lwntygt
05.02.2014 23:53:06
merhabalar arkadaşlar almanya için dil kursu vize başvurusunda bulunacağım öncelikle
Tam tekmin vukuatlı kayıt örneği
kursa yazıldı belgesini
garantör belgesini
pasaportu ve vize fotoğrlarını hazırladım
bunların dışında bişey hazırlamama gerek varmı onu sormak istiyorum çünkü heryerde ayrı şeyler diolar
bunun yanında dil kursu vizesi almamda daha önce almanyada staj yapmam ve ordaki 40 saatlik dil kursum yardımcı olur mu daha bunun anında alman hükümetinden aldığım belgeler var bunun yanında turizmciyim ve alman dili edebiyatı bölümünede girmek istiyorum bunlar da avantaj olabilir mi
Baybars
05.02.2014 23:59:41
Alıntı yapılan: lwntygt - Şubat 05, 2014, 11:53:06 ÖS
merhabalar arkadaşlar almanya için dil kursu vize başvurusunda bulunacağım öncelikle
Tam tekmin vukuatlı kayıt örneği
kursa yazıldı belgesini
garantör belgesini
pasaportu ve vize fotoğrlarını hazırladım
bunların dışında bişey hazırlamama gerek varmı onu sormak istiyorum çünkü heryerde ayrı şeyler diolar
bunun yanında dil kursu vizesi almamda daha önce Almanya'da staj yapmam ve ordaki 40 saatlik dil kursum yardımcı olur mu daha bunun anında alman hükümetinden aldığım belgeler var bunun yanında turizmciyim ve alman dili edebiyatı bölümünede girmek istiyorum bunlar da avantaj olabilir mi
mrb,
alman dili edebiyati icin herhangi bir uniye basvurdun mu yoksa sadece dil kursu icin mi geliyorsun ?
lwntygt
06.02.2014 08:44:02
Hayır sadece dil kursu ile gelmek istiyorum ama iyi niyet mektubunda yada vize görüşmesinde neden almanyada dil kursu dediklerinde turizmci olduğu mu ve burda bir alman dili edebiyati okumak istedigini o yuzden yerinde alman dili öğrenmek istediğimmi belirtsem olur mu zaten ygs başvurum var lys 5 te almancadan gircem desemde olabilir mi hani neden almanuada dilkursu sorusuna verebilecegim cevaplar birde daha once orda 40 saatlik kursumda var biliyorum ne kadar iyi oldugunu ordaki bir kursun
Baybars
07.02.2014 06:31:50
Alıntı yapılan: lwntygt - Şubat 06, 2014, 08:44:02 ÖÖ
Hayır sadece dil kursu ile gelmek istiyorum ama iyi niyet mektubunda yada vize görüşmesinde neden Almanya'da dil kursu dediklerinde turizmci olduğu mu ve burda bir alman dili edebiyati okumak istedigini o yuzden yerinde alman dili öğrenmek istediğimmi belirtsem olur mu zaten ygs başvurum var lys 5 te almancadan gircem desemde olabilir mi hani neden almanuada dilkursu sorusuna verebilecegim cevaplar birde daha once orda 40 saatlik kursumda var biliyorum ne kadar iyi oldugunu ordaki bir kursun
extra bir mektup bahsettigin gibi kabul etmezler tabiki niyetini görüsme esnasinda söyleyebilirsin.. anladigim kadariyla daha universite sinavina girmedin. daha önce gidip geldigin icin belki extra olumlu gözükebilir. dil kursuna kayit yaptirdin mi hangi sehre geliyorsun ?
lwntygt
07.02.2014 06:57:40
Mannheima gidiyorum fakat suan için bir dil kursu bulamadim adam akilli goethe çok pahalı geliyor bunun yanında heidelberge gitmek istemiyorum orda buldum bi kaçtane birde en az kaç aylık bir belge göstermem lazım kursa yazıldı belgesi şunu sormak istiyyorum birde iyi niyet mektubu kabul etmiyorlar mi ozaman vize görüşnesi esnasında konuscam bu durumlari
Baybars
07.02.2014 07:08:10
Alıntı yapılan: lwntygt - Şubat 07, 2014, 06:57:40 ÖÖ
Mannheima gidiyorum fakat suan için bir dil kursu bulamadim adam akilli goethe çok pahalı geliyor bunun yanında heidelberge gitmek istemiyorum orda buldum bi kaçtane birde en az kaç aylık bir belge göstermem lazım kursa yazıldı belgesi şunu sormak istiyyorum birde iyi niyet mektubu kabul etmiyorlar mi ozaman vize görüşnesi esnasında konuscam bu durumlari
neden hedilberg o kadarda uzakta degil.. kursa kayit yaptirirken zaten her ayin parasini o ayda ödersiniz hepsini birden degil yani, onlarda kayit yaptirdi diye kagit verirler, belki ordan bulmasi zordur, burda garantör olan kurslara baksin.. mannheim büyük bir sehir mutlaka vardir bayada yabanci olan bir sehir dil kursu baya bi olmasi lazim.
