Serpil çiçek
09.06.2011 18:14:15
ben nisanın 27 sinde vize randevuma gitmiştim herşey gayet yolunda gitti belgelerde de bi hadise yoktu şu gün oldu ne bana nede eşime hiç bi haber verilmedi

eşim hem okuyor hem çalışıyor acaba ondanmıdır ki ?
mehmet3348
09.06.2011 18:25:54
eşin alman vatandaşıysa hiç bi sorun olmuyor... benim eşimde alman vatandaşıydı ve kendisiyle görüşme bile yapmadan vize verdiler bana... tahminim en geç 2 haftaya kadar vizen sonuçlanabilir ... hayırlısı olsun diyelim
fuk_18
09.06.2011 18:34:45
EVET GÖKHAN ARKADASIMIZIN DEDİĞİ GİBİ EGER EşİN ALMAN VATANDASI İSE SORUN OLMUYOR BİRDE NERDEN BASVURUDA BULUNDUGUN ÖNEMLİ ANKARA İSE NORMAL SÜRE DERİM İST İSE ELİ KULAGINDADIR GELİR DERİM . :d
Serpil çiçek
09.06.2011 18:40:27
evet eşim alman vatandaşı ve ben İzmir den başvuru yapıp görüşmeye gittim. ama mayıs geçti haziran girdi ses yok. ben almanyaya giriş yapmak istediğim tarihi sorduklarında foruma 28 eylül yazmıştım fakan geçenlerde aradım konsolosluğu tarihiniz önemli bize kalmış bişey bu dediler.
fuk_18
09.06.2011 18:47:15
EVET DOGRU ASLINDA SİZDEN İSTENEN GİRMEK İSDEDİGİNİZ TARİH İşİ FORMALİTE DİR ONLARIN BELİRLEDİĞİ TARİHLER ARASINDA GİRİş YAPABİLİRSİNİZ VE İZMİR KONSOLOSLUGUDA ÇOK YOGUN KAPSAMI ÇOK FAZLA AMA ÇOK BEKLEMEZSİNİZ TAHMİN EDİYORUM İNş HAYIRLISIYLA ÇIKIş YAPARSINIZ.
Alıntı yapılan: Serpil çiçek - Haziran 09, 2011, 06:40:27 ÖS
evet eşim alman vatandaşı ve ben İzmir den başvuru yapıp görüşmeye gittim. ama mayıs geçti haziran girdi ses yok. ben almanyaya giriş yapmak istediğim tarihi sorduklarında foruma 28 eylül yazmıştım fakan geçenlerde aradım konsolosluğu tarihiniz önemli bize kalmış bişey bu dediler.
Serpil çiçek
09.06.2011 18:51:30
bilmem aslında izmir en çabuk vize veren il şuanda. banada 3 hafta içinde haber gelir dediler ama malesef.
bekleyelim bakalım. benim için daha iyi ben eylülde gitmek istiyorum ama haber gelmemeside tuhaf.
mehmet3348
09.06.2011 18:57:43
senin verdiğin tarihide dikkate alıyor olabilirler...sonuçta formda yer alan bi konuyu es geçmezler diye düşünüyorum...
ferdy
09.06.2011 19:19:27
28 eylulde giriş yapcaksan neden bukadar sıkıntı yapıosun ki kardes. erken çıkıpta vize süreni trde geçirmek yerine dediğin tarihe yakın bi zamanda çıkması daha iyi senin için
tugce_doerjer
10.06.2011 00:02:02
serpılcım onların onemlı degıl dedıgıne bakma arkadasım. cıkıs yapmak ıstedıgın tarıh bayada onemlı onlar ıcın. ben 1 hazıranda ıs bası yapıcam dedım son gune kadar beklettıler 30 mayısta cıkıs vermısler bana. sen 28 eylul dedıysen senın vıze anca eylul 25de falan gelır sana. evrakların almanyaya gıtmıstır. vıze basvurundan sonra 3 gun ıcınde evraklar almanyaya gıdıyor zaten. orda beklıyordur. yada onayın cıkmıs turkıyede beklıyordur. son gune kadar kar saydıkları ıcın bu sıkıntın arkadsım. sen ıcını ferah tut daha gıtmene cok var nasılsa. kotu bısey olsaydı zaten bu gune kadar coktan cıkardı kokusu alırdın haberını merak etme.
Serpil çiçek
10.06.2011 10:31:47
içim rahatladı valla arkadaşlar tskler bilgilendirmeleriniz için.

Ferdy arkadaşım sıkıntımın nedeni şu ben eylülde gideceğim diye aslında vizeye daha geç başvuracaktım ama konsolsluk bana ne olur ne olmaz siz başvurun bi sorun çıkarsa uzar işiniz dedi giriş yapmak istediğin tarihi yaz dediler. sonra ben ses çıkmayınca aradım bana o tarih önemli değil dedi eğer önemli değilse vizem erken çıkarsa ben erken gidemem çünkü annemi kaybettim ben 2 yıl önce düğün hazırlıklarımı şahsen kendim yapıyorum gidersem işim uzar kınası düğünü hepsi ayrı şehirlerde. telaşım o yüzden. yoksa çıksın erken benim için hava hoş ardımda işimi gören biri olsaydı.
Tuğçecim canım sağol arkadaşım, sen ne yaptın nasıl gidiyor. ?
Alıntı yapılan: Serpil çiçek - Haziran 09, 2011, 06:14:15 ÖS
ben nisanın 27 sinde vize randevuma gitmiştim herşey gayet yolunda gitti belgelerde de bi hadise yoktu şu gün oldu ne bana nede eşime hiç bi haber verilmedi
eşim hem okuyor hem çalışıyor acaba ondanmıdır ki ?
Aklına kötü seyler getirme olumlu düşün olumlu olsun. olmasa eşin bi arasın landrasamtı.yabancılar subesini ne oldu kardes bizim evrak desin. dilerim en kısa zamanda gelir vizen.
tugce_doerjer
10.06.2011 15:56:45
Alıntı yapılan: Serpil çiçek - Haziran 10, 2011, 10:31:47 ÖÖ
içim rahatladı valla arkadaşlar tskler bilgilendirmeleriniz için. 
Ferdy arkadaşım sıkıntımın nedeni şu ben eylülde gideceğim diye aslında vizeye daha geç başvuracaktım ama konsolsluk bana ne olur ne olmaz siz başvurun bi sorun çıkarsa uzar işiniz dedi giriş yapmak istediğin tarihi yaz dediler. sonra ben ses çıkmayınca aradım bana o tarih önemli değil dedi eğer önemli değilse vizem erken çıkarsa ben erken gidemem çünkü annemi kaybettim ben 2 yıl önce düğün hazırlıklarımı şahsen kendim yapıyorum gidersem işim uzar kınası düğünü hepsi ayrı şehirlerde. telaşım o yüzden. yoksa çıksın erken benim için hava hoş ardımda işimi gören biri olsaydı.
Tuğçecim canım sağol arkadaşım, sen ne yaptın nasıl gidiyor. ? 
ıyı gıdıo serpılcım nasıl olsun alısmaya calısıyorum. ınsAllah senınde vızen gelır sende bıran once gelırsın buralara.
Serpil çiçek
12.06.2011 11:30:14
inşAllah canım sağol sen neresindeydin. Allah kolaylık versin eşin yanında nasılsa alışrısın biran önce
tugce_doerjer
12.06.2011 23:36:49
ben Mylau dıye kucuk bı kentteyım serpılcım.
Serpil çiçek
13.06.2011 10:01:05
anladım canım hakkımızda hayırlısı