ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: ALMANYA VİZE EVLİLİK

Sayfa: 1 [ 2 ]

Bthnkdgn 12.06.2011 20:29:18

Turist olarak başvuruda  red alsan aile birleşimin etkilemez turist vizesini sevgilini ziyaret için istedin verilmedi diyelim burda evlenirsin sonra aile birleşimi yaparsın  çok farklı konular

Eğer maddi sorun degilse turist vizesini dene.  Sonuçta belli bir gideri var kimsenin  maddi olarak zor durumda kalmasını istemeyiz ama burdan ve bazı arkadaslardan edindiğimiz deneyime göre sansin yüzde 1 i geçmez. Ama iste konsolosluk ta memura göre işlem degisebiliyor

Ornegin. Bazı arkadaşların eşi hamileyken başvurularında sertifika bile istenmezken

Benim sertifikam varken ikinci defa konsolosluktada. Almanca sorular sordu memur yetmedi bir  esın senden hamile mı diye sordu. İyi memura iyi güne denk gelirsin belki alırsın

Ayrıca turist vizesi başvurusu yaparken bile b planı Ni unutmayın hemen Almanca çalısmaya başlamanız tavsiye olunur 

gökhan38 12.06.2011 21:28:20

bakın!!!! bütün arkadasların yazdıkları hep aynı seyler olacaktır... yanlıs anlamayın bizi sakın... sevgiliniz sizinle evlenmek istiyorsa neden almanyada evleneceksiniz..gelsin buraya tr ye burda evlenin... siz gibin A1 sertıfıkası alın... gerekırse düğününüzü orda yapın... nıkahınızı burda kıydırın... basvurunu yap aile birleşimine.. sonra sorunsuz şekilde gidersinnn yani sorun olsa bile evlendikten sonra halledilmeyecek bir sorun olmaz... şimdi siz turıst vizesi aldınız gittiniz... cocugunada verdıler vizeyi oda geldi seninle... orda evlenmeye kalktınızzz onlar size direkt burda olmaz diyecek tr git A1 sınavını kazan sonra gel diyecekler bu sefer düzenin dengen bozulacak... biz sana kardeş olarak enn güzel önerimiz söyledigimiz gibi buraya cagır sevgilini evlen sınavı gec basvurunu yap sonra cek git cocugunuda o zaman sorunsuz göturursun...bi yolu vardır mutlaka... ama eşin senin vizene sanırım ticari gözle bakıyorrr... seni türkiyeye baglayan bi neden yok... sen kapıdan dönersin vizede vermezler... şevkin kırılmasın gel bizi dinle evlen ve basvurunu yap.. bu sekılde hareket edersen 3-4 ayda sonuca varırsın ama dıgerınde uzun zamanın gider belki hüsrana ugrarsın..hakkında hayırlısı olsun....

adaizmir 12.06.2011 21:36:22

Tesekkur ederım cevap ıcın..haklısınız ama o kacmıyorkı söyluyor her zaman turısy vızesını deneyelım olmadı gerekırse gelırım hemen bır gunde evlenırız donerım dıyor aynı gun ucakla..
kacmıyor ..asla öyle bırı degıl tanısanız cok severdınız önce ınsan gıbı ınsan gercektende..
ama ben sızın şu kelımlenıze takılmadan edemedım
(ama eşin senin vizene sanırım ticari gözle bakıyorrr... )
burada tam olarak ne demek ıstedınız Gökhan bana bılmedıgım şeylermı var??

