ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Cuma günü calisma izni ve oturum uzatma icin randevu var yardim !!!!

Sayfa: 1 2 [ 3 ]

Unsparing35 24.02.2013 15:06:49

Alıntı yapılan: Baybars - Şubat 24, 2013, 02:06:59 ÖS
Milletimiz saolsun savasmak, sorun cikarmak, olmadik yerden kavga cikarmayak üzerine üstüne yok.. enteresan konulari nasil olurda bir kavga haline ceviriyorsunuz inanilmaz..

- Kadir arkdasin yanildigi bir noktayi, sizde daha yanlis bir noktaya getirmissiniz hepsi bu..

Kadir isimli arkadas ucaktan inen herkesin valizinin acilip kontrol edildigini ve pasaport kontrolünün de orda yapildigini sanmis...ucaktan indikten sonra tek yerde pasaport kontrolu yapilir, oda cam gisenin arkasinda senin pasaportuna giris mührünün vuruldugu yerdir.. ve standart olarak ihbar gelmedigi sürece. polis hicbir zaman ucagin cikis kapisinda beklemez, süpheli görünmedigi olmadigi sürecede kimsenin valizini kontrol etmez..  seninde pasaportun herkes gibi cam gisenin arkasinda bilgisayarda taranip kontrol edilmis ve mühür basilmistir. zaten sende bunu son kontrol noktasinda yaptilar diye yazmissin.. Son Kontrol Noktasi diye bir yer yok.. tek bir kontrol noktasi var, oda Cam Gisenin oldugu yer.. en son cikista birde Yiyecek ve Sigarayi kontrol etmek icin herkesi degil önüne geleni durdurular hepsi bu.. ki ben daha orda hic durdurulmadim.. durdurulmayan cok kiside vardir..

- senin sansina o gün sanirim ucagin cikis kapisina polisler gelmis hepsi bu.. bu standart bir durum degil yani neredeyse hic olmayan bir durum..

arkadasin karsitirdigi noktalar bunlar, digerlerininde bu yanlis anlamayi sürükledigi yerlerde bunlar..

haklısın baybars polis ucakdan ınenleri kapıda karsılama ilk defa duyuorum ben evet cam giselerin icinde polisler kontrol yapılıyor hatta neden geldiniz v.s sorular soruluyor ama arkadas birinde hic pass kontrolu yapmadılar sankı yıllardır almanyaya gidip geliyorum derse (kaldıki yılllarca Almanya'da yasasanda yine kontrol ederler ) adama ziya derim ben hadi o konuda yanlıs ifade etti kendini ikinci konuda sıraya girip pass kontrolunde,arkadasın eşini polis pasaportunu kontrol edildiğini söylüyor eşinin arkasında olan kadir arkadas (Namı deger Ziya) pasaportuna ına polisin bakmadıgını ve buyrun gecip dediğini söylüyor.Arkadasin eşide bunun üzerine soruyor pasaportu kontrol etmicekmisiniz polisde gerek yok diyor ve eve gidiyorlar......

arkadaslar böyle bişi zamanında imkansızlıklardan dolayı eskilerde sacma sapan cevrilen Türk filimlerinde bile yok yanlıs anlasılma degil ustune basa basa yazmıs benim ziya dememde daha önce acıkladıgım gibi bundan kaynaklanıyor ve cok gülüyorum tartısma kavga degil dogruya dogru yanlısa elbette yanlıs diyecegiz burda.

kadir76 25.02.2013 16:45:33

Gelen talep üzerine bu mesaj yönetim tarafından silinmiştir.

kadir76 26.02.2013 12:37:49

Unsparing35   Hayirdir yoksun ortalikta sesin solugun cikmiyor :) iftira atmasini biliyorsun  :zopa:

IGDIR76 18.03.2013 19:54:31

Kadir kardes bence bu Fixtionsbescheinigung resmini ve diger pasaport resmini buradan sil. Datenschutz denilen bir sey vardir. Adin soyadin ve dogum tarihini bilen, internet üzerinden senin adina baska adrese siparis yapabilir.

Sayfa: 1 2 [ 3 ]