ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: 1günde vizem cikti ve suan almanyadayim :)

Sayfa: [ 1 ] 2

kadir76 17.12.2012 13:37:04

arkadaslar merhaba oncelikle ayin 13 unde vize basvurusu yaptim 15 inde vizem elime geldi inanamadim havaalanina gittim pasaport kontrolu yapan polislere gosterdim onlarda sasirdi isin ilginci esimden hic bir arastirma ve kagit talebinde bulunmadilar almanya ya ilk girisim oldugu halde ne pasaport kontrolu yaptilar ne bavulumu actilar sanki yillardir almanya ya giris cikis yapan biriyim :) hersey okadar yolunda gidiyorki anlatamam hava soguk burada daha gezme firsatim olmadi ama disari cikinca ilk goruslerimi yazicam sizlere sadece markete gittim geldim hersey cok garip geliyor alismak zaman alicak herkese gunaydin pardon diyesim geliyor turkce olarak tabi aliskanlik zor tutuyorum kendimi diyebilirim :) neyse zyamanla sizlere goruslerimi yazicam herkese  yardimlarindan dolayi cok tesekkur ediyorum....

Unsparing35 17.12.2012 13:41:52

Hersey iyi hosda senin pasaport kontrolu yapilmamasi ilginc.

ÖzlemA 17.12.2012 13:43:39

Hayirli ugurlu olsuuuun :) 1 haftada cikani duydumda 1 günde cikani hic duymamistim. Darisi tüm bekleyenlere insAllah

kadir76 17.12.2012 16:11:03

vAllahi arkadaslar inanin bende inanmadim  1 gunde cikti vizem belki bana inanmiyanlar olabilir haklilarda  :) ins tum bekliyenlerin basina ins herkesin benim gibi cok cok cok kisa surer isleri ve sevdiklerine kavusurlar....

revolt 18.12.2012 02:33:50

bir gunde onay, bir gunde size ulasması ve en önemlisi pasaport kontrolu olmadan geçisiniz biraz garip geldi. kırılmayın diye direk yalancılıkla suclamakta istemıyorum ama biraz abartı var sanki sevinçten. o pasaport kontrolu olmadan uçan kuş geçemez.

kadir76 18.12.2012 13:09:03

Arkadasim haklisiniz inanin bende inanmiyacaginizi tahmin ediyordum cunku uzun zamandir bende takipdeyim bu sitede ve en erken 1 aydan once viyesi cikani gormedim inanin ne bir polis durdurdu ne bi soru sorma olayi oldu ne bi valiz acilmasi oldu hicbisey demediler ve sikinti yaratmadilar persembe basvuru yaptim cumartesi vizem geldi bende saskinim ama inanin en cok inandiginiz sey neyse bu konuyada okadar inanabilirsiniz cunku ayni saskinligi bende yasadim ve inanin vizenin cikip cikmadigina bile sevinemedim gercekmi diye taki almanya ya inenen kadar :)

Unsparing35 18.12.2012 13:34:59

Alıntı yapılan: kadir76 - Aralık 18, 2012, 01:09:03 ÖS
Arkadasim haklisiniz inanin bende inanmiyacaginizi tahmin ediyordum cunku uzun zamandir bende takipdeyim bu sitede ve en erken 1 aydan once viyesi cikani gormedim inanin ne bir polis durdurdu ne bi soru sorma olayi oldu ne bi valiz acilmasi oldu hicbisey demediler ve sikinti yaratmadilar persembe basvuru yaptim cumartesi vizem geldi bende saskinim ama inanin en cok inandiginiz sey neyse bu konuyada okadar inanabilirsiniz cunku ayni saskinligi bende yasadim ve inanin vizenin cikip cikmadigina bile sevinemedim gercekmi diye taki almanya ya inenen kadar :)

Kadir hayirlisi olsun ucakdan indiginde pasaportuna bakan olmadimi.

kadir76 18.12.2012 16:28:41

valla kardesim ucaktan indik kapida 7-8 kisi  vardi polis ben haric hemen hemen herkesi durdurdular esimde dahil esim pasaportu uzat dedi uzattim polis devam edin gerek yok demis esimin dedigine gore :) son kontrol noktasinda kase vurdular okadar ama oda hicbirsey sormadi bende sasirdim aynen sizin gibi ama ne hikmetse hersey cok fazla yolunda gitti :) cok sukur..

Unsparing35 18.12.2012 16:59:25

Alıntı yapılan: kadir76 - Aralık 18, 2012, 04:28:41 ÖS
valla kardesim ucaktan indik kapida 7-8 kisi  vardi polis ben haric hemen hemen herkesi durdurdular esimde dahil esim pasaportu uzat dedi uzattim polis devam edin gerek yok demis esimin dedigine gore :) son kontrol noktasinda kase vurdular okadar ama oda hicbirsey sormadi bende sasirdim aynen sizin gibi ama ne hikmetse hersey cok fazla yolunda gitti :) cok sukur..

Sevindim adina kardes darisi bizim bekleyenlerin basina artik.

fakoo 18.12.2012 17:30:11

Benim bildigim bir tane kontrol noktasi var.
Kontrol edildikten sonra pass kase vurulur. Demekki o noktada kontrol edilmis olabilir.
Birde herkesin valizi acilip, kontrol edilecek diye bir kayde yok.

Yanliz 1 günde vize isi gercekten sasirtici....  Neyse sonunda sevdigini kavustun önemli olan bu. Saygilar...

kadir76 18.12.2012 20:32:59

ucaktan iner inmez kapidada kontrol var orada bakmadilarda en son bagaj almaya gitmeden pas kontrolu var orda kase vurdular ama ilk girisim oldugu halde hicbir soru sormadilar aksine adam yuzume bile bakmadi direk kaseyi vurdu yAllah :) iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler arkadaslar simdi sira geldi esyalari buraya nasil getiricegim konusu istanbuldan buraya firma bulmak biraz problem...

firatcanim 20.12.2012 04:33:39

Hangi sehre gitin Kadir
Nerenin yabancılar dairesi  halayy:)

kadir76 20.12.2012 09:43:58

Frankfurt am Main sehrindeyim sacshenhausen dayim suan 01.01.2013 de kendi evimize tasinicaz kayit olmaya gittik ordaki memur bu eve tasinmadan kaydinizi yapamayiz oraya tasindiktan sonra kayit yapariz dedi ondan daha kayit yaptirmadim kardesim..

firatcanim 20.12.2012 18:40:24

Arkadasım sen başvuru yaptığında eşinin adresi hangi sehirdeydi???

kadir76 21.12.2012 09:05:00

firat kardesim benim hangi sehre kayit oldugumun ne onemi var bukadar merak etmendeki sebeb ne acaba ? istersen sana bi acik adres vereyim git sikayette bulun bunun vizesi 1 gunde cikti bi arastirin vs vs :) diye geldim burdayim cok sukur gerisi artik bana kalmis :)

Sayfa: [ 1 ] 2