Unsparing35 23.02.2013 17:04:49
senin hakkında bunu dusunen sadece ben değilim sana yapılan yorumları kendinde biliyosun burda coluk cocuk yok senin anlattıkların video daki gibi aslan avı hikayesi benim icin eminim gecmiş konularına da bakan ALMANYA FEDERAL CUMHURİYETİNE PASS KONTROLSUZ girdiğin hikayeyi görecek ve tepki alınca ilerde kaşe vurdular deyip kıvırmanı okuyacaklardır.
kadir76 23.02.2013 17:16:17
bunada inanmaz shop bu shop der güler gecersiniz ben bu dedigimi yaparim kimin inanip kimin inanmiyacagida hic umrumda deil sonucta benim bi kazancim yok kalkip burada kendime bi cevre olusturayim....
Unsparing35 23.02.2013 21:48:06
oku da hatirla istersen.....
kadir76 23.02.2013 23:02:55
rezil olmaktan mi korkuyosun yoksa hakli oldugum gercegini kabullenmekmi zor geliyor sana
ispat ederim diyorum neyin pesindesin :=)
Unsparing35 23.02.2013 23:25:14
Alıntı yapılan: Unsparing35 - Şubat 23, 2013, 05:04:49 ÖS
yazılarına bakan anlar zaten sen almanya ya pasaport kontrolu olmadan girdiğini de soylemiştin bir zamanlar sonra biraz tepkı alınca ilerde kase vurdular demisdin yazıların hala mevcut sen kendi agzınla soyluyorsun inanmayanlar kervanı sen formda boyle bir grup olusturdunsenin hakkında bunu dusunen sadece ben değilim sana yapılan yorumları kendinde biliyosun burda coluk cocuk yok senin anlattıkların video daki gibi aslan avı hikayesi benim icin eminim gecmiş konularına da bakan ALMANYA FEDERAL CUMHURİYETİNE PASS KONTROLSUZ girdiğin hikayeyi görecek ve tepki alınca ilerde kaşe vurdular deyip kıvırmanı okuyacaklardır.
bu ne ya sanki belediye otobüs şöförüne öğrenci paso su gostermek istiyosun gerek yok gec diyo olurmu böyle sey hangi kafayla yazıyon sen bunları sen bunları yazdıkca benımde aklıma bu video geldi 
Jeynes 24.02.2013 03:34:37
kadir76 24.02.2013 10:04:16
bizim burdada senin gibilerine kisiliksz karaktersiz diyorlar neyse seninle pazartesi gorusucem
JEYNES SENDE SAHIT Ol....
unicat 24.02.2013 11:12:49
Alıntı yapılan: kadir76 - Şubat 24, 2013, 10:04:16 ÖÖ
Simdi <arkadas ispatliyacaagimin bilincinde oldugu icin benim söylediklerime erkekce cevap veremiyor diyemiyor sen ispatla bende senden tüm formun önunde özür diliyecegim diye arkadasim ben pas kontrol etmediler dedigim yer farkindaysan ucaktan inerken kapida karsiliyorlar ya orayi kastediyorum pazartesi gunu sana pasaport ve calisma iznini buraya kopyaliyacagim ve seni terbiyesizligin yuzunden utandiricam sende eger kisilik varsa forumda konu acar herkezin okuyacagi sekilde özrünü dilersin anladinmi ? okadar yazmissin ama sirf kafa ütüleme asil konudan yani ispatin karsiliginda yapacagin seyden hep uzakta kalmaya calisiyorsunbizim burdada senin gibilerine kisiliksz karaktersiz diyorlar neyse seninle pazartesi gorusucem
Unsparing35 24.02.2013 12:44:01
Alıntı yapılan: kadir76 - Şubat 24, 2013, 10:04:16 ÖÖ
Simdi <arkadas ispatliyacaagimin bilincinde oldugu icin benim söylediklerime erkekce cevap veremiyor diyemiyor sen ispatla bende senden tüm formun önunde özür diliyecegim diye arkadasim ben pas kontrol etmediler dedigim yer farkindaysan ucaktan inerken kapida karsiliyorlar ya orayi kastediyorum pazartesi gunu sana pasaport ve calisma iznini buraya kopyaliyacagim ve seni terbiyesizligin yuzunden utandiricam sende eger kisilik varsa forumda konu acar herkezin okuyacagi sekilde özrünü dilersin anladinmi ? okadar yazmissin ama sirf kafa ütüleme asil konudan yani ispatin karsiliginda yapacagin seyden hep uzakta kalmaya calisiyorsunbizim burdada senin gibilerine kisiliksz karaktersiz diyorlar neyse seninle pazartesi gorusucem
((((pas kontrol etmediler dedigim yer farkindaysan ucaktan inerken kapida karsiliyorlar ya orayi kastediyorum)))
firatcanim 24.02.2013 12:57:01
firatcanim 24.02.2013 12:58:09
kadir76 24.02.2013 13:02:49
ben acik ve net sekilde ispatliyabilecegimi dile getiriyorum sen hala yok su söyledide bu böyleydide benim bi kazancim yokki arkadasim burda olayi uzaip bukadar cene calalim neyse sana cevabimi pazartesi günü müsait oldugumda forma bunlari koyarken vericem unicat isimli arkadasin dedigi gibi belki özellikle parantez icinde ne kontrolü oldugunu belirtmemem senin suan zirvalamana neden oluyor PAZARTESI GÖRÜSÜRÜZ Arkadasim konuyu uzatmanin anlami yok kimseye yalan borcum da yok yarin görüsmek üzere...
Baybars 24.02.2013 14:06:59
fuk_18 24.02.2013 14:14:25
Alıntı yapılan: firatcanim - Şubat 24, 2013, 12:57:01 ÖS
Slm arkadaslar bu konu hakında bende Birseyler söylemek istiyorum Kadir arkadasın eşi Hollanda vatandaşı yani eu vatandaşı eu vatandaşları vize ihtiyacı yok bundan dolayı eşinin statüsüne giriyor evlendikten sonra ve bulunduğu yabancılar dairesi veya konsolosluk hemen vizeyi sorunsuz onaylıyor.
Bir eu vatandaşı Almanya'ya geldiginde 5 sene eu oturumu alıyor bundan dolayı hersey Kadir için güzel ve sorunsuz işlemiş Buda sevindirici olması gerekir diye düşünüyorum
Unsparing35 24.02.2013 14:47:50
kadir sen türkeceden anlamıyorsun galiba senin hakkında nerde yazmısım cıkarsana sen.ben senın yazılarını cıkardım neden sana ZİYA DEDİĞİMİ ACIKLADIM hala sen forma otuma iznini koyma cabasındasın bunu koy anladık ama ben yok almamıssın oturma iznini diye bişi soledimmi sana laf anlatmak ne zormus