Alıntı yapılan: gökhan38 - Haziran 12, 2011, 09:28:20 ÖS
bakın!!!! bütün arkadasların yazdıkları hep aynı seyler olacaktır... yanlıs anlamayın bizi sakın... sevgiliniz sizinle evlenmek istiyorsa neden Almanya'da evleneceksiniz..gelsin buraya tr ye burda evlenin... siz gibin A1 sertıfıkası alın... gerekırse düğününüzü orda yapın... nıkahınızı burda kıydırın... basvurunu yap aile birleşimine.. sonra sorunsuz şekilde gidersinnn yani sorun olsa bile evlendikten sonra halledilmeyecek bir sorun olmaz... şimdi siz turıst vizesi aldınız gittiniz... cocugunada verdıler vizeyi oda geldi seninle... orda evlenmeye kalktınızzz onlar size direkt burda olmaz diyecek tr git A1 sınavını kazan sonra gel diyecekler bu sefer düzenin dengen bozulacak... biz sana kardeş olarak enn güzel önerimiz söyledigimiz gibi buraya cagır sevgilini evlen sınavı gec basvurunu yap sonra cek git cocugunuda o zaman sorunsuz göturursun...bi yolu vardır mutlaka... ama eşin senin vizene sanırım ticari gözle bakıyorrr... seni Türkiyeye baglayan bi neden yok... sen kapıdan dönersin vizede vermezler... şevkin kırılmasın gel bizi dinle evlen ve basvurunu yap.. bu sekılde hareket edersen 3-4 ayda sonuca varırsın ama dıgerınde uzun zamanın gider belki hüsrana ugrarsın..hakkında hayırlısı olsun....
Alıntı yapılan: gökhan38 - Haziran 12, 2011, 09:28:20 ÖS
bakın!!!! bütün arkadasların yazdıkları hep aynı seyler olacaktır... yanlıs anlamayın bizi sakın... sevgiliniz sizinle evlenmek istiyorsa neden Almanya'da evleneceksiniz..gelsin buraya tr ye burda evlenin... siz gibin A1 sertıfıkası alın... gerekırse düğününüzü orda yapın... nıkahınızı burda kıydırın... basvurunu yap aile birleşimine.. sonra sorunsuz şekilde gidersinnn yani sorun olsa bile evlendikten sonra halledilmeyecek bir sorun olmaz... şimdi siz turıst vizesi aldınız gittiniz... cocugunada verdıler vizeyi oda geldi seninle... orda evlenmeye kalktınızzz onlar size direkt burda olmaz diyecek tr git A1 sınavını kazan sonra gel diyecekler bu sefer düzenin dengen bozulacak... biz sana kardeş olarak enn güzel önerimiz söyledigimiz gibi buraya cagır sevgilini evlen sınavı gec basvurunu yap sonra cek git cocugunuda o zaman sorunsuz göturursun...bi yolu vardır mutlaka... ama eşin senin vizene sanırım ticari gözle bakıyorrr... seni Türkiyeye baglayan bi neden yok... sen kapıdan dönersin vizede vermezler... şevkin kırılmasın gel bizi dinle evlen ve basvurunu yap.. bu sekılde hareket edersen 3-4 ayda sonuca varırsın ama dıgerınde uzun zamanın gider belki hüsrana ugrarsın..hakkında hayırlısı olsun....

gökhan38 12.06.2011 23:39:20

eşinizin fabrikası oldugunu söylediniz ya hani.... bu tür fabrikaları olan iş adamları ticari vizeyi kendileri kolay bi şekilde alabildikleri icin belki senin turıstık almak istedigin vizeyi ticari vize gibi düşünüyordur anlamında dedim... ok

adaizmir 13.06.2011 00:41:28

sabah aksam vızeyle yat kalk ne bu yahu arkadas..nasıl bır iş bu yaa..kırdım kafayı  acılen bızı evlendırın
yakında almanyaya degıl bakırköye gelırsınız artık zıyaretıme halayy:)

EL-TURCO 14.06.2011 21:25:08

so geldim umarim gec kalmamisiimdir cevap vermeye soruna .kusura bakma maili daha yeni actim.konuya gelince.ne is yaparsaniz yapin resmi evraklarda islerde kesinlikle hileye basvurmayin.neyseniz osunuzdur.dosyalar dolusu evrak götürürsün eksik evrak derler onu bunu derler red verirler yada elinde davetiye ucak bileti pasaportla gidersin al sana vize derler.onun icin dert etmeyeksiniz.
siz almanyada evlenmek istiyorsaniz onun icin vize basvurusu yapmaniz gerekir sartlari konsolosluk sietsinde yazdigi gibidir. sevgiliniz Rathaus(belediye) gittiginde ona yardimci olurlar.
evet hollandada evlenebilirsiniz ama hollandaya vize almaniz gerek bu 1.ikinci olan ise vizeniz bittiginde sizi tipis tipis Trye gönderirler.sadece Danimarkada yapilan evlilikler gecerlidir!
--Benim tavsiyem önce evlenmeden gidip almanyayi görmenizdir.almanya size siz almanyaya ve en önemlisi evlenmek istediginiz kisiyle ortamlar onun oldugu yerde olunca uyacakmi???Trde tatilde olarak bulusmak farkli ama beraber onun oldugu yerde vakit gecirmeniz farkli.evlenmeden önce birde siz tatil yapin derim!(almanyada olunca ne ile gecinmeyi düsünüyorsunuz?sakin esime bagimli olarak demeyin hayatinizin hatasi olur!(Benim hanim Alman"dir-kendi tecrübemden söylüroum)
turist vizesi basvurusu yapin vize alirsaniz ne ala en matikli yolu kendi gözlerinizle görmüs olursunuz.
--bi arkadas ticari vb demisti.almanyaya vize uygulayan nadir ülkelerden biridir USA. baskada vize uygulamsi olan yer ben hatirlamiyorum.nüfüs cuzdanimizla ülke geziyoruz burda8ki ben Türk Vatandasiyim)sevgiliniz Tr sartlarini pek fazla bilmediginden biraz daha rahat davraniyor.

efendim karar sizin kolay gelsin....

