ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: haber yok hala....

Sayfa: 1 [ 2 ]

kaleli 14.06.2011 01:02:17

arkadaslar bence esin alman yada turk vatandasi olmasi okadar da etkili degil asil onemli olan gidilecek olan yerdeki yabancilar dairesinin yogun olup olmamasi birde belgelerinizin eksik olup olmamasi.benim esim turk vatandasi ve ben nasvurduktan 6 gun sonra vizem elimdeydi.nedenini soracak olursaniz geldigim yerdeki yabancilar dairesi cok yogun olmayan biyer,hemen halletmisler islemlerimi....14 aralik2010 basvuru ankaradan,20 aralik vizem elimdeydi...

Bthnkdgn 14.06.2011 01:41:12

Cok sanliymissin o zaman memurların iyi gunüne denk gelmissindir  bazı arkadaslardan erken alan var benim istanbuldan kurstan başvuranlardan 7-10 gune alanlar oldu bendecede olay Almanya'da bitiyor eşinize söyleyin iyi takip etsin Almanya'da  bazı memurlar bekletiyor dosyaları niye bekletiyosunuz diye hesap soran yok nede olsa

tugce_doerjer 23.06.2011 20:50:40

Alıntı yapılan: kaleli - Haziran 14, 2011, 01:02:17 ÖÖ
arkadaslar bence esin alman yada turk vatandasi olmasi okadar da etkili degil asil onemli olan gidilecek olan yerdeki yabancilar dairesinin yogun olup olmamasi birde belgelerinizin eksik olup olmamasi.benim esim turk vatandasi ve ben nasvurduktan 6 gun sonra vizem elimdeydi.nedenini soracak olursaniz geldigim yerdeki yabancilar dairesi cok yogun olmayan biyer,hemen halletmisler islemlerimi....14 aralik2010 basvuru ankaradan,20 aralik vizem elimdeydi...

benım geldıgım yerde de arkadasım ıslerı yok. hatta burda turk bıle yok. dogu almanyadayım ben. yabancılar subedekı kadın aksama kadar oturuyor ama vızem 1 aydan sonra geldı kadın sureklı evraklar gelmedı dıye oyaladı sonra ısleme almasıda bı 15 gun surdu. sen cok sanslıymıssın evraklarını ınceleyen kısı hemen halletmıs. ben bugun yabancılar subeye gıttım oturum ıznım ıcın ınan ın cın top oynuyor kımseler yok. sıgortam var esımın ısı var benım ısım var ve kadın bunlara ragmen bana 14 temmuza gun verdı! 14 temmuzda tekrar gıdıcez oturum ıznım ıcın. kımısı turk gelmesınde ne olursa olsun derdınde kımısıde senın evraklarını ınceleyen gıbı hemen ıslemlerı yapıyor. anlamak zor...

Sayfa: 1 [ 2 ]