ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Almanya vize onay süreci 15 günü geçti

Sayfa: 1 [ 2 ]

Giland 29.09.2014 17:57:22

Çok enteresan bir durum. Ben ilk vize başvurmu yaptığımda Turist vizesi için 4 günde pasaportum vize basılı bir şekilde elime geçmişti. idata daki uyuz kadının moral bozucu konuşmasına rağmen. Eşimin doğumu için gelmiştim ilk ve orada ki bayan bana size vize vermezler orada kalma ihtimaliniz var dedikleri için. üstüne üstlük geldiğim de daha iznim olduğu için vizemi de 10 gün uzattım burada hiç bir problem çıkmadan. sizin sıkıntı idata dan kaynaklı olmasın?

serawara 29.09.2014 20:29:47

Alıntı yapılan: Giland - Eylül 29, 2014, 05:57:22 ÖS
Çok enteresan bir durum. Ben ilk vize başvurmu yaptığımda Turist vizesi için 4 günde pasaportum vize basılı bir şekilde elime geçmişti. idata daki uyuz kadının moral bozucu konuşmasına rağmen. Eşimin doğumu için gelmiştim ilk ve orada ki bayan bana size vize vermezler orada kalma ihtimaliniz var dedikleri için. üstüne üstlük geldiğim de daha iznim olduğu için vizemi de 10 gün uzattım burada hiç bir problem çıkmadan. sizin sıkıntı idata dan kaynaklı olmasın?
İnan bilmiyorum dostum. Almanya dış işleri bakanlığına bile mail attım yok oğlu yok. Yeminle o konsolosluktan birini görsem dışarıda kafa göz dalacam o derece sinirliyim. Biletlerin yandığına mı yanarsın düğünü kaçırdığına mı bi dünya masrafa mı. Çoooooooooook sinirliyim çoooooooooookk  offoff:) offoff:) offoff:) offoff:) angry:) angry:) angry:)

Break4Love 01.10.2014 17:00:15

Ben 02 28 de basvurdum adamlarin analarindan emdikleri burunlarindan geldi emin ol asla pes etmeyecegim

kaanK 07.10.2014 00:26:23

Yaşadığınız durum üzücü. Aile birleşiminden önce turistik vize aldığımda sadece gelir durumu ve davetiyemi verdiğimde 4 gün içinde vizemi almıştım. Çok sinirli olduğunuz oldukça anlaşılır. Fakat bu konuda sanırım her ne kadarda hakkımı arayacağım deseniz de sonuç alacağınızı sanmıyorum.  Adı üzerinde misafirsiniz. Ev sahibi isterse alır istemezse almaz. :)

Sayfa: 1 [ 2 ]