ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Dil Kursu Vizesi Yardım !!!

Sayfa: 1 [ 2 ]

Baybars 09.02.2014 01:09:26

Alıntı yapılan: lwntygt - Şubat 08, 2014, 09:05:35 ÖS
banada öyle geldi fakat netten aldığım fiyatlarda genelde böyle 400 den aşşa göremedim yanii salı günü görüşcez ozamana kadar yine netten bakarım ben belki buluruz

birde sunacağımö belgelerde bi eksik yok umarım yapmamı önerdiğiniz başka şeyler varmıdır sanırım yoğunlaştırılmış dil kursuna başvuru yapacağım

fazla kafa karisikligi olmasin esas itibariyle konsoloslugun sayfasinda yazan evraklar hangileri ise ona itibar edin, zaten konsolsoluga basvururken, yogun kurs derken zaten günde 5 saat olacak sanirim, konsoloslukta eger yanlis hatirlamiyorsam haftada en az 18 saat olmasini sart kosuyor..

sunu unutmayin her extra söyleyeceginiz seyde buna dair de belge getir diyebilir.. ne kadar sade yalin olursa basvuru o kadar iyi olur.. cünkü uni okuyacam dersen.. öss belgesi der simdi adi degisti galiba.. calisicam o is alaninda dersen hangi firma ile irtibatiniz var belge der..

Mannheimdaki tanidik akraba mi ? o arastirirsa iyi olur kurslari yani internet üzerinden hep popüler olanlar cikar.. onun bildiig yerler yokmuymus ?

lwntygt 09.02.2014 19:20:54

doru diosunuz zaten ygs ye kaydım var lys yede gircem ona dair başvuru getirebilirim birde hani ne yapmamı önerirsiniz siz direk öğrenmek istiyorum dersem kabul alırmıyım bilmiyorum :)

Sayfa: 1 [ 2 ]