ALMANCAX => Cafe almancax

Konu: PKK terörü

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4 5

13.10.2007 13:51:07

Alıntı yapılan: mucizemsin - Ekim 13, 2007, 01:41:23 ÖS
Slm yapmak istedikleri zaten Turk askerini iceriye cekmek ben ce biraz daha durup siyasi yonden ise el konulmasi gerekir.Sehitlerimizin ailelerine bas sagligi diliyorum Alllah rahmet eylesin ruhlari sad olsun Sehitlerden biride bizim topraktan Murat Ucar butun sehit aillerine Allah bol bol sabir versin...
dogru soyluyosun siyasi yonden halledilmesi bizim acimizdan cok daha iyi.ama sence bu mümkün mü??? sence bu gücümüz var mi?? yaa saka gibi gercektenn.ABD den hafta da bir ''pkk sorununu cozmek icin elimizden geleni yapiyoruz ,yapicaz'' gibi msjlar geliyo.yaa kücük bi cocugu kandirirsin ya aglamasin diyee iste ''sana seker alcam,sunu bunu alicamm'' iste aksama kadar susturursun..bu artik cocuk oyununa donustu.olan 20 yasini doldurmamis genclere oluyoo.en acisida bu sekerleri alip alip susuyoruz..

mucizemsin 13.10.2007 14:36:42

Sende dogru diyosun ama
biz sandallyede oturup klavyeyi tklatirken girsin ler ne duruyorlar dedigimiz kisiler 20 yasin da olacaklar ellerini kollarini sallayarak giremiyecekleri gibi canlari icinde donmeleride biraz beni dusunduruyo cunku asil silahlari gucleri orada isin icinde is var .........insaAllah saglam adimlar atip kurtuluruz bu illetten.

13.10.2007 14:44:12

tabiki bu kolay bi sey degill,en azindan oturdugun yerden rahat bi sekildee gitsinler yaaa kurtarsinlar vatani demek...bu herkesin isteyecegi en son seyy.ama olmasi gerekiyosa olurr buna biz engel olamayiz..haklisin ben suan almanyadan klavye basindan rahat bi sekilde yaziyorum ama gecen sene askerlik icin basvurdugumda da ayni durumlar söz konusuydu ve ayni duygular icindeydimm ki suan orda olabilirdimm.ayni seyi yine soylerdimmm

QUELLE35 13.10.2007 15:30:55

Bu askerin bir yerlere girmesiyle çözülecek bişey değil bence.Çok büyük siyasi olaylar var bunun arkasında .Üstelik sorunun çözüleceğini söyleyen Amerika aslında destekleyen ülkelerden biri.Biz burda boşuna konuşuyoruz çünkü artık ipin ucu kaçmış bile . Atatürk 'ün kemikleri sızlıyordur bence mezarın' da    Kurtuluş savaşında verilen emeklere yazık.....

MuhaяяeM 21.10.2007 14:03:58

Bayramımız zehir olmuştu.
Bu sabah yine acı haberler aldık.
Az önce yine aldık..
Nereye kadar bilemiyoruz.
Allah askerlerimize rahmet etsin, yakınlarına sabır versin.
Bugün de 17 şehit vermişiz.

Tezkerenin çıkmasından sonraki ilk saldırı olmasından dolayı dünya, Türkiye'nin ne yapacağını merak ediyor.
Hayırlısı..

Arzt 21.10.2007 14:28:43

Bütün şehitlerimize Allah rahmet eylesin.
Bu pkk denilen ...... örgüt ilk kurulduğunda 60 kişiydi arkadaşlar.Bunu bizim tutumumuz 60 bin kişi yaptı.Herkes dediki 3-5 çapulcu.Ama öyle olmuyormuş işte.İnşAllah en kısa zamanda kahrolur hepsi.

Anası ninni söylerken kan damlıyor belekten
Vatan mı istediniz lan vatan mı istediniz beşikteki bebekten
Bu hesaptır sorulacak bu hesaptır sorulacak ... denen .......

17 şehit mi bundan haberim yoktu ne zaman oldu bu

21.10.2007 14:35:25

evet bu sabah 17 sehit,16 yarali sanirim 10 da kayip asker var..Allah kalanlara sabir,basimizdakilere akil fikir versin.bu kopekleri de bildigi gibi yapsin.sehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum

Arzt 21.10.2007 14:38:47

Allah belalarını versin ama sevinmesinler bizde mehmet de kara fatma da bitmez.
Biz 10 veririz ama yeri geldiğinde de 100 alırız.Bekleyin bakalım.

mucizemsin 21.10.2007 15:14:41

Aynen katiliyorum Allah belalarini versin    :'(

ayhan gündüz 21.10.2007 17:06:56

Yeter artık yeteeeerrrrrrr Birtsin bu vahşet. Sorumlular, siyasiler artık gereğini yapın.
Cağız cığız la değil...YAPTIK ETTİK HALLETTİK DEYİN.

Kahrolsun pkk

artık şu barzanimidir talabanimidir şunlara hadlerini bildirelim ne duruyoruz.

şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. şehitlerimizin kanları yerde kalmasın, sorumlular hemen
saniye kaybetmeden şehit kanlarımızı temizleyin.

halegul 21.10.2007 18:39:51

SEHITLERIMIZI  HAYIRLA YAD EDIYORUM VE ALLAHTAN RAHMET DILIYORUM

Allah belalarini versin PKKnin  bir an önce  daha fazla vatan evladi gitmeden bu ise cözüm bulunmasi lazim

ALLAH BASIMIZDAKILERE AKIL FIKIR  VERSIN

22.10.2007 11:45:00

https://www.youtube.com/watch?v=iFIzhaT8B_U&mode=related&search=

bugünlerimizi,tarihimizi unutmayalim unutturmayalim.Suan bugünleri bilmeyenler yada unutanlar; bilinki Türk milletinin tokadi agir olacak!!!

22.10.2007 12:06:29

https://www.youtube.com/watch?v=T0pI7h79Ego&mode=related&search= 

https://www.youtube.com/watch?v=bHBBj0SCKEE

22.10.2007 12:10:46

https://www.youtube.com/watch?v=Y6ZNuolFNqI&mode=related&search=

Arzt 23.10.2007 21:03:33

BU VATAN, TOPRAĞIN KARA BAĞRINDA
SIRA DAĞLAR GİBİ DURANLARINDIR
BİR TARİH BOYUNCA ONUN UĞRUNDA
KENDİNİ TARİHE VERENLERİNDİR

İLERİ ATILIP SELLERCESİNE
GÖĞSÜNDEN VURULUP TAM ERCESİNE