firatcanim
21.12.2012 10:30:31
Arkadas gule gülle yasa nerdeysen
Yanlız kendi içimizdeki düşünceleri baskasının aklında geçtiğini düşünmekte süpeci olmak sizi bu mantıkla dunyanın neresinde olsanız kendi içinizde yasarsınız
Benim sormamın amacı Almanya bir eyalet ülkesi ve her eyalet kendi kanun ve kuralına göre işliyor her eyaletin kendi sehrindeki yabancılar dairesi senin anlayacağın dilde polisi adamları birde memurken polis yapıyor bu mantık farklı ve isyatif kulana biliyorlar
Ben seni vijdanina şikayet ediyorum umarım arınırsın bu düşüncelerde
Ha birde bu almanlar büyük düşünür büyük kazanırlar işi sistemle hal ederler ve senide sistemin dış kapısının dış mandali yaparlar beraber yasar gidersin sana basarılar arkadas
firatcanim
21.12.2012 10:33:07
Yani senin pesine düşmezler korkularını yenmelisin
kadir76
21.12.2012 14:19:40
dis kapinin dis mandali bu hayatta nerede olursan ol kisiye gore degisir bu senin fikrin seninle tartima ortamina girmicem nitekim burasi tartisma yeri deil belki ben yanlis anladim belki sen yanlis anlattin herneyse uzatmanin bi anlami yok Allah herkezi sevdigine kavustursun benim tek dusuncem bu geri kalan dusunceler gerekli yada gereksiz insanin hayatina kendine yer ediyor senin dusuncende benim hayatimda bi yer edindi vesselam... kardesim