ALMANCAX => Cafe almancax

Konu: PKK terörü

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5

Arzt 21.11.2007 15:59:10

Alıntı yapılan: nurum - Kasım 20, 2007, 07:13:31 ÖS
Allah rahmet eylesin bütün şehitlerimize.b u vatanı bi tek bizim atalarımız kurtarmadı.bu vatanı kurtarmak için ,o şerefsiz gerilla dediğiniz insanların da atası savaştı! ve unutmayın onlarında anası babası ,evlatları,bi yuvaları var.biraz gözlerinizi açın ve görün.bu insanlar neden dağa çıkıyo! ne dertleri var diye bi irdeleyin,düşünün!kim ister aç,susuz,biçare şekilde yaşamayı!benim hep aklıma takılır.bana bunun cvp verebilirmisiniz.size  başka bi soru daha.kürtlerin yerinde siz,sizin yerinizde kürtler olsaydı  siz ne yapardınız???objektif olun.

Bana kimse o ... ların yaptıklarını savunmasın.bebek kadın çocuk öldürerek bir şey elde edilmez.
VATAN MI İSTEDİNİZ LAN
VATAN MI İSTEDİNİZ LAN BEşİKTEKİ BEBEKTEN
SENDE DEMİşSİN YILLARDIR BU TOPRAKLARDA BERABER YAşIYORUZ DİYE.hER HAKKA SAHİPSİN RAHAT MI BATIYOR HAA YOK RAHAT BATIYORSA GÜLE GÜLE ÜLKEM DIşINDAKİ HER TOPRAKTA VATAN KURUN UMRUMDA DEĞİL AMA ÜLKEME DOKUNMAYIN
ve sizi uyarıyorum onlar gerilla falan değil BEBEK katili TERÖRİST ve birdaha sizi uyarıyorum o sempati duyduğunuz TERÖRİSTLER sadece bizim ASKERLERİMİZİ öldürmüyor kürt halkını da öldürüyor.Pardon ÖLDÜRMÜYOR KATLEDİYOR . anladınız umarım.

gksltr 23.11.2007 14:07:40

neyin pesindesiniz  biz   bir kac  cadirla   ciktigimiz yolda    yuzlerce   kavim beylik  ve  sonra   onlarca  ulke    ve 700  sene   dunyaya  hukmeden bir   imparotorluk kurduk  ilk once  muslumanim sonra  turkum  ne mutlu  turkum diyene  bunu boyle  bilin  turk kurt  muhabbetine  gelince turkiyede yasiyosan turksun ve kabul edeceksin o zaman herkes  ben lazim ben cerkezim ben aleviyim ben efeyim derse  ne  olur  olmazzzzzzz    ya  sev  ya  terk et daha  dune  kadar  saddamdan kacip    bize    sigindiniz  ekmek  as  verdik  battaniye verdik  simdi  sirtimizdan vuruyosunuz   gucunuzde  yetmiyor   icimizden birkac      satilik kopege  para verip yapiyosunuz

emre0_3 23.11.2007 22:34:40

Pkk denilen kuruluş bu devletten,bu devletin milyonlarca şehidine karşı çıkarak hiç bir emek sarfetmeden şerefsizce almaya çalışıyor..ama nafile

Arzt 28.11.2007 15:06:16

Alıntı yapılan: emre0_3 - Kasım 23, 2007, 10:34:40 ÖS
Pkk denilen kuruluş bu devletten,bu devletin milyonlarca şehidine karşı çıkarak hiç bir emek sarfetmeden şerefsizce almaya çalışıyor..ama nafile

Nafile tabi...
Bu vatanı bölmeye kimsenin gücü yetmez son vatan evladının son kanı yere düşene kadar.

03.01.2008 19:13:11

Allah sizi bildigi gibi yapsin soysuz köpeklerrrrrrrrrrrr.

