ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Ehliyetiniz olmadan üzerinize araba alabilir,sigortasını yaptırabilirsiniz

Sayfa: 1 [ 2 ]

yfatih 24.10.2012 23:27:28

Alıntı yapılan: fuk_18 - Ekim 24, 2012, 11:17:48 ÖS
yukardada belirttim cogu insan dedigin dogru söylüyor ama dedidigim gibi bazi sigortalar kabul ediyor sen onlara denk gelmissin yani milletin dedigi dogru aslinda ama Almanya'da hic birsey duzgun kuralli degilki birinin dogru dedigini digeri yanlis diye biliyor

benim gözlemlediğim Almanyada işler kurallı yüremediğinden değil, bizim türkler kanunları, haklarını tam bilmediğinden kaynaklı olaylar.
biz kanuna, yönetmeliğe bakıp iş yapmayız, eşe dosta sorarız o biliyordur,başından geçmiştir diye onu doğru olarak kabul ederiz.
sigorta olayında ehliyetsiz yapanlar var yapmayanlar var olabilir bu sigorta şirketinin kendi insiyatifi ile alakalı durum.
ama "ehliyetsiz adama sigorta yaptırılmaz" durumu yukarda bahsettiğim özelliklerimizle alakalı.bi türk yapmayan sigortacıya gitmiştir ve olmuyormuş demiştir herkes buna böyle ezberlemiştir. bu olaylarla çok karşılaşıyorum,okuyorum çünkü.

carpediem979 25.10.2012 16:16:43

3,14 tskler kardes daha ne marka alacagima karar vermedim.. ama fiat marka en uygunuysa benimde tercihim o olur ama fiatlar cok benzin yakiyor diye biliyorum bakalim artik :) .. Yfatih hayirli ugurlu olsun arabaniz. Bu sigorta islerinden pek anlamiyorum ama 880 euro biraz pahali geldi bana sanki, alman ehliyetiyle herhalde daha düsük acarlar diye düsünüyorum..Herkese hayirli bayramlar.

3,14 25.10.2012 17:16:05

--> Benim sigorta 400 € civarında. Sigorta aramanda sana yardımcı olurum.

Sayfa: 1 [ 2 ]