ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Almanya araba pazarı

Sayfa: [ 1 ] 2

Brn7 16.07.2015 13:52:57

Herkese merhabalar;

Bazı arkadaşların da bildiği gibi aile birleşiminden vizemi almıştım. şimdi almanyadayım. geleli 1 ay kadar oldu. Bir çok işlemi de hallettim sayılır. En son 21 temmuz da yabancılar şube den oturum iznimi alıcam hayırlısıyla. şimdi soruma geleyim.

Burada türkiyedeki gibi araba pazarı felan oluyormu? Ben hannovere yakın civarlarda espelkamp ta oturuyorum. internetten baktığımda hep uzak yerlerde arabalar çıkıyor. Eşimde bu işlerden pek anlamıyor. Bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim. Eğer araba pazarı yoksa bile burdaki en iyi ikinci el araba alım satım sitesi hangisidir ?

şimdiden tşk ler.

voliroy 16.07.2015 14:17:24

Autoscout24.de gayet basarili bi site her ne ariyorsan cok daha fazlasini burda bulabilirsin envayi cesit arac var bedavadan biraz parali  kur;)

Brn7 16.07.2015 14:49:55

evet oraya baktım da hep uzak yerlerde araba var. 7-8 saatlik yollarda. yada şehire göre arama varsa da ben bulamadım sanırım :)

voliroy 16.07.2015 14:54:53

Yukarda sagda arama var hangi marka ve fiyati kactan baslasin yasadigin yerin adini yaz kac km uzaginda olsun en fazla hepsi var orda..
Ben bi araba gordum orda fi tarihinden kalma fena birsey tr de o arabaya servet harcarsin ordaki fiyati 12 bin euroydu :)

https://m.autoscout24.de/detailsuche?pricefrom=&atype=C&mmvco=&ustate=N%2CU&cy=D&make=&model=&mmvmk0=&mmvmd0=&sort=standard&makemodelmodelline=&priceto=&fregfrom=&lat=&lon=&zipr=200&zipc=D&PowerType=kW

Burdan bak telefonla bakiosan altta Postleitzahl yazio oraya bulundugun sehri onun altinada kac km uzak olsun en fazla onu yaz arattir

Brn7 16.07.2015 16:12:52

tmmdır şimdi oldu tşk ederim ;)

voliroy 16.07.2015 16:16:35

Hade hayirlisi olsun simdiden Allah kaza bela vermesin  halayy:)

nescaffe 16.07.2015 16:18:49

golf 4  300 euroya satabılırım .. kur;)

Brn7 16.07.2015 16:48:57

@voliroy tşk ederim :)

@nescaffe audi a4 yada bmw 3.18 ve 3.20 bakıyorum. en fazla 2500 euro ya kadar. varsa elinde düşünebilirim :)

voliroy 16.07.2015 20:23:55

Ahmet cls 55 amg varmi baboss  cofe:)
Siyah yada gri olabilir fakat kirmizi olsun 3 cent fazla olsun  kur;)

Brn bmw hic bulasma derim harbi teneke araclar
:o audiden sasma A4 bmw nin o dedigin serilerine bin basar bmw nin sadece adi var cofe:)

free_13 16.07.2015 22:22:00

Bu siteyide öneririm ben de almanyadayım şu anda arada takip ediyorum

https://www.mobile.de/

Giland 17.07.2015 00:46:21

Türkleri soruyorlar gecen zdf de kadınlara Türk erkeği nasıldır diye 70% i Bmw biniyor diyor  funny:) Bmw teneke değildir bu arada. Gayet de hoştur kullanmasını bilene. Ama ben Vw,Audi ve Mercedes den şaşma derim. Mobile.de den bulabilirsin. Autokino diye de aratabilirsin şehrin adını yazıp ama tavsiye etmem. Galeriden al garantili bir şekilde. 2. el de herşey mevcut çünkü. Alman galerileri çok indirim yapmazlar. Türk galerisi de alman gelse bu fiyatdan bir kuruş aşağı vermem ama sen türksün der vs.. vs.. tecrübeyle sabittir  ;D ben 1 sene bakındım araba mobile.de den keyfime göre aldım çok şükür.

şimdiden hayırlı olsun Allahım kaza bela vermesin.

Hayırlı bayramlar.

voliroy 17.07.2015 01:31:53

Audi tt 3.2 quattrom vardi kasim ayinda pert ettim 2 sene oncesi bmw 3.16i vardi en ufak bir virajda savrulma asamasindaydi hemen yol verdim elden cikardim teneke bile olamaz tamamen plastik desek yeridir tt ile yaptigim kazayi bmw ile yapsaydim parcalarimi toplarlardi ayrica audi mercedes ve bmw kaza testlerinede bakilirsa bmw nin ne kadar plastik oldugu apacik ortada bmw nin sadece adi var az cok goruntusu var gerisi hikaye benim sahsi fikirlerim bunlar herkezin zevki ve gorusu farklidir tamamen saygi duyuyorum ve sunuda eklemek istiyorum Audi mi Bmw mi derseniz ustune basa basa Audi derim saygilarimla.... Tipki VW Polo ile fiat punto gibi dusunun...

fuk_18 17.07.2015 02:50:11

simdide bumu basladi almanya türkiye tartismasi bitti araba tartismasimi basladi bmw mi audi mi diye

arkadaslar herkez butcesinin yettigi araci alsin hava atcam luks yasicam diye varini yogunu araca yatirmasin kimse.

arac markalarini genel siralandiginda da
- Mercedes
- Bmw
- Audi
- Wv
                Diye gider bu liste

KaLpSiz 17.07.2015 10:51:27

Bu aralar favorim opel astra otomatik vitesli olan en erken 2 sene sonra alabilirim fiyat uygun konforlu bakalim hayirlisi :)

voliroy 17.07.2015 11:35:46

Ufuk abi maksat muhabbet olsun bir tartisma oldugu yok bizim bu tarafta biz halimizden memnunuz birbirimizide kirmiyoruz incitmiyoruzda hep vizem nerde evraklarim nerde gunlerdir bunaldik sen daha iyi biliyorsun yinede bir saygisizlik ettiysek eger affola gercekten tum arkadaslar adina kendimde dahil herkesden ozurdilerim

Sayfa: [ 1 ] 2