26.02.2008 01:20:41

Arkadaslar dualarimizi , canlarini vatani icin,bizim icin hice sayip su anda savasmakta olan mehmetciklerimizden,askerlerimizden eksik etmeyelim.Dualarimiz sizinle...

sevval 26.02.2008 01:23:58

Evet lütfen :'( :'( :'( Abim suan askerlik yapiyo  :-[ :'( :'( Allah hepsine guc kuvvet ve hayirli teskereler versin dualarimiz onlarla :angel:

26.02.2008 01:25:29

Umarim abinde hayirlisiyla tezkereyi alir evine döner.Allah kavustursun seval..

esma 41 26.02.2008 01:26:17

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 26, 2008, 01:20:41 ÖÖ
Arkadaslar dualarimizi , canlarini vatani icin,bizim icin hice sayip su anda savasmakta olan mehmetciklerimizden,askerlerimizden eksik etmeyelim.Dualarimiz sizinle...

Amin.

sevval 26.02.2008 01:26:45

AMINNN :angel: :-[

sinemm 26.02.2008 14:23:26

ALLAH milletimize zeval vermesin..
SEHITLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!!!
yüregim yaniyor cok duygulaniyorum 40 kiloluk cantalari omuzlarinda gece gündüz demeden bizler icin miletimiz icin canlarini orataya koyup kendilerini feda eden askerimizden ALLAH RAZI OLSUN diyorum. ALLAH SIZI BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN BAYRAGIMIZ HEP SAYENIZDE DALGALANSIN...
bu konuyu actigin icin tesekkürler timur duyarli yüregine saglik...

haticeyildiz 26.02.2008 14:51:22

Alıntı yapılan: sinemm - Şubat 26, 2008, 02:23:26 ÖS
ALLAH milletimize zeval vermesin..
SEHITLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!!!
yüregim yaniyor cok duygulaniyorum 40 kiloluk cantalari omuzlarinda gece gündüz demeden bizler icin miletimiz icin canlarini orataya koyup kendilerini feda eden askerimizden ALLAH RAZI OLSUN diyorum. ALLAH SIZI BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN BAYRAGIMIZ HEP SAYENIZDE DALGALANSIN...

amin

emosh 26.02.2008 16:29:28

bende bu konudaki görüşlerimi belirtmek istiyorum bu ülke bu kadar kolay kurulmadı ki bu kadar kolay dağılsın ya da yıkılsın!!! pkk denilen örgüt tarafından yapılmak istenenler zaten köklü bir sonuç vermeyecektir fakat Türk milleti olarak hepimizin canını acıtacak ve bize küçüklü büyüklü maddi manevi acılar, hasarlar verecektir.şu an Türk Silahlı Kuvvetleri bu örgütün bir daha Türk milletine hiçbir şekilde hasar vermemesi için ellerinden geleni yapmaktadır. Bence bu yeterli değildir yani askeri bakımdan sarfedilen emeklerin boşa gitmemesi için bunu destekleyen şeyler de yapılmalıdır. Bu destekleri yapacak olan Türk toplumu ve Türk siyasetcileridir.Öncelikle içimizdekileri temizlememiz gerekir onları kabullenirsek topraklarımızda kök salmaya devam edeceklerdir ve ileridede Türk milletinde acı izler kapanmaz yaralar bırakmak için çaba sarfedeceklerdir, bunun için hepimiz biraz gözümüzü açmalı ve olan bitene duyarsız kalmamalıyız!!!

mavidon 29.02.2008 16:13:22

BU ÜLKE 3-5 ÇAPULCUYA KALMAZ!!!
BU VATANI DA KİMSENİN BÖLMEYE GÜCÜ YETMEZ
BU SINIRLAR KANLA ÇİZİLDİ

29.02.2008 16:24:36

ABD ''cekilin'' dedi.Ertesi gün operasyon bitti.Düne kadar ''zap kampi'' nin etrafi sarilmisti.Kampin yok edilmesi an meselesiydi.Ordan sonra hedef neresiydi? Kandil dagi... Bunlari söyleyen hükümet ve askerdi..Bugün operasyon bitti ve basariyla sonuclandi..(?) 24 askerimiz sehit oldu.Peki basariyla sonuclanan bu operasyonlarin sonucunda ne oldu..200 küsür terörist öldü..baska?? Hic bir sey... Hic bir ise yaramadi bu harekatlar..Amerika'nin izin vermesiyle basladi,dünkü aciklamalariyla aninda bitti.

Genelkurmay:Operasyonlar amacina ulasmistir.. ??? ??? ???

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5