ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Almanya araba pazarı

Sayfa: 1 [ 2 ]

Nazarnet 17.07.2015 18:50:34

Konuyu açan arkadaşa bir kaç tavsiyem olacak.
Bende senin gibi Almanya'ya gelir gelmez araba araştırdım Internet üzerinden bir araç bulup gidip aldım buraya kadar her şey güzeldi. İş sigortaya gelince bir anda büyük bir şok yaşadık ilk gittiğimiz yer bize yıllık 2500€ fiyat çıkardı son anda forumdan Ufuk'a ulaştım fikrini aldım da en ucuz sigortayı 1000€'ya yaptırdım burada araba almak kolay ama ek masraflarını ödemek o kadar kolay değil. Tabi bir de Türk ehliyeti burada pek umursanmıyor sadece sınava girerken faydasını görüyorsun. Belki biliyorsundur bu anlattıklarımı ben sadece bilgilendirmek istedim.  ;)

fuk_18 17.07.2015 19:55:07

ciddi bir sey yokda su siralar cok tartisma oluyor benim kizdigim nokta tartisilacak konular degil bunlar icinden cikilmaz hakli haksiz bulamazsiniz bu yuzden böyle konular uzar gider misal hangi arac almaliyim yada hangi arac markasi diye yada Türkiyemi almanyami tartismasi gibi sonu belli olmayan kisiden kisiye degisen fikir gorus ayriligi cok olan konularda tartismadan sonuc cikmaz ya insanlar birbirlerini kirarlar yada hakarete gider bunun sonu o yuzden kisaca uyarma geregi duydum,,

Alıntı yapılan: voliroy - Temmuz 17, 2015, 11:35:46 ÖÖ
Ufuk abi maksat muhabbet olsun bir tartisma oldugu yok bizim bu tarafta biz halimizden memnunuz birbirimizide kirmiyoruz incitmiyoruzda hep vizem nerde evraklarim nerde gunlerdir bunaldik sen daha iyi biliyorsun yinede bir saygisizlik ettiysek eger affola gercekten tum arkadaslar adina kendimde dahil herkesden ozurdilerim

voliroy 17.07.2015 20:17:52

Cok haklisin dogru soyluyorsun  :embarassed:

Sayfa: 1 [ 2 ]