Arkadaslar kusura bakmayin cevap yazamadim,2-3 gundur evde bi yandan bayram havasi bi yandan hüzün hakim.Annem babam arkadaslarim bi yandan seviniyorlar bi yandan uzuluyorlar,ben deseniz ayni durumdayim bi yandan dunyanin en mutlu adamiyim,bi yandan cok uzuluyorum ailemden ayrilacagim icin..Ama Allah'a sukur ki herdey yolunda gidiyor,Allah'im sizlerede nasip etsin.
Sorulara gelelim..Esim Alman vatandasi oldugu icin herhangi bir evrak talep etmediler ve hatta esimi hicbir kurum veya kurulus aramadi bile...
İslem 7 Ekim'de basladi 3 Kasım'da sonuclandi ve aksama dogru mesai saati bitmeden UPS ten mesaj gelmisti sizlede paylasitigim..5 Kasim da ongoruyoruz demislerdi mesajda pasaportun elime gecmesi,ama pasaport mesajdan 1 gun sonra yani 4 Kasimda elime vardi..
mrt81 kardesimin bir yazisini gormustum konsoloslugu aradigini ve bilgi aldigini yaziyordu.Bende hemen aradim ama ulasamadim ilk basta,fakat sonra sans eseri telefon acildi ve yetkili kisi cikti ve sagolsun bana bilgi verdi.İsleminiz sonuclanmis bir haftaya kadar haber gelir dedi fakat ertesi gun pasaportum elimdeydi

Allah razi olsun
Ve simdi biletimi aldim 7 Ekimde basvurdum 7 Kasim da ucagima binip gidiyorum Allah kismet ederse..İroni gibi oldu tarih

ve sizlerden guzel haberlee bekliyorum arkadaslar,yazamazsam darilmayin devamli bir kosustrmacanin icindeyim ama elbet er yada gec burada bulusacagimiza inaniyorum..
Hepinizee Allahim yardimci olsun,kalbinize gore versin..InsAllah en yakin zamanda guzel haberlerinizi aliriz.Merak etmeyin bikac gune hatta bugun haberleriniz gelecektir inaniyorum