lwntygt
07.02.2014 17:47:03
Allah razı olsun sizden peki vize görüşmesinde turizmci olduğumumu belirtiyim yoksa burda lys de dilden sınava gircem daha önce orda eğtim aldım yararlı olduğunu biliyorum alman dili ve edebiyatı okumak istiyorum demem mi yardımcı olur bana
Baybars
07.02.2014 21:01:11
Alıntı yapılan: lwntygt - Şubat 07, 2014, 05:47:03 ÖS
Allah razı olsun sizden peki vize görüşmesinde turizmci olduğumumu belirtiyim yoksa burda lys de dilden sınava gircem daha önce orda eğtim aldım yararlı olduğunu biliyorum alman dili ve edebiyatı okumak istiyorum demem mi yardımcı olur bana
Onlar soracaktir ama bu sefer uni okuyacaksiniz ama trde sinava girmeniz gerekmiyormu derler.. bi yandan da dil kursunuturkiyede de yapabilirsiniz diyebilirler.. bir kere olmustu birine sanirim biyke seyler
lwntygt
07.02.2014 22:05:39
anladım ozaman en mantıklısı turizmciyim demem olur sanırım zaten yerinde gittim gördüm en iyi burda öğreniliyor derim olmadı burdanda bi a1 sertifikası alırım kursa devam etmek niyetinde gibisinden
Baybars
07.02.2014 22:56:22
Alıntı yapılan: lwntygt - Şubat 07, 2014, 10:05:39 ÖS
anladım ozaman en mantıklısı turizmciyim demem olur sanırım zaten yerinde gittim gördüm en iyi burda öğreniliyor derim olmadı burdanda bi a1 sertifikası alırım kursa devam etmek niyetinde gibisinden
kismet, gidecegin yer yabanci potansiyelinin oldugu en büyük sehirlerden biri yogunluk acisindan.. tanidign sanirim mannheimda dil kursu bulabildiniz mi en önemlisi bu
lwntygt
08.02.2014 12:00:28
evet bulduk sanırım ismi BİSİİ ordaki kadınla konuşmuşlar garantörüm salı gününe randevu almış birde biz size yazıldı belgesini vercez önemli olan o demiş 60 euro kesinti yaparız vize çıkmazsa demiş genelde vize çıkıyor arap ülkeleri haricinde türkiyeye %90 çıkar demişler zaten herşeyim tamam bi onu bekliyorum
Baybars
08.02.2014 12:04:06
Alıntı yapılan: lwntygt - Şubat 08, 2014, 12:00:28 ÖS
evet bulduk sanırım ismi BİSİİ ordaki kadınla konuşmuşlar garantörüm salı gününe randevu almış birde biz size yazıldı belgesini vercez önemli olan o demiş 60 euro kesinti yaparız vize çıkmazsa demiş genelde vize çıkıyor arap ülkeleri haricinde Türkiyeye %90 çıkar demişler zaten herşeyim tamam bi onu bekliyorum
ne kadar yatirdinizki 60 euro keseriz demisler ?
lwntygt
08.02.2014 17:17:26
1aylık bedel 490 sanırım
Baybars
08.02.2014 17:21:19
Alıntı yapılan: lwntygt - Şubat 08, 2014, 05:17:26 ÖS
1aylık bedel 490 sanırım
baya yüksekmis fiyati.. son zamanlarda fiyatlardan haberim yok pek ama.. bir kurs en fazla 250 civarinda felan olmali.. pahali bir kurs bulmussunuz gibi.. parayi yatirmadiysaniz biraz daha arastirin derim..
lwntygt
08.02.2014 21:05:35
banada öyle geldi fakat netten aldığım fiyatlarda genelde böyle 400 den aşşa göremedim yanii salı günü görüşcez ozamana kadar yine netten bakarım ben belki buluruz
birde sunacağımö belgelerde bi eksik yok umarım yapmamı önerdiğiniz başka şeyler varmıdır sanırım yoğunlaştırılmış dil kursuna başvuru yapacağım