ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: biz burdan her şeyi hallettik gönderdik sorun yok ne demek

Sayfa: 1 [ 2 ]

telasli 20.05.2016 22:36:02

ya bu konsolosluk ne iş yapar arkadaşlar? 1 hafta oldu almanyadan onay alalı hala ses seda yok. aradığın zaman ise artistleniyorlar

erddinc 21.05.2016 07:37:22

Sakin ol Türkiye resmi tatil vardı birde süre normal benim almanya görüşünü bildirdikten 15 gün sonra mı ne geldi vizem 92 günde çıkmıştı toplamda.

telasli 21.05.2016 12:56:14

kardeş sana niye o kadar geç görüş bildirdi almanya? aynen bu hafta 2 gün çalışmadılar pazartesi ve perşembe. haftaya 5 gün çalışacaklar inşAllah haftaya bir sonuç alırım.

erddinc 21.05.2016 14:13:38

Almanya görüşünü belirttikten sonra Kimine 1 gün kimine 2 gün kimine 1 ay sonra geliyor  değişiyor , bunun sebebi dosya sırası ve yoğunluk kardeşim değişkenlik gösteriyor için Rahat soru. Teşkil edecek bir şey yok ki sizde gerekli olan herşeyi tamamlanmış verilmiş, yaş sorun olsaydı sizi çapraz sorguya alırdılar aynı tarih saatte bir sürü soru sorulurdu. Sen içini ferah tut zaten işlemler bitmiş vizen pasaportuna basılıp yollanacak bu kadar :) sabır azıcık  cofe:)  ;D

telasli 21.05.2016 15:33:37

ama daha çapraz sorgu ihtimali ortada yok diye kesin bir şey diyemiyorum ki kardeşim. Sebebi ise daha almanyanın görüşünü bildireli 1 hafta olması. o yüzden hala o ihtimal var bende. ondan korkuyorum.

Sayfa: 1 [ 2 ]