fuk_18 14.06.2011 22:13:26

el turko cevabın güzel hoşda ada ablanın ne işi var nede ssk sı geliride yok sevgilis bakıyor tr de nasıl vize vercekler turistk amaçlı açıklarmısın. bu konuda uzun uzun konuştuk kendisiyle herşeyini anlattı ama turistk vize alması çok zor geri dönecegine teminat veremiyor baglayan bişey yok tr de

adaizmir 17.06.2011 19:09:22

ben burada el turconun sözlerını mantıklı buldum acıkcası.
dogru soyluyor gıdıp gormek lazım suyunu havasını bılmek lazım..
bende bugun elcılıkte aynen böyle dedım
hıc yalanda söylemedım
herseyı soyledım anlattım
sonunda bana dedıkı ama senın gelır belgen yok..
var dedım
cıkardım rahmetlı babamdan aldıgım emeklı maas dokumunu gosterdım (son 6 ay aıt)
hah tamam sımdı oldu dedı
ısleme koydu
ve persembe gunu burada olun pasaportunuzu vıze sonucunuzu alın dedı tsk edıp ayrıldım hepsı budur
ne yalakalık yapma ıhtıyacı guddum nede artıstlık taslayan ılk evrakları duzenleyen kendını bı sey zanneden kişinin abuk hamlesıne seyırcı kaldım verdım agzının payını
almanyaya gıdıcez dıyede kendımızı ezdırmeyelım
oraya gelen ınsanlar aman sorun cıkmasın psıkolojısıyle bulunuyor dıye zoptırık ten bır evrak duzenleyıcının benım uzerımden show yapmasına musade etmem ben..
ınsanların bu psıkolojısınden faydalanıyorlar hıcte oyle cekınecek şey yokmus
vıze red gelır gelmez derdım sımdı bu degıl
kendımı ezdırmeden ınsan gıbı sevgımı yasayamayacaksam eksık olsun der gıderım bıttı.
once sıkıntı kederde bosunaymıs ..
varsa evrakınız verın..sızın kaderınız almanların verecegı kısısel kararda degıl protokoldekı evraklarınız tamamsa onlar o vızeyı vermek zorundalar işte okadar
herkese tskler
sonucu yazarım geldıgınde

Alıntı yapılan: EL-TURCO - Haziran 14, 2011, 09:25:08 ÖS
so geldim umarim gec kalmamisiimdir cevap vermeye soruna .kusura bakma maili daha yeni actim.konuya gelince.ne is yaparsaniz yapin resmi evraklarda islerde kesinlikle hileye basvurmayin.neyseniz osunuzdur.dosyalar dolusu evrak götürürsün eksik evrak derler onu bunu derler red verirler yada elinde davetiye ucak bileti pasaportla gidersin al sana vize derler.onun icin dert etmeyeksiniz.
siz Almanya'da evlenmek istiyorsaniz onun icin vize basvurusu yapmaniz gerekir sartlari konsolosluk sietsinde yazdigi gibidir. sevgiliniz Rathaus(belediye) gittiginde ona yardimci olurlar.
evet hollandada evlenebilirsiniz ama hollandaya vize almaniz gerek bu 1.ikinci olan ise vizeniz bittiginde sizi tipis tipis Trye gönderirler.sadece Danimarkada yapilan evlilikler gecerlidir!
--Benim tavsiyem önce evlenmeden gidip almanyayi görmenizdir.almanya size siz almanyaya ve en önemlisi evlenmek istediginiz kisiyle ortamlar onun oldugu yerde olunca uyacakmi???Trde tatilde olarak bulusmak farkli ama beraber onun oldugu yerde vakit gecirmeniz farkli.evlenmeden önce birde siz tatil yapin derim!(Almanya'da olunca ne ile gecinmeyi düsünüyorsunuz?sakin esime bagimli olarak demeyin hayatinizin hatasi olur!(Benim hanim Alman"dir-kendi tecrübemden söylüroum)
turist vizesi basvurusu yapin vize alirsaniz ne ala en matikli yolu kendi gözlerinizle görmüs olursunuz.
--bi arkadas ticari vb demisti.almanyaya vize uygulayan nadir ülkelerden biridir USA. baskada vize uygulamsi olan yer ben hatirlamiyorum.nüfüs cuzdanimizla ülke geziyoruz burda8ki ben Türk Vatandasiyim)sevgiliniz Tr sartlarini pek fazla bilmediginden biraz daha rahat davraniyor.

efendim karar sizin kolay gelsin....
Alıntı yapılan: fuk_18 - Haziran 14, 2011, 10:13:26 ÖS
el turko cevabın güzel hoşda ada ablanın ne işi var nede ssk sı geliride yok sevgilis bakıyor tr de nasıl vize vercekler turistk amaçlı açıklarmısın. bu konuda uzun uzun konuştuk kendisiyle herşeyini anlattı ama turistk vize alması çok zor geri dönecegine teminat veremiyor baglayan bişey yok tr de

adaizmir 17.06.2011 19:49:04

persembeye gorcezzzzzzzzzzzzzzzz

hadı bakalım
Alıntı yapılan: fuk_18 - Haziran 14, 2011, 10:13:26 ÖS

EL-TURCO 20.06.2011 22:54:44

hakkiniza hayirlisi olsun.

Sayfa: 1 [ 2 ]