda yargilamaniza devam etmissiniz)

kim size, bos oturdunuguzu söylediki, isim yazarak ithamda bulunuyrsunuz? kim size bos insaniniz dediki, kendini bir ispatlama icine girip, yaptiklarinizi yazma geregi duyuyorsunuz? kim size bir kabalik eder gibi, anlamamissiniz ki bir daha okuyun, diye bir yazi yazdiki, sizde bu edayla cvp verdiniz?
ben bu konuda bu kadarda yazip uzatacak biri degilim, ama sizinde yazdigniz gibi gercekten yeter bee

Sayfa: 1 2 [ 